05.08.2006 - Čelákovice - LOS a LOSík LEX
Autor |
Zpráva |
Maco
|
_________________ http://airsoftshop.cz http://airsoft.cz
|
stř 02.8.2006, 8:30 |
|
 |
TraTom
Ředitel LOS
|
Kdo přijede v pátek stavět? Zatím to vypadá, že maximálně já PTAK.
Všichni ostatní můžou až v sobotu, což je dost na prd.
Já tam budu už od 10:00.
_________________ Nejsou rozdíly mezi bílými, černými, velkými a malými, tlustými a hubenými.
Lidé se dělí jen na dvě kategorie. Na blbce a idioty.
gen. G. Patton
|
stř 02.8.2006, 12:02 |
|
 |
MarK
Registrován: 09/2005 Příspěvky: 1122 Bydliště: Wien8, Praha8 ______________________ »» zbranekvalitne.cz ««
|
V pátek od 10?
Já mám v pátek od 10 závěrečný jízdy na řidičák, tak jedině že bych tam zajel i s komisařem
Jinak předběžně jsem se domlouval s Willym že odpoledne dorazíme.
_________________ Zbrojní průkaz: informace, příprava ke zkoušce, zákony | Mapa střelnic a obchodů v ČR
|
stř 02.8.2006, 15:03 |
|
 |
TraTom
Ředitel LOS
|
Skvělý kluci. Bůh vám to oplať na dětech 
_________________ Nejsou rozdíly mezi bílými, černými, velkými a malými, tlustými a hubenými.
gen. G. Patton
|
stř 02.8.2006, 15:21 |
|
 |
stengan
|
Hlavně ne na dětech to by byli pekný kr...ové.Pokud to nebude vadit tak já dorazím na 10hod na kávu a třeba i pomůžu  stengan
|
stř 02.8.2006, 15:28 |
|
 |
cmk
|
Tratom - viz mail...
Stavet bohuzel nemuzu, ale piskat bych mohl  Ale zase potrebuju odjet driv 
_________________ Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku --------------------------------------------------------------------------------------------------- Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
|
stř 02.8.2006, 16:04 |
|
 |
MarK
Registrován: 09/2005 Příspěvky: 1122 Bydliště: Wien8, Praha8 ______________________ »» zbranekvalitne.cz ««
|
Dovolil bych si tvrdit, že se závod velice povedl. Až na absenci výsledkové listiny (holt baterií není nikdy dost  ), díky které stále nevím jak jsem dopadl, zcela bez problémů
Nakonec i to počasí bylo v pohodě, nepršelo tak moc a terče se taky nerozmokly. Aspoň nebylo tak zničující vedro jako minule
Fakt se mi to moc líbilo, oproti minulému sedavému závodu to tentokrát bylo mnohem akčnější 
_________________ Zbrojní průkaz: informace, příprava ke zkoušce, zákony | Mapa střelnic a obchodů v ČR
|
sob 05.8.2006, 17:34 |
|
 |
Willy
|
Jo jo, dnešní závod byl vážně naprosto super. Musím říct a zároveň pochválit LEX (TraToma). Dnešní 2 situace hlavního závodu se mi opravdu líbily a považuju je zatím za nejlepší co jsem střílel. Přesně tohle je moje představa závodů LOS  :thumbsup:. Bylo potřeba přesunu vpřed, do stran a zároveň hledat cíle a krýt se, prostě všechno co má závod mít. Opravdu naprosto perfektně vymyšleno a realizováno. No a co se týká LOSíku tak ten byl také dobrý, ovšem ne pro mne  . Nasekal jsem tam tolik chyb, kolik snad jen šlo....
_________________ Dobrý úsudek pramení ze zkušeností. Zkušenosti bohužel pramení ze špatného úsudku.
|
sob 05.8.2006, 17:59 |
|
 |
4mike
|
Willy
řekl jsi vše, takže to jako kopíruji a podepisuji 
|
sob 05.8.2006, 18:22 |
|
 |
cmk
|
Tak tak, LOS upln parada, skoda, ze stage byly jen 2... Vzali si to nejlepsi z IDPA a IPSC (takze kdyz jsem Stenganovi rikal, ze mi to prislo malicko jako obleceny IPSC, nemyslel jsem to jako kritiku, ale jako pochvalu) - ze je to prvne, kdy je potreba se najednou hodne pohybovat, kryt, rozeznavat terce, pripadne je i najit a strilet "na vsechny strany"... Takze LOS - jednicka s hvezdickou.
LOSik - jako takovej - dobry - ale zase mam pocit, ze to podelali lidi, zvlaste na stanovistich 4 az 6, kde mam pocit, ze se vubec nedodrzelo poradi a strilel kdo jak chtel, takze odmenou za to, ze jsem dopoledne pomahal piskat mi bylo to, ze jsem pak strilel jako uplne posledni na stanovisti 2 (mel jsem ani ne v pulce na stanovisti 6, ale volno jaksi stale nebylo a nebylo se ani podle ceho zaradit, lidi chodili jak chteli  a ja nechtel prudit)
_________________ Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku --------------------------------------------------------------------------------------------------- Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
|
sob 05.8.2006, 21:09 |
|
 |
Ptak
|
Bohužel situace na drahách 4 až 6 se asi vymkla kontrole. Rozhodčí tam něměli k dispozici seznam střelců s časy. Jako hlavní rozhodčí to beru na sebe  Nedal jsem jim ten seznam k dispozici.
Napište sem své výhrady/náměty k LOSíKovi. Bylo to poprvé, kdy jsme jej dělali venku a pro tolik lidí. Zajímalo by mne, zda má smysl takový závod vůbec dělat a jak ho případně udělat ještě lépe. Za veškeré připomínky předem děkuji.
|
sob 05.8.2006, 22:03 |
|
 |
Willy
|
Ptak: nemusíš brát na sebe situace a nepořádek ke kterým docházelo na drahách 4-6 a ani to není tvoje chyba. Na mne to působilo tak, že "pan" rozhodčí si to dělal jak chtěl, ba dokonce si i v průběhu závodu začal měnit pravidla k obrazu svému aniž bys o tom ty, jakožto hl. rozhodčí LOSíku, cokoliv věděl. Téměř stejně nepříjemné pocity zažívám od toho stejného rozhodčího na všech závodech kde píská (např. LOSík na jaře v AVIMu kde na tuto osobu padlo také velké množství stížností a stejně to k ničemu nevedlo". Je to naprostá nadřazenost hraničící s frajírkováním a nerespektováním domluvených věcí "neboť on ví nejlépe jak se to má dělat !!!". Jsem rád že jsem si mohl odstřílet LOSíka u tebe a zbytečně nenarazit na tuto postavu.
_________________ Dobrý úsudek pramení ze zkušeností. Zkušenosti bohužel pramení ze špatného úsudku.
|
sob 05.8.2006, 23:25 |
|
 |
jirmax
|
Mám výsledky od Pavla poslané e-mailem, kdo má zájem přepošlu.
|
ned 06.8.2006, 9:04 |
|
 |
4mike
|
|
ned 06.8.2006, 9:07 |
|
 |
Ptak
|
Willy 
|
ned 06.8.2006, 9:30 |
|
 |
S474N
VIP člen
|
Mate nekdo nejake fotky ze zavodu ? 
_________________ | MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."
|
ned 06.8.2006, 9:58 |
|
 |
cmk
|
Fotak jsem sice mel, ale nejak nebylo kdy fotit, tak jsem nefotil...
|
ned 06.8.2006, 9:59 |
|
 |
TraTom
Ředitel LOS
|
JIRMAX:
Pošli mi výsledky, mě je Pavel Neposlal. Dík.
gen. G. Patton
|
ned 06.8.2006, 11:03 |
|
 |
MarK
|
Já bych taky konečně rád věděl, jak jsem dopadl...
|
ned 06.8.2006, 11:20 |
|
 |
MarK
|
Tak jsem v tamních lesech chytl (zatím) jedno klíště.. Nejdřív jsem ho chtěl odstřelit, ale pak jsem s ohledem na sousedy zvolil šetrnější metody 
|
ned 06.8.2006, 11:39 |
|
|