P: pistole Llama MAX 1A
Již neplatné inzeráty.
10 příspěvků
• Stránka 1 z 1
Prodám pistoli Llama MAX 1A, kopie Coltu 1911 v ráži 9mm Luger. Pistole je v krásném stavu, prakticky nestřílena, vývrt je v super stavu, spolehlivá a přesná, stav zbraně 1A. Stav zbraně dle foto, občas malý škrábanec. Cena 4500Kč. Ke zbrani jsou dva zásobníky. Při rychlém jednání přidám 185 nábojů 9mm Luger zdarma ke zbrani, aby byl s čím střílet. Možno dovést i do Prahy. Pouze pro vlastníky platného ZP a NP.
Re: P: pistole Llama MAX 1A
Z fotek to neni zrejme - je to jedno nebo dvourade?
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.
Jednořadý, na 9 nábojů.
A povrchovka je tak flekata nebo je to jsou jenom ochmatany prstiky, ktery se na fotkach pekne vykreslily?
Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.
Jsou tam moje otisky a blbý světlo. Flekatá není
.
Zamluvena do neděle.
Zamluvena do neděle.
kolaCZek: Ani se mi nechce věřit, žes nikdy neviděl namazaný a poté ochmataný železo 
"Only the dead have seen the end of war."
para: Gloka muzu ochmatavat jak chci, ale ochmatance na nem videt nejsout.
To je zlo tyhle leskly povrchy...
Never argue with an idiot, they drag you down to their level and then beat you with experience.
Omlouvam se že rozvíjim OT ale nemůžu si pomoct
kolaCZek: Za prvé tohle není Glock
a za druhé by mě docela zajímalo jakou tedy máš na svým Glocku povrchovku, páč třeba na mým Glocku tenhle jev lze za určitých okolností také pozorovat a to dodávam že mam standartní povrchovku.

kolaCZek: Za prvé tohle není Glock

"Only the dead have seen the end of war."
para: Zajimavy... Musel jsem si skocit na WC kouknout, jak to dokazu ochmatat ja. A nic takovyho se mi nepovedlo. Asi ma zzenstila pracka tolik neochmatava. 
Prosím o LOCK, zbraň je prodaná.
Děkuji
Děkuji
10 příspěvků
• Stránka 1 z 1