26.05.2007 - Dobroutov (okres Jihlava) - LOS
Autor |
Zpráva |
cmk
|
To je jednoduchy - lezel hlavou primo u gum. Takze ty ruce nemohl natahnout dopredu 
_________________ Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku --------------------------------------------------------------------------------------------------- Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
|
ned 27.5.2007, 20:18 |
|
 |
riskman
|
BOBR: ještě jsme spolu nespolupracovali, aby jsi byl schopen hodnotit zda-li spolupráce se mnou je či není složitá. Tohle sem nepatří takže dál v poště.
ALL: Děkuji všem za slova kritiky (člověk se poučí) i určitá slova chvály. Holt nikdo není dokonalý.
Vím, že závod měl nedostatky, ale:
myslím, že TraTom se k tomu vyjádřil dostatečně přesně a jasně. Všechno bylo konzultováno s ním a on je tvůrce pravidel a jakýsi i tvůrce LOSu, tedy si myslím, že pokud něco on schválil pak to bylo v rámci LOS pravidel přijatelné. TEČKA
|
ned 27.5.2007, 20:28 |
|
 |
Ptak
|
 Dobroutov
riskman:
Ahoj Lukáši,
nezlob se na mne, ale toto je alibismus. Neschovávej se za Tomáše. Osobně mi obou rozhodčích bylo docela líto, protože museli pískat něco s čím dost nesouhlasili. Nicméně to vzali profesionálně a udělali, co se od nich čekalo. To ale nemění nic na faktu, že ten závod měl několik nedostatků. CMK je zde popsal celkem dobře a obsáhle, takže to nebudu opakovat. Bude fajn, když se z kritiky poučíš, protože k dokonalosti už scházelo poměrně málo. Já za sebe děkuji za možnost si zase po delší pauze střelit LOSa.
|
ned 27.5.2007, 20:47 |
|
 |
riskman
|
Ivo,
to není alibismus (může tak vyznít, ale věř mi, že to nebylo účelem), to jako, když ti stages IPSC schválí RM, obdobnou formou jsem to bral.
Jak Trat napsal o dobré věci se dále nemluví a myslím, že se závod až na několik těch věcí, které zde byly řečeny povedl, a proto TEČKA.
|
ned 27.5.2007, 20:50 |
|
 |
Ptak
|
 LOS
A co výsledky? Můžeš je sem hodit? Díky 
|
ned 27.5.2007, 20:56 |
|
 |
Ptak
|
Teď jsem je našel v mailu. Díky.
|
ned 27.5.2007, 21:02 |
|
 |
cmk
|
Ono jde trochu o tu TEČKU na konci - diky tomu, ze se poradatele LOSu (ac z kritiky nastvany) poucili a neprosazovali tu tecku "my to delame takhle a vy si rvete jak chcete", tak je LOS dnes tam, kde je. Ta tecka je obvykla spise pro nektere AOS poradatele a tem hold obcas na zavody prijede taky jen 10 lidi... Tomu se ale chceme v LOSu prece vyhnout...
Myslim, ze jsem v prispevku 2x zduraznil pozitiva nad negativama, osobne jsme si rekli, ze to neni nadavani, spis podnet k zamysleni.
Vsichni vime, ze jedna vec je doslovna citace pravidel a jedna vec je dodrzeni jistyho smerovani ty discilpiny. Na zavode nebylo ze strany poradatele nic, co by pravidla vyslovene porusilo. 4 stage byly uplne perfektni, jednoduchy a napadity. Ke 2 mam proste vyhrady, ty jsme si rekli...
Zpet na zacatek - nedelal bych za tim ostrou tecku  - sam planuju nekdy o prazdninach podobny mensi zavod podobne daleko od Prahy uplne jiym smerem - kdo vi, co si o sobe prectu ja 
_________________ Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku --------------------------------------------------------------------------------------------------- Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
|
ned 27.5.2007, 21:19 |
|
 |
riskman
|
CMK: ta tečka byla podpora Tratoma  .
Říkal jsi mi názor (nejen ty) jak na střelnici tak jsem si ho přečetl zde a jak jsem řekl respektuji názor Tvůj i ostatních a beru si z toho podnět k zamyšlení.
|
ned 27.5.2007, 21:50 |
|
 |
Jimi
|
Asi tady bylo už všechno řečeno, tak mi akorát někdo konečně prozraďte, proč jsem vedený ve výsledkové listině jako DQ?! Já byl hodný 
_________________ Největším lákadlem ke špatným skutkům je naděje na beztrestnost. M.T. Cicero
|
ned 27.5.2007, 21:59 |
|
 |
Jimi
|
Takže, Bobrova exhibice je tady. Pro ty co tam nebyli, ofiko se to mělo řešit: slabou rukou držíme VIP osobu (popper) na zemi a jednou rukou střílíme na lumpa.
Pokud to po vás bude chtít přihlášení, tak vadim.vyskocil@centrum.cz a pak jimiw
_________________ Největším lákadlem ke špatným skutkům je naděje na beztrestnost. M.T. Cicero
|
ned 27.5.2007, 22:25 |
|
 |
cmk
|
Uz to mam nasekano - 85 malych souboru nebo jeden velky (135MB), pripadne pro Riskmana mam jeste 250MB verzi, aby se s tim lip pracovalo.
Zitra budou odkazy (musim to uploadnout z prace - ADSL na upload - nic moc).
|
ned 27.5.2007, 23:20 |
|
 |
bobr
|
JIMI pravděpodobně Lukáš při rovnání výsledků nezahrnul sloupeček v němž měl poznámku o DQ do výběru a jak se to pak přeházelo tak tu poznámku nepřehodil nebo nevymazal
taky jsem dost dlouho špekuloval proč jsi dostal DQ ? Ale protože jsem si potřeboval pohrát s výsledkama a udělal jsem to samé (označení pouze dat ze závodu) a to DQ se mi přesunulo k někomu o kom jsem věděl že ho nemá tak jsem to dál neřešil 
|
pon 28.5.2007, 5:51 |
|
 |
riskman
|
cmk:díky
JIMI: po druhé sorry nejsi DQ chyba v matrixi
|
pon 28.5.2007, 6:39 |
|
 |
Jimi
|
Jo, v pohodě, křičím, jen aby se mi to neodrazilo v celkovém hodnocení. Jinak OK. 
|
pon 28.5.2007, 6:48 |
|
 |
S474N
VIP člen
|
Heh, bejt ta VIP nejaka subtilni divka, tak ma holka po zebrech 
_________________ | MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."
|
pon 28.5.2007, 7:32 |
|
 |
cmk
|
Lepe po zebrech nez dirku v hlave 
|
pon 28.5.2007, 8:32 |
|
 |
JK-stengan
|
slovo jsem to probral s Tomášem je pěkné,ale po připomínce říci tak to prostě bude protože jsem to vymyslel no nevím mi jen pískali co ty jsi vytvořil---sorry ale je to bohužel tak----
JK.stengan
|
pon 28.5.2007, 9:49 |
|
 |
cmk
|
http://www.korecky.com/docs/poharlos2007.xls
Nova tabulka poharu.
Zmena v PI na prvnich mistech, Ivo Strnad zpet na 2. miste, ja opet na 3.
|
pon 28.5.2007, 11:11 |
|
 |
Ptak
|
Ta tabulka je nejaka neaktualizovana 
|
pon 28.5.2007, 11:43 |
|
 |
cmk
|
Sorrac, ja to zaktualizoval u sebe a uz jsem to neuploadnul
Ted uz je to OK
|
pon 28.5.2007, 15:25 |
|
|