| Autor |
Zpráva |
|
kuba
|
 Re: Airsoft GLOCK
to je ovsem taky dusledek  pricina je volne pobyhajici pes  ale je prava ze je to jedno z jednossich reseni 
_________________ My only worry about death is that my girl will sell my gear for what I SAID I paid for it...
|
| čtv 22.12.2011, 22:40 |
|
 |
|
Georgus
|
Asi máš pravdu.Ale pokud mi ještě jenou vleze na zahradu a to jakkoliv tak už neuteče.
|
| čtv 22.12.2011, 23:43 |
|
 |
|
S474N
VIP člen
|
kuba: nesouhlasim. Pes bohuzel nic nevi o zadnem katastru nemovitosti, majetkovych pravech, atd. Pokud mam nejaky majetek, tak je na me jakozto majiteli, abych si ho poradne vymezil - prave z duvodu toho, abych jasne deklaroval "tohle je moje". Zabijet ci zranovat psa kvuli vlastni liknavosti a zanedbane peci o vlastni majetek? To je podle me reseni hodno hovada.
_________________ | MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."
|
| pát 23.12.2011, 8:01 |
|
 |
|
kuba
|
jo vcelku pravda jenomze pobyhajici pes bez dozoru je taky problem jeho vlastnika 
_________________ My only worry about death is that my girl will sell my gear for what I SAID I paid for it...
|
| pát 23.12.2011, 12:49 |
|
 |
|
S474N
VIP člen
|
kuba: a pob Yhajici dite zase problem toho, kdo si ho nasukal, ze? No jak vidno, tak u nekterych lidi evidentne plati, ze "kdo chce psa bit, hul si vzdycky najde". Proc resit problemy rozumne, kdyz to jde i s komplikacemi. Uplne vidim, jak potom bude soused "nadsenej". 
|
| pát 23.12.2011, 13:10 |
|
 |
|
kuba
|
a koho jinyho by to mel bejt problem? toho ditete? no nevim ja bych toho psa asi hned taky nestrilel (i kdyz psy co tu kousou psy okolo (nasemu ukousli kus ucha) tak u tech jak se na me rozebehnou udelam vyjimku (ale to je trosku jinej pripad ))
|
| pát 23.12.2011, 13:14 |
|
 |
|
panvrabec
|
Já bych se zeptal trochu jinak.. pokud mi ten punťa nic neničí a nikomu neubližuje tak .. proč jej střílet ? Něco jiného je přece zdivočelá kočka co ničí zahradu a pes, který se někomu náhodou zaběhl a má ještě známku. Navíc pes se dá odchytit a odvézt narozdíl od kočky.
|
| pát 23.12.2011, 18:11 |
|
 |
|
S474N
VIP člen
|
panvrabec: to je zajimavy postreh, proc nezavolat treba odchyt psu, at si ho odvezou. Kdyz to tak udelas dvakrat, trikrat, tak to by bylo, aby si ho panice neprivazal nebo ty diry nezadelal.
|
| pát 23.12.2011, 18:21 |
|
 |
|
Georgus
|
To jsem nechtěl vyvolat, prostě jsem jen chtěl vědět čím ho sřelit do zatku ať se mi nepoflakuje po zahradě toď vše.Sice dělám nový plot,ale tam kde prolézá ho dělat nemůžu.Musel bych požádat vodárnu aby to udělala ,ale to se asi nestane.Už jednou jsem to drátoval a podhrabal se.Ten pes není zlý jen otravný toď vše.Nechci ho zastřelit,jen postrašit.Ale moje přitelkyně už ho dneska párkrát střelila cz75 samozřejě airsoft.Aspoň ,že zmizel............
|
| pát 23.12.2011, 21:31 |
|
|