21.02.2015 - Olomouc - seminář KONCEPT ŽĎÁR

Příspěvek od Krav Maga IKMF CZ » ned 08.2.2015, 18:24

IKMF CZ Klub KRAV MAGA Olomouc pořádá v neděli 15. 2. Seminář Obrany proti noži – Koncept „Žďár“

V návaznosti na nedávný seminář v Ostravě opakujeme pro velký zájem také v Olomouci.

Útoky nožem patří mezi ty nejvážnější a v naprosté většině případů končí vážným zraněním či dokonce smrtí napadeného. I pokud je obětí útoku trénovaný jedinec, je šance, že vyvázne bez zranění poměrně malá a dá se hovořit o štěstí. Jaké jsou potom šance běžných lidí, kteří mají minimální či dokonce nulový trénink v sebeobraně? Nejlepší rada je co nejrychleji utéci. Co když to ale nejde? Co když jsou cílem útoku ženy nebo děti? Co když jste jediný, který je poblíž a může pomoci?

Hororové situace známé z hollywoodských filmů a zahraničních zpravodajských relací se bohužel stávají i českou realitou. Narušených a nebezpečných individuí je bohužel mnoho a není v silách státu je oddělit od normálních lidí. Tragédie, která se stala ve Žďáru, nás zastihla nepřipravené a ukázala, jak jsou ve skutečnosti nízké šance bezpečnostních složek takovýmto událostem předcházet. Jedna věc je jistá – určitě a bohužel to nebyl poslední incident tohoto typu.

Hranice mezi životem a smrtí je velice tenká, často jen centimetr, jeden malý pohyb, předmět jako štít může rozhodnout o životě, zdraví či smrti.

Na základě poznatků a zkušeností z reálných útoků a analýz expertů z celého světa jsme připravili unikátní koncept semináře. Během 3 hodin chceme úplným laikům a lidem, kteří sebeobranu nikdy netrénovali, ukázat že i oni mají šanci ubránit se, zachránit si život či případně pomoci někomu dalšímu. Seminář je určen široké veřejnosti bez rozdílu věku a pohlaví. Učitelé, školníci, úředníci, rodiče, studenti nad 15let.

Zázraky sice nedokážeme, ale to co děláme, děláme nejlíp. Jestli vám má něco pomoci v krizové situaci tohoto typu, tak je to právě tento seminář.

Seminář povede jeden z předních instruktorů a prezident české sekce IKMF Ing. Michal Otipka, Expert 1, civilian a SWAT instructor a VIP protection instructor.

Seminář je zcela ZDARMA!!! – podmínkou je přihlášení přes web.

DATUM A ČAS:
21. 2. 2015
10:30 – 13:30

MÍSTO A ADRESA:
Střední škola logistiky a chemie
U Hradiska 29
779 00 Olomouc

CENA A PLATBA:
Podmínkou účasti zdarma je přihlášení předem přes IS.


PŘIHLAŠOVÁNÍ:
http://is.kravmaga.cz/s/7497


VYBAVENÍ:
– boty, které nedělají šmouhy, dlouhé kalhoty, triko,
– pití, ručník,
– nepovinně chránič na zuby, suspenzor

V případě účastníků do 18 let prosíme o vystavení písemného souhlasu rodičů.