CIZINA - zbrane, zakazy, apod.
| Autor |
Zpráva |
|
HV
MujGLOCK fotograf
Registrován: 05/2007 Příspěvky: 1288 Bydliště: Praha 10 - Horní Měcholupy
|
 Re: CIZINA - zbrane, zakazy, apod.
a jó, mě to nějak nedoteklo Malý zbroják je dobrej vtip 
|
| stř 01.2.2012, 13:48 |
|
 |
|
panvrabec
|
Pánové asi mezi váma došlo k menšímu nedorozumění.
|
| stř 01.2.2012, 14:52 |
|
 |
|
Fugo
|
Tak jsem to tu pročetl celý a zajímalo by mne zda se nějak změnili podmínky pro jízdu se zbraní na slovensko, v létě se budeme pohybovat někde kolem čr/sr hranic tak abych nebyl překvapenej. Byl jsem přesvědčen, že to nelze ale jak tu někdo tak běžně s ezp tak cestoval, tak kdyby měl někdo aktuální info. Když to nepujde tak si prostě dohledám nějakej shop či střelnici v okolí kde se dá na den zbraň uschovat a pak si ji vyzvednu no.
A věc druhá jak se tu píše o německým malým zp, jelikož jsem z Liberce tak jsme běžně jezdili nakupovat před lety plynovky do Zittau a nikdy nikoho v obchodě nic nezajímalo, pravdou ale je, že nás nikdy nikdo na hranicích nekontroloval když jsme plynovky vezli. Ale bylo to někdy v roce 94/95.
_________________ pneuservis
|
| stř 22.2.2012, 9:28 |
|
 |
|
S474N
VIP člen
|
Fugo: info je porad stejne. EZP je v realu k nicemu. Pokud chces cestovat na Slovensko, tak pouze na konkretni akci, kde ti poradatel napise pozvanku a s tou jdes na tvoje policajty. A zbran musis prepravovat v rezimu drzeni, tzn. nenabitou.
_________________ | MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."
|
| stř 22.2.2012, 9:31 |
|
 |
|
Fugo
|
OK díky, tak zůstane před hranicemi 
_________________ pneuservis
|
| stř 22.2.2012, 9:38 |
|
 |
|
pekoz58
|
To Fugo: jo jo bejvávalo P.S. Taky mám plynovku z D (RÖHM) Je to jiný kafe než ten turecký hliníkový  .
|
| pát 24.2.2012, 8:11 |
|
|