Blackhawk - podrobnosti.?


Debaty o různém příslušenství k pistolím GLOCK

Uživatelský avatar

Příspěvky: 47

Registrován: pát 30.11.2007, 10:27

Zbraň: GLOCK

Bydliště: Jižní čechy

Blackhawk - podrobnosti.?

Příspěvek od Mr. Navara » pon 03.12.2007, 19:07

Už mám docela rozmyšleno buď Fobuse GL2ND, nebo Blackhawk bez pojistky, o Fobusu je toho všude plno,.... ale kdo máte toho BH, muj dotaz: dá se srovnat s fobusem.. myslim jestli je taky tak tvarovanej uvnitř, jestli vede pistoli při zasouvání a vytahování, jestli se moucha nedotýká...apod... . Ptám se touhle cestou protože to mám do Prahy daleko, tady u nás to nikde skladem nemaj.. tak než někam vyrazim chci mít trochu přehled. Děkuji PS: potřebuju to na G 19 :wink:
Glock 19 - The best choice for my right hand.!
Uživatelský avatar

Příspěvky: 139

Registrován: ned 25.2.2007, 1:17

Zbraň: GLOCK

Bydliště: Táborsko

Příspěvek od jbiker » pon 03.12.2007, 21:11

Mám BH Serpa (G17) bez pojistky. Proti Fobusu se mi zdá, že drží zbraň blíž u těla. Muška se nedotýká, vedení závěru po celé délce od náběhu. Odpor pro vytažení/zasunutí jedním šroubem je celkem dobře regulovatelný (v rámci použitého způsobu - jednoho svěrného šroubku v oblasti lučíku). Sklon nastavitelný 3-mi šrouby v drážkách, rozsah dodatečný. V balení pádlo i průvlak (drží právě na těch 3 šroubech). Pádlo je subtilnější než Fobus, ale zatím drží a dá se koupit i jako náhradní díl. Průvlak jsem nezkoušel, ale pádlo drží za pasem dobře a zbraň i s pouzdrem se mi vytáhnout nepodařilo, i když jasem se o to snažil dost důrazně. Fobus vypadá možná méně plasto/hračkově. Funkčně se mi zdá BH trochu lépe zvládnuté, ale je to dost subjektivní, protože Fobus jsem měl v ruce jen v obchodě.

Zvláštní kapitolou je HQH (dovozce). Ochota nechybí, ale jsou to trochu chaotici :) . Zatímco pouzdro na zbraň mi chtěli prodat hned několikrát (naštěstí se zeptali po telefonu), pozdro/klip na zásobník dosud nedodali.
Uživatelský avatar

Příspěvky: 47

Registrován: pát 30.11.2007, 10:27

Zbraň: GLOCK

Bydliště: Jižní čechy

Příspěvek od Mr. Navara » úte 04.12.2007, 21:31

Dík za odpověď, viděl jsem ho jen na fotkách a tak přesně jsem si to myslel, podle toho co bylo vidět, že je blíž u těla a líbí se mi při tom že se daj nastavit tři úhly, a v balení je navíc i ten průvlak na opasek, mno asi už mám favorita... ještě si to pěkně prohlídnout někde v obchodu.
Glock 19 - The best choice for my right hand.!

Zpět na „Příslušenství“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz