Re: 23.05.2015 - Poříčany - Police Open 2015 - 8. ročník
Shrnutí pouze z pohledu námi organizovaného střílení pro Paraple, protože stejně jako vloni jsem nestříll hlavní závod.
Počasí opět krásné (a už vím proč to tak vychází - je to věděcky ověřené

.
Letos bych řekl, že to bylo asi nejzábavnější co jsem za těch pár let zažil a přiznám, bylo to vzhledem k většímu počtu osob ženského pohlaví (většinou policistek), které na akci byly a střílely i u nás. Fakt s nima byla sranda

A pár čísel:
57 - tolik mám zapsaných střelců, kteří si zasoutěžili o věcné ceny od Centra Paraple a někteří / některé z nich stříleli i vícekrát
43 - vítězem dosažený počet bodů z 50 možných. A slečna Terezie vyhrála zaslouženě
9043 - Kč, tolik se letos celkem vybralo a k tomu ještě připočteme
1650,-Kč za prodané propagační předměty od Centra Paraple (trička, skládací tašky, reflexní pásky).
SUPER!! Nevím kolik z těch lidí, co byli na závodě sem chodí, ale i tak, i když jsme poděkovali přímo na místě, děkujeme ještě jednou.
Děkuji těm, kteří přispěli a ani nestříleli, děkuji těm, kteří dali opravdu hodně stejně jako my z MujGLOCK (1000 a více) - Chocholo, I.Smrž z MPI, opět náš americký známý Chris, dalším "stovkařům", všem...
A Petrovi (Chocholovi) patří zvláštní poděkování za pomoc s organizací. Pokud se sem koukneš a rozmyslíš si to, máš ode mně vstup na letošní sraz MujGLOCK zadarmo (akorát zaplatíš to maso z loňska

)