26.03.2011 - Tábor / Čekanice - LOS


Termíny akcí k LOS - Lidové obranné střelbě

cmk

Uživatelský avatar

Příspěvky: 6790

Registrován: úte 04.10.2005, 12:24

Bydliště: EU :-(

26.03.2011 - Tábor / Čekanice - LOS

Příspěvek od cmk » ned 27.3.2011, 14:49

Vysledky ze vcerejsiho zavodu v Cekanicich:
http://idpa.ic.cz/2011/0326cekanice/vysledky.pdf
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
Uživatelský avatar

Příspěvky: 580

Registrován: stř 28.1.2009, 14:34

Zbraň: SHADOW, Walther PPS

Bydliště: MB

Re: LOS 2011 v Tabore - Cekanicich

Příspěvek od Albert » ned 27.3.2011, 16:46

Pár hejbacích obrázků :wink:
Stage 1.
http://www.youtube.com/watch?v=oIFW8jCd4o8
stage 3. (výmaz mozku :lol: , přebití a hup do obou tlapek, restart kebule a hurá do levačky)
http://www.youtube.com/watch?v=859NxGnfDLs
Stage 4. Stále mi nebylo jasné proč se všichni tak kroutí při střelbě na poslední čtvrtý terč který byl (viděno z dálky) uplně jasně označen nožem. S toho jsem usoudil že jsou za ním nějak "sviňsky" postaveny báby. Tak jsem mu ji bez rozmyslu nacpal dabl na kebuli abych vyloučil zásah za ním schovaných neterčů. Jaké to ale bylo překvápko když to co z dálky vypadalo jako nůž najednou byl zásobník :lol: :lol: :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=KtgK0zx7Gc0

Jinak LOSík hodnotím kladně a čtyřka mě skutečně pobavila :mrgreen:

Příspěvky: 664

Registrován: čtv 29.5.2008, 20:57

Bydliště: Praha

Re: LOS 2011 v Tabore - Cekanicich

Příspěvek od cityshark » ned 27.3.2011, 19:54

Jojo super zavod :)
4ka pistolova byla dobra, zato ctyrka brokova bylo peklo peklouci. Strilet vsech 8 popperu vleze... me bolej zada jeste ted. :)
Uživatelský avatar

MujGLOCK team

Příspěvky: 2411

Registrován: úte 29.3.2005, 15:34

Zbraň: G17, G43, CZ858

Bydliště: doma

Re: LOS 2011 v Tabore - Cekanicich

Příspěvek od Jasik » ned 27.3.2011, 21:10

Jelikož jsme včera přijeli domů docela pozdě tak se mi nechtělo již nic psát.
A také jsem popravdě čekal zda se tady či na jiném střeleckém fóru otevře debata, která naváže na spousty názorů, které jsem vyslechl během závodu.
Zatím jsem nic nenašel a nejsem si jistý, zda a v jaké míře to kompetentní osoby (členové LOSí rady) chtějí probírat veřejně (a kde, když existuje forum na loslexu, které ovšem nějak spí), nebo zda budou některé věci diskutovány právě jen odpovědnými osobami bez zbytečného ovlivňování názory nezúčastněných nebo situace neznalých osob.
Ale přesto, jak je mým zvykem, si dovolím alespoň svůj malý, subjektivní názor.
Závody jako celek byli fajn, škoda toho, že na situaci 3 a 4 došlo ke zpoždění. Navrhuji organizátorům dát na střelnici, kde jsou dvě situace vedle sebe vždy něco rychlého (méně terčů atd..). Co je v Čekanicích excelentní a již to bylo X-krát napsáno, to je zázemí a místní pohoštění.
K pistoli. Situace 1 - závada hlavy, necouval jsem na prvním terči, pak baba na prostřední části u nejvzdálenějšího terče a pár špatných zásahů.. Dohromady tak zbytečných cca+18 vteřin. Situace 2 - otočky -jak jsem tak okukoval závodníky před sebou a slyšel počet baba a missů, které udávali, žádná sranda.. Nakonec jen s jedním missem a pár "Čárlíky", takže celkem Ok. Situace 3 - bál jsem se střelby slabou rukou jak čert kříže, ale nakonec zase "jen" 1 miss, což předčilo mé očekávání :-)
Situace 4 - tajná nebo netajná, vypečená nebo vychcaná, situace postavená Liborem Boháčem, která měla zřejmě ukázat sportovním střelcům, že když někam vletí a střílí po všem co vidí (a neznají předem ani částečně umístění terčů za jedním krytem), může to být průšvih, ale nakonec se z ní stala pro někoho veselá, pro jiné trochu smutná fraška s hořkou příchutí. Kdo tam nebyl nepochopí, kdo tam byl ví. Chtělo by to nějakou fotečku, snad se někde objeví.
Pamatuji si, jak mi myslím předloni ve Vražkově bylo vytýkáno, že pomocí přendavacích symbolů ručiček označuji neterče tak, že jsou v zákrytu za terči a to přesto, že stále bylo odkryto více jak 50% Alfa zóny terče. Na výše zmíněné situace č. 4 v Čekanicích byl neterč za terčem umístěný tak, že při pohledu jedním okénkem, ze kterého bylo možné terč řešit, byl posun cca 2-5 cm, tedy max část zóny Delta a při pohledu z druhého okénka to byl pruh cca 5-7 cm se zónou Alfa terče. Takže přesto, že nešlo o tajnou situaci a bylo možné docela rychle "odkoukat", že je vhodnější využít pravé okénko, při zásahu Alfa zóny terče tímto okénkem byla velmi velká šance zásahu i neterče za ním. Já osobně měl oba zásahy cca 3 mm od perforace, ale jiní na toto umístění neterče, které bych si asi nejen já rád nechal vysvětlit od autora situace, doplatili. Snad pokud by byl terč za neterčem, OK, to by se dalo vysvětlit..
No a na závěr ještě něco pozitivního. Střelil jsem si poprvé LOSí brokovnici (díky PTAKu ještě jednou za zapůjčení tvé semi-auto Benelky, rameno přichází k sobě a trochu bolí ;-)). No a nedopadlo to úplně blbě, což mě motivuje k dalšímu soutěžení. A celkově to bylo takové pohodové střílení. Pár lidí zůstalo, odsejpalo to, byla i sranda a žádné dohady.
Takže díky organizátorů, rozhodčím (z nichž někteří potřebují ještě trochu praxe, aby byli jistější a důraznější v hodnocení), a teď čekám na další názory...

cmk

Uživatelský avatar

Příspěvky: 6790

Registrován: úte 04.10.2005, 12:24

Bydliště: EU :-(

Re: LOS 2011 v Tabore - Cekanicich

Příspěvek od cmk » ned 27.3.2011, 22:41

Ja sve Liborovi k situaci rekl na miste. Mimo jine jsem slibil, ze to nebudu ja, kdo na to tema rozpouta diskuzi (a ja sve slovo drzim).
Budu za nazory napsane zde rad.

Za sebe muzu rict - ja tu babu nesmaznul. Kdyz jsem videl, jak tam lidi nabihaj nelogicky k pravymu oknu, zacal jsem cout nejakou bejkarnu. Ale pravym nebylo poradne z dalky videt. Ale levym bylo videt, ze kdyz budu strilet v co nejnizsi poloze levym oknem do leve horni casti hlavy terce, melo by to byt OK... A bylo. Obavu jsem mel o symbol nizkeho terce vzadu co koukal skrz skulinu - na miste uz to bylo rozpoznatelny. Toliko za me. Obecnejsi komentar pozdeji.

Fotka na terce z leveho okna (naznacene obrysy neterce):
Obrázek

Fotka na terce z praveho okna (nazncene obrysy terce i neterce):
Obrázek
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

Příspěvky: 96

Registrován: pon 18.10.2010, 20:01

Zbraň: spousta

Bydliště: Tabor _______________________ člen sdružení LEX | http://www.gunlex.cz/

Re: LOS 2011 v Tabore - Cekanicich

Příspěvek od jomekabi » ned 27.3.2011, 23:31

Zavod jsem nestrilel, proto mi neprislusi Libora at uz kritizovat, ci branit. Ale na miste jsem si vyslechl par komentaru od zkusenych strelcu a proto bych to chtel vysvetlit za poradatele.

Ze Libor tu stage postavi jsem odsouhlasil ja. Libor mi svuj zamer telefonicky vysvetlil a vyrozumel jsem, ze chce ilustrovat urcite principy, o kterych se jiz odehraly nezcetne diskuze, tj. kropeni vs. obranna strelba. To se mu myslim povedlo, ale az moc dobre, podle me to prepisknul. Ale nevytykam mu to, kazdy obcas chybujeme. :wink:
Co se mi ale vubec nelibilo, ze nedovolil strelcum si situaci prohlednout, cimz prvnich par v kazdem squadu bylo znevyhodneno. Pokud to chtel jako tajnou, mel to predem rict, zavreli bychom drevene zasteny, aby do ni nebylo vubec videt a bylo by to tak ferovejsi pro vsechny.

Take jsem souhlasil, ze na zacatku zavodu vam k te stage neco rekne, coz povazuji za chybu. Bohuzel, jeho proslov se netykal stage samotne, ale minulych sporu ve Slanem a jinde. Jelikoz vetsina pritomnych o tom nemela ani paru, nezajimalo je to a byla to jenom ztrata casu.

Priste, bude-li nekdo chtit u nas postavit svoji situaci, budu chtit vedet predem, jak bude presne vypadat. To jsem tentokrat neudelal, za coz se vsem zucastnenym omlouvam.
Na druhou stranu kvituji s povdekem, ze nam Libor usetril trochu prace a vse, co k postaveni stage potreboval, si sam privezl.
Uživatelský avatar

MujGLOCK team

Příspěvky: 2411

Registrován: úte 29.3.2005, 15:34

Zbraň: G17, G43, CZ858

Bydliště: doma

Re: LOS 2011 v Tabore - Cekanicich

Příspěvek od Jasik » pon 28.3.2011, 10:09

Abych dostál spravedlnosti, musím po shlédnutí fotek editovat svůj první příspěvek a ty rozměry zobrazených zón terče a neterče.
Z pravého okénka je vidět cca 3 cm hlavy, tedy Alfa zóny neterče skrytého za terčem, z levého okna, kde bohužel na fotce není viděl další neterč, který je skrytý za levým okrajem okénka, bylo z terče vidět více než jsem napsal (celá hlava), i když v úrovní "těla" to skutečně bylo těm cca 5-7cm.
Jomekabi, díky za vyjádření šéfa závodu :thumbsup:

cmk

Uživatelský avatar

Příspěvky: 6790

Registrován: úte 04.10.2005, 12:24

Bydliště: EU :-(

Re: LOS 2011 v Tabore - Cekanicich

Příspěvek od cmk » pon 28.3.2011, 11:00

Takto to dokazal strelit clovek, ktery ani nestavel, ani nepiskal, ani to neznal, ...
"Jen" umi :-) - dal to o 3s rychlejc nez ja :-(

http://www.youtube.com/watch?v=9TQH_4wbJY0
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

Příspěvky: 323

Registrován: pon 24.4.2006, 19:45

Zbraň: GLOCK

Bydliště: Praha

Re: 26.03.2011 - Tábor / Čekanice - LOS

Příspěvek od adis » pon 28.3.2011, 12:35

čus,tak podle mě to co bylo na stage 4 byla pěkná kokotina.jestliže Libor chtěl dokázat,že lze udělat situaci která je nesouměřitelná,tak to podle mě dokázal na 100% bohužel tohle provedl na pohárovém závodě jiného klubu a podle mě tím pokazil jinak povedený závod.předpokládám,že kdyby pořadatel věděl co se chystá tak by to neprošlo..
čekal jsem,že na briefingu bude nějaké poučení o stage 4,bohužel jsem se dočkal jen povídání o tom co jsem už četl na forech.
Nevim jestli to bylo postaveno tak jak to staví podle Libora asi všude jinde-protože když stavím třeba závod s CMK tak to vždy chceme vyhrát a takový debility stavíme taky 8-) alespoň takový já mám z toho pocit.
co se týče 30kč do kasičky na situaci co bude stavět Libor,tak to raději utratím za kávu na pumpě.Byl bych rád kdyby tento fakt byl uváděn v propozicích závodů,podle toho si budu i vybírat kam pojedu a kam už ne..
Uživatelský avatar

Příspěvky: 783

Registrován: stř 17.2.2010, 22:28

Zbraň: glock 17

Re: 26.03.2011 - Tábor / Čekanice - LOS

Příspěvek od kuba » pon 28.3.2011, 12:51

celkove abych rekl pravdu se mi zavod moc nelibil. Prislo mi to ze nekdo jenom hodil do placu par tercu, par udelal neterce ze je nastrikal a vymslel k tomu legendu, me to prislo takovy "moc zavodni a moc "ipsc"". kdyz to srovnam treba s minulymi zavody ve slanem tak kdybych ve slanem dal 8/10 tak v cekanicich by dostali tak 3.. uvedomuju si ze to da nejakou praci atd ale alespon trosku vic prace s tercema, nejaky tricka, symboly...
k te 4te bych se zatim asi vyjdarovat nechtel. stavel jsem ji a jenom se divim ze karel macoun byl mimo zavod a ja do zavodu? ale jestli je to jenom proto ze by byl 3ti a chtel predejit nejakym dohadum.. tak to chapu..

adis: me prijde ze jsi tu liborovu myslenku furt uplne nepochopil :-) jde o to ze se furt hadame s tajnymi atd. kazdy tusi ze nejlepsi by bylo kdyby staveci ci rozhodci, lepici,atd je vubec nestrileli. to co rikal libor je ze pokud na zavod prijede treba 50 strelcu (vetsinou to byva vice) tak nikomu asi nebude delat problem pridat 30kc aby se zaplatil rozhodci ktery tajnou postavi a i odpiska. dokonce by si privezl i vlastni veci na to. on si treba jenom k tomu streli treninkove ostatni stage a byt nebude mit moznost vyhrat nejakej pohar tak uvidi jak je na tom vuci ostatnim. pokud pri 30kc a 50 lidech je to 1500, tak to se ti zaplati cesta a tim i tvuj trenink (strelis si ostatni situace treninkove).. pro lidi ktery jsou okolo 10,15 i treba dal to muze bejt za rok docela zajimavy pri poctu treba 15 zavodu. a s tim kolik jezdi lidi..

tvuj argument byl ze pokud budu poradat zavod budu chtit aby se mi zaplatil a jeste treba neco vydelal. pokud to fungovalo tak ze se zatim zaplatili. tak takhle se zaplati urcite taky. vzdyt to co by se vybralo do klubu tam je stale. navic nemusim resit jednoho rozhodciho a staveni jedne stage.. a vubec nic nebrani nikomu v tom aby si tajnou postavil a odpiskal sam..

co bych byl rad by bylo kdyby v pravidlech bylo napsano ze rozhodci,lepic na otevrene situaci si ji odstrili jako prvni (aby ji nemeli nachozenou) a pak piska dale a rozhodci a stavec na tajne ji nestrili vubec..

to co navrhoval libor je spise zpusob jak to resit..
My only worry about death is that my girl will sell my gear for what I SAID I paid for it...
http://www.facebook.com/severoceskygteam

Příspěvky: 323

Registrován: pon 24.4.2006, 19:45

Zbraň: GLOCK

Bydliště: Praha

Re: 26.03.2011 - Tábor / Čekanice - LOS

Příspěvek od adis » pon 28.3.2011, 13:59

Tak předně ti gratuluji ke 100% na té 4ce :D
dále,jestli někdo chce uspořádat závod tak mu podle mě nic nebrání,ale musí si sehnat střelnici a dost věcí o kterých se ani nemluví.např.rozhodčí,stavěče,terče,zálepky a třeba i toaleťák :)
Tím,že se zvedne závod o 30kč neni asi problém,ale proč to neudělat jako pořadatel a o těch 30kč to taky rovnou zvednu,potom o 100,- a tak dál.
z pohledu pořadatele bych to nedělal a na svůj závod bych to nepovolil.
To,že lidi pískaj a potom střílej je věčný problém,ale udělej závod pro 60-70 lidí a ráno zajisti premache rozhodčích.rovnou ti řeknu,že se to nestihne.už jsem to jednou chtěl udělat v Opařanech a prostě jsme to nestihli.něco nebylo postavený,někdo přijel pozdě atd.
zatím mě jako pořadateli stačí,že závod končí brzo a mají všichni odstříleno a věř,že to neni pravidlo všude.
Uživatelský avatar

MujGLOCK team

Příspěvky: 2411

Registrován: úte 29.3.2005, 15:34

Zbraň: G17, G43, CZ858

Bydliště: doma

Re: 26.03.2011 - Tábor / Čekanice - LOS

Příspěvek od Jasik » pon 28.3.2011, 14:05

Adis: teda nerad bych se mýlil, ale Kuba není ten Jakub co měl 100%, je to někdo jiný (cca 59procentní ;-)
Uživatelský avatar

Příspěvky: 783

Registrován: stř 17.2.2010, 22:28

Zbraň: glock 17

Re: 26.03.2011 - Tábor / Čekanice - LOS

Příspěvek od kuba » pon 28.3.2011, 14:17

adis: no dík, ale skoro lepsi bejt mimo zavod nez to takhle ironicky poslouchat:-D jeste kdyz to tu prosazuju.. :-D

proto jak pisu bych byl pro aby to strileli jako prvni.. povetsinou nedela problem prijet o neco driv? nehlede k tomu ze se da strilet napr. pokud jsou stage pripraveny a ze vetsinou jsou i behem registrace a tak.. samozrejme vidim ty problemy ale podle me by se reseni vzdycky dalo najit ;-)

jasik: tak jsme si to asi vyjasnili kdo je kdo :-D
My only worry about death is that my girl will sell my gear for what I SAID I paid for it...
http://www.facebook.com/severoceskygteam
Uživatelský avatar

Příspěvky: 580

Registrován: stř 28.1.2009, 14:34

Zbraň: SHADOW, Walther PPS

Bydliště: MB

Re: 26.03.2011 - Tábor / Čekanice - LOS

Příspěvek od Albert » pon 28.3.2011, 15:48

To video jak na něm střílí Miloš.... Dal si bábu nebo ne? Na tom videu jsou vidět dva světlejší body v neterči (může to být něco jiného). Podle výsledků to má teda bez báby.
Uživatelský avatar

Příspěvky: 783

Registrován: stř 17.2.2010, 22:28

Zbraň: glock 17

Re: 26.03.2011 - Tábor / Čekanice - LOS

Příspěvek od kuba » pon 28.3.2011, 15:49

bez baby.. to jenom prosvitaly nejaky zaslepky..
My only worry about death is that my girl will sell my gear for what I SAID I paid for it...
http://www.facebook.com/severoceskygteam

cmk

Uživatelský avatar

Příspěvky: 6790

Registrován: úte 04.10.2005, 12:24

Bydliště: EU :-(

Re: 26.03.2011 - Tábor / Čekanice - LOS

Příspěvek od cmk » pon 28.3.2011, 16:24

Karel Macoun byl chlap - prisel sam s tim, ze ta vyhoda je opravdu az moc velka a nabidl se, ze pujde mimo zavod. Nejprve mu Pepik rekl, ze ne, at jde do zavodu. Pri vyhrocujici atmosfere na konci jsem ho pak poprosil, jestli by to preci jen neudelal a sel MZ. Udelal to.
Patri mu za to ode me omluva a dik, pac k tomu byl okolnostma prinucen a nemohl za to. Bude mu to kompenzovano jinak (to reknu az jemu soukromne).

Hlubsi zhodnoceni bude az zitra. Jen predem rikam - postavit situaci schvalne tak, aby to vsichni, krome tech, co to dokonale znaji, podelali, to neni umeni.
Umeni je postavit to tak, aby to meli vsichni co nejvic soumeritelny a pritom to bylo zajimavy a obcas treba i tajny.
A ze je to umeni je prokazano tim, ze ne vzdycky to dopadlo dobre.
Lec ne vinou stavitele situace, ale sumu v komunikaci a danych rozhodcich na stagi (jak asi c.5 v Oparanech kde rozhodci pres vyslovny muj pokyn "ukazte strelcum, kde presne ty terce jsou", tak na stagi 7 na MCR "vemte vsechny strelce do situace").
Mrzi me, ze presto, ze z te neprijemne debaty vysly pomerne konstruktivni zavery, prisla na do hodne destruktivni prakticka reakce.
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

Příspěvky: 96

Registrován: pon 18.10.2010, 20:01

Zbraň: spousta

Bydliště: Tabor _______________________ člen sdružení LEX | http://www.gunlex.cz/

Re: 26.03.2011 - Tábor / Čekanice - LOS

Příspěvek od jomekabi » pon 28.3.2011, 18:34

kuba: Mas pravdu, ze tentokrat jsme to pojali trochu jednodusseji, ale kdo k nam jezdi casteji vi, ze mnohdy terce oblekame, stavime domecky a i jinak to komplikujeme. Ale ne kazdy zavod muze byt stejny, to by bylo nudne. Otoce jsme zachovali i tentokrat. A vlastne, kdyz se podivam na vysledky, tak zas tak jednoduche asi nebyly ani ty dalsi dve stage - tolik bab, missaku a procedur jsem uz dlouho nevidel. :wink: Holt nucene prebijeni a strelba slabou rukou take dokazi lidem zamotat hlavu.

K tem 30ti korunam za tajnou: to je kokotina. Kdyz bych v prumeru mel zaplatit 3 lidi, mel bych pro kazdeho 500 nebo 600 korun. Pro mistni by to jeste mozna stacilo, ale pochybuji, ze by kvuli tomu prijel piskat treba nekdo z Prahy, nebo z Brna. Primarni duvod, kvuli kteremu lide jezdi na zavody, je strileni. A kdo se navic uvoli piskat, kvuli penezum to urcite nedela, ty jsou jen takova tresnicka na dortu. Piskat/zapisovat/lepit terce 6 hodin je pekna sichta, ty kluky opravdu obdivuji.
Uživatelský avatar

Příspěvky: 332

Registrován: čtv 16.3.2006, 21:42

Zbraň: GLOCK

Re: 26.03.2011 - Tábor / Čekanice - LOS

Příspěvek od coffee » pon 28.3.2011, 19:27

Tak pročítám diskuzi a říkám si, že asi špatně umím česky.
To myslíte vážně, že se v závodě vybíraly další peníze mimo startovné? Kolem tajných probíhaly různé diskuse, ale toto je naprosto zcestné. Nebo to byl pojat brífink jako komentář zcela jiných závodů a sporných hodnocení? To myslíte vážně?
Z doložených fotek a komentářů byla tajná postavena a řízena chybně. Je naprosto zřetelně doporučeno a dodržováno (na lepších závodech :huh: ), že střelci jsou seznámeni s prostorem situace a pouze umístění terčů je následně tajné. Pak lze aby na začátku i rozhodčí a pomocník závod střelili. Stavitel by samozřejmě při zjevné výhodě neměl - střílet do závodu, vždy to může střelit mimo závod. Jediný problém pak je pak nenačíst náhledy na terče, čemuž se předejde, když rozhodčí střílí mezi prvními.
Při krytí z levé strany mi příjde, že neterč za terčem nemusím vidět vůbec. Pokud toto někdo postaví, tak chce pouze nachytat střelce a je idiot. Pokud se chcete učit v krizové situaci návyky hledat za parchantem schovávající se babičku, tak místo věnování pozornosti útočníkovi se rozptylujete takovým způsobem, že se skutečně netrefíte.
Z těch videí mi to nepřipadá jako IPSC, to je IPSC a ne obranka. Všude se "útočí". Možná je to dáno možnosti střelnice, ale předpokládám, že obranou je spíše opatrný ústup než dobývání pozic. Což je mimochodem důvod, proč nemám rád tajné. Při 150% správném a bezpečném postupu by se musely všechny střílet v řádu minut, což na závodech nebývá reálné.

cmk

Uživatelský avatar

Příspěvky: 6790

Registrován: úte 04.10.2005, 12:24

Bydliště: EU :-(

Re: 26.03.2011 - Tábor / Čekanice - LOS

Příspěvek od cmk » pon 28.3.2011, 20:36

Nene, poplatek za tajnou padl jako "myslenka na uvod dne" - mam pocit, ze se to tam s vseobecnym souhlasem nepotkalo.

Z duvodu bezpecnosti hold ta obrannost nekdy neni 100%. Pohyb dozadu neni pro kadyho uplne snadny ;-(
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

HV

Uživatelský avatar

MujGLOCK fotograf

Příspěvky: 1793

Registrován: pát 04.5.2007, 12:52

Zbraň: GLOCK

Bydliště: Praha 10 - Horní Měcholupy

Re: 26.03.2011 - Tábor / Čekanice - LOS

Příspěvek od HV » pon 28.3.2011, 20:42

Tedy jak to tak tady čtu, zlatý prciny...a Poříčany. Bylo hezky, v 11 už bylo odstříleno a fičeli jsme domů.
...zbraně, mám zbraně

Zpět na „LOS - Lidová obranná střelba“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz