Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 18.5.2012, 10:22

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 99 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další
 Alternativa k ledvince na léto 
Autor Zpráva

Příspěvek Alternativa k ledvince na léto
Pred par dny jsem doma nasel zalozenou tasticku pres rameno (moznost uchyceni na opasek) a k memu prekvapeni rozmerove paradne sedela na muj G19, takze jsem se do ni rozhodl "vsit" klasicke Glock plastove pouzdro, a vysledkem byla prekvapive pohodlna a kvalitni varianta na noseni, takze jsem se rozhodl podelit o foto, treba to nekoho inspiruje. Tasticka ma spoustu kapes na doklady, klice atd., zip je siroky, nezadrhava se, jde velmi lehce rozepnout. Z vnitrku pouzdra jsem uriznul ten plastovy vycnelek, ktery brzdi pohyb zbrane pri vytazeni, presto ma pouzdro jeste trochu samosvorny efekt a jelikoz tasku (kdyz ji nesu pres rameno) nic nedrzi na opasku, je pri taseni treba ji levou rukou pridrzet, aby mohla pistole ven, jinak tahate nahoru pistoli i tasku.

PS: Pokud by mel nekdo zajem, mohl bych se poptat otce, jestli jich jeste nekde par nema, kdysi je dostali v praci pro klienty, kteri si uzavreli nejakou smlouvu. Kdyztak zajemci poslete SZ a muzeme se domluvit, pokud nejake budou. Jestli se daji porad koupit normlane v obchode (Puma), nevim, ale kouknu tady v Ostrave a kdyztak dam info, za kolik a kde jsou k mani.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

sob 18.4.2009, 20:08

Příspěvek 
zajímavý to nápad. jdu číhnout taky po nějaké mošně

sob 18.4.2009, 20:38
Profil Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Taky nosím :-) , v Brně ji mají na konečné zastávce trolejbusu Česká, je tam prodejna s nábytkem, mají je vystavené za výlohou, koupil sem ji za 150,- ale už je zdražili na 190,- ale i tak je to super cena, mají šedé, modré, zelené a oranžové.

sob 18.4.2009, 21:35

Příspěvek 
Něco podobného mám také za 150, vejde se mi tam Pistole Glock 19 nahradní zásobník, Leatherman, Baterka doklady klíče telefon atd....

Ale čekám na ledvinku od AegisTeam a propo nevíte někdo jak rychle to posílají nemáte někdo zkušenost?

sob 18.4.2009, 22:26

Příspěvek 
Mam neco podobneho v kozen(kov)em provedeni - na velikost G26/G27.
Jednu dobu jsem s tim zkousel chodit - prislo mi nakonec neprakticky starat se o "neco navic" - kdyz jsem sedel v restauraci nebo neco - bylo potreba to odlozit ze sebe.
Ale pouzitelny to je.

CZ75TS, G17, G26, Taurus 905, CZ 858 Tactical, Saiga 12K.
Tanfoglio 1911 Whitness Custom, CZ 75 Zendl, Norinco NP44, Mossberg Maverick 88

sob 18.4.2009, 22:48
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Příspěvek 
Maco: ledvinku Aegis jsem kupoval loni, přišla za 14 dní..

ned 19.4.2009, 7:28

Příspěvek 
Albert: Díky za informaci

ned 19.4.2009, 7:40

Příspěvek 
Také to občas nosil v této tašce, je to praktické, vleze tam spousta věcí..
ale jak zminuje CMK, ne vždy se to hodí. Na druhé straně je někdy příiemné, třeba v aute, mít možnost to rychle a pohodlně odložit, což je tento případ. Bohužel mi tuto tasku ukradli :( ...naštěstí byla v té době prázdná 8-) . Kdyby byla za par penez v nejake tmave barve, jednu bych vzal.
Ledvinka Aegis mi přišla asi do 14ti dnů.

ned 19.4.2009, 8:30

Příspěvek 
Já jsem to v autě vyřešil tak, že jsem koupil na Aukru staré origo pouzdro Glock za pár drobných. Přišrouboval jsem ho z boku na své straně na středový panel auta tak, že jsem měl pistoli natočenou držadlem ke mě. Při sednutí do auta jsem jí tam vždycky vrazil a při vysedání vyndal. V případě potřeby jsem jen sáhl vedle pravého kolena a držel jsem pohodlně bouchačku. Viděl jsem to tak u kamaráda a rozhodně nelituji, že jsem si to taky tak udělal. Až teď bude chvilka času rozhodně to plánuji udělat i u svého nového vozu.

ned 19.4.2009, 16:02
VIP člen

Příspěvek 
Jako super napad, taky neco takovyoh ted resim a ty "originalni" tasky na kver mi prijdou naprosto cenove mimo.

BTW neni to nahodou ta taska, ktera se davala u Tmobile k aktivacim?

Obrázek

pon 20.4.2009, 8:55
MujGLOCK fotograf

Příspěvek 
U něčeho přes rameno bych se bál zcizení. Uvidím jak přežiju tuto sezónu s G26 ve fobusu. Jinak by se musel pořídit nějaký menší bratříček (asi kevin v makarovu)

pon 20.4.2009, 9:16

Bydliště: Wien8, Praha8 ______________________ »» zbranekvalitne.cz ««
Příspěvek 
HV: To mě taky napadlo, ale pak jsem viděl na fotkách, že to HB nosí křížem. Jestli jsou popruhy kvalitní, tak snad nehrozí stržení.

pon 20.4.2009, 9:23

Příspěvek 
Ja zamrzl na tomhle a nic lepsiho jse zatim nenasel :-)
Ale je to vhodny jen pro subkompakty, a to jeste jen pro nektery.
Na mym velkym tele etuje na G26/27 vypada docela prirozene, HV je mnohem stihlejsi, u nej uz by mozna vypadala velka.
Kevin uz vypada az podezrele malej ;-)

Obrázek
Obrázek

CZ75TS, G17, G26, Taurus 905, CZ 858 Tactical, Saiga 12K.
Tanfoglio 1911 Whitness Custom, CZ 75 Zendl, Norinco NP44, Mossberg Maverick 88

pon 20.4.2009, 9:26

Příspěvek 
/me zatim preziva leto s fullsize USPckem ve Fobusu a zatim dobry :lol: Cerny triko/kosile je v techto teplych dnech muj nejvetsi kamarad :D
Ta tasticka dobra, ale ja takhle tahal notas a bohuzel jsem i ten po case zacal tahat ve svym hnusnym homeless baglu, protoze je to proste neprakticky a hrozi to zapomenutim. + jak rikal cmk, bal bych se to nekde odlozit, clovek se v hospode na chvili zakouka na slicnou barmanku (co mu nese kofolu :lol: ) a pruser muze bejt na svete - Cert nikdy nespi, zejo? :mrgreen:

pon 20.4.2009, 9:34
Profil ICQ
VIP člen

Příspěvek 
cmk: coz o to, je to taky dobry, ovsem to neresi muj problem, tzn. kam umistit doklady, penezenku, 3 mobily, klice od baraku, klice od auta a treba i teleskop nebo slzak. *4*.

admix: tak teda nevim kde si v restauracich sedas ty, ale ja zasadne tak, abych mel kryta zada, pripadne i boky a tim padem mam naprosty prehled o vecech, ktere mam na sobe nebo vedle sebe.

Obrázek

pon 20.4.2009, 9:36

Příspěvek 
Ta taska ma na zadni strane (na fotografiich to neni videt) pruvlek na opasek, resp. ten pruvlek je na 2 druky a da se na opasek nasadit i bez rozepinani opasku. Takze muzete nosit taky jako ledvinku, paranoici muzou nosit na opasku a jeste popruh krizem pres rameno.

Popruh je kvalitni, ale karabina a uchyceni je plastove ze srandaplastu, kdyz poradne skubnes tak to musi prasknout. Ta taska je tak na jednu sezonu, uvnitr je latkova (nejaka syntetika) a pri castejsim pouzivani se bude trhat. Je to taska urcena na doklady apod., ne na 1,5kg zbran. Mivam v ni K100 ve vnitrnim pouzdre Dasta. Nosit se to v tom da. Samozrejme s urcitou mirou obezretnosti. Do saliny bych si to asi nevzal.

pon 20.4.2009, 9:51
VIP člen

Příspěvek 
Steiner: no nevim, podle me to zbytecne dramatizujes s tou salinou. TO uz tu rovnou muzeme resit, ze kdyz ma clovek kver za opaskem a pres to triko, ze mu to nekdo muze sebrat. Tak kdyz stojim v saline, tak se jednou rukou drzim a druhou "prekryvam" tu brasnu, ne?

Obrázek

pon 20.4.2009, 10:59

Příspěvek 
Jo, a kdyz mas normalni pouzdro, tak se jednou rukou drzis a druhou ma na pazbe, aby ti krochnu neukradli kapsari :mrgreen:

pon 20.4.2009, 11:24
Profil ICQ

Příspěvek 
No byl sem osobne svedkem v saline, kdyz zastavila na zastavce a otevrely se dvere 10-12 lety pricmoudly hajzlik udelal nozikem smik, prerizl popruh od podobne dokladovky, vyskocil ze saliny a byl v prachu. Majitel ani nestacil zavrit pusu, jak mu brada padla prekvapenim. Jasne ze ten hajzlik sel po penezich a krochna by byla jen bonus. Proto do saliny a obecne na mista s velkou koncentraci lidi jen s vnitrnim opaskovym pouzdrem (nebo podpazni, bellyband, ledvinka, apod.). Ale je to dle chuti a preferenci kazdeho soudruha.

pon 20.4.2009, 11:29
VIP člen

Příspěvek 
Steiner: pokud pristupujes k te dokladovce paranoidne, predpokladam, ze stejne paranoidne se chovas i v realu a situace, kdy ti "schwarzkopf" neco nepozorovane ukradne nastat vlastne ani nemuze *40* Takze resime ptakoviny *4*.

Obrázek

pon 20.4.2009, 13:10
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 99 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další