|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|
| Autor |
Zpráva |
|
fretka11
|
 1. pokus přebíjení
Zkoušel jsem si poprvé přebít revolver náboj, pouze na zkoušku, jen se svěrákem a vyrobeným přípravkem. Prach jsem vzal z rozebrané 9mm luger, zápalku SaB.
Do .38 nábojnice jsem dal jen malé množství prachu, zbytek volného prostoru jsem vyplnil vatou a papírem, pořádně stlačil a nakonec jsem tam ve svěráku napral střelu.
Při výstřelu se stalo to, že střela vylítla pouze díky zápalce, prach se vůbec nevnítil a zůstal v hlavni a po podlaze ve směru vystřelu. Stejný postup jsem použil ještě jednou a opět se prach nevznítil. Přitom ty náboje 9mm luger ze které jsem vzal prach, jsou v pořádku, zápalky jsou nové.
Poradíte ? ( neřešte prosím ten amaterismus, pokud se rozhodnu že začnu přebijet, koupim si vybavení)
|
| sob 10.12.2011, 23:14 |
|
 |
|
HV
MujGLOCK fotograf
Registrován: 05/2007 Příspěvky: 1286 Bydliště: Praha 10 - Horní Měcholupy
|
 Re: 1. pokus přebíjení
Ty voe to čumim. Na co prosím tě ty papírky??? To ses snažil ten prach upěchovat??? Doporučuji nejprve pokecat s někým, kdo se tím zabývá. V zásadě vidím chybu v těch papírkách a absenci zaškrcení. Teoreticky by vše mohlo pšouknout okolo střely. Bez matric bych si asi nezahrával. Ty si stejně budeš muset pořídit tak si je kup a pak pokračuj. Malý jednooperační lis také není úplně drahý. No a nakonec doporučuji prach, o kerém budeš něco vědět.
|
| ned 11.12.2011, 20:25 |
|
 |
|
cmk
|
Asi tak... Ono neni spatne si necim projit od piky... Ale znamena to zacit v bode 0, ne v bode minus 10. Prebijeni pomoci sveraku apod hod za hlavu. Radsi zajdi k nekomu, kdo prebiji a pokecej s nim o tom.
_________________ -------------- Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku -------------- CZ75TS, G17, G26, Taurus 905, CZ 858 Tactical, Saiga 12K. Tanfoglio 1911 Whitness Custom, CZ 75 Zendl, Norinco NP44, Mossberg Maverick 88
|
| ned 11.12.2011, 20:46 |
|
 |
|
lo3k
|
Zaplat buh,ze na atomovou bombu je sverak kratkej.  Ta vata me rozsekala  Taky se chystam prebijet,na sverak sem zapomel,proc sem vyhodil trojku za lis,kdyz mam sverak v garazi.Ja jsem se rozhodl prebijet,ne pro usporu,ale ze zalliby.Vyptal jsem se,co vsechno potrebuju,dle infa jsem ty cajky pokupoval,no a tet hltam info o prebijeni samotnem,pohromade mam vsechno uz cca pul roku a doposut jsem neprebi jedinej naboj,dokut nebudu mit jistotu,neprebiju.Ty jsi sel opacnou cestou. Respekt chlape. 
_________________ Oderint,dum metuant.
|
| ned 11.12.2011, 22:26 |
|
 |
|
daveG17
|
A ještě pořád má všechny prsty!  Hele - prach se ničím neutěsňuje (papírky, vata apod.) - je v nábojnici "volně ložený"  Neměl bys mu ubírat spalovací prostor - docela rostou tlaky. OT - nemůžu najít to srandavideo s tím americkým strejcem, který přebíjel podobně - zápalku valil kladivem apod - máte to někdo? Kolegu můžem inspirovat 
_________________ STI Edge, Kimber Gold Match II, G17, Ruger LCP, Remington 870 Action Express, Suhl 150, Vostok SM2 - pacifista od kosti!
|
| pon 12.12.2011, 20:39 |
|
 |
|
tom
|
Pokud chceš něco přebíjet, tak si o tom nejdřív něco přečti. Nebo budeš nebezpečnej nejen sobě ale i svému okolí.
_________________ Nikdy není tak blbě, aby nemohlo bejt hůř.
|
| úte 13.12.2011, 10:02 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 6 ] |
|