CRYWOLF - co s ním?


Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru

Co s ním?

ban
91
22%
nechat si ho pro zpestření (i králové si drželi zrůdičky pro pobavení)
75
18%
ignorovat a nepřispívat
42
10%
snažit se ho zcivilizivat
9
2%
není majitelem ZP ani by být neměl
47
11%
je to blázen
58
14%
je to prudič (troll)
37
9%
IQ - 50 - 100b.
41
10%
IQ - 100 - 150b.
4
1%
IQ - nad 150b.
5
1%
 
Celkem hlasů: 409

Příspěvky: 1596

Registrován: stř 21.3.2012, 9:17

Zbraň: 3 kusy

Bydliště: Praha

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od Carloss » sob 02.1.2016, 14:25

Čemu EU pomáhá vidíme den co den. Jestli ty to nevidíš, pak teda potěš. Tobě by měli zakázat i dýchat, protože lumpové přeci taky dýchají. Tak by to přeci měli zakázat všem!
ČZ 85, ČZ 50, Walther PPK, NP22, Auto-Ordnance 1911A1 WWII, SIG P239, BARK9
Uživatelský avatar

Příspěvky: 599

Registrován: čtv 10.4.2014, 21:26

Zbraň: Glock 19

Bydliště: Pečky

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od Bukowsky » sob 02.1.2016, 15:19

Kolemjdoucí: přijde mi nesmyslné, možná až zcestné publikovat názor tohoto typu na střelecké fórum, nicméně žijeme v době a zemi, kde toto lze, takže tedy - Váš pohled na věc je silně černobílý, nicméně takových jsou kolem nás spousty, takže nepřinášíte nic nového, převratného, pobuřujícího...zásluhou toho příspěvku se možná tohle vlákno rozroste o jednu, dvě stránky, ale výraznější dopad to mít nebude 8-)

Příspěvky: 1596

Registrován: stř 21.3.2012, 9:17

Zbraň: 3 kusy

Bydliště: Praha

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od Carloss » sob 02.1.2016, 15:40

... a budem tu mít o "zrůdičku" pro pobavení - exota - víc. A to je dobře. :-D
ČZ 85, ČZ 50, Walther PPK, NP22, Auto-Ordnance 1911A1 WWII, SIG P239, BARK9
Uživatelský avatar

VIP člen

Příspěvky: 3091

Registrován: ned 21.11.2010, 12:57

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od reddog » sob 02.1.2016, 15:40

kolemjdouci píše:...Crywolf je přes snahu některých uživatelů stále legálně ozbrojen...
kolemjdoucí:
asi jsem na poprvé nepoložil tu otázku správně, tak se o to pokusím ještě jednou. Koho myslíte těmi některými uživateli?
Osobně mne mrzí, že se Vás nešťastná událost v UB dotkla. Nesdělil jste sice jak, ale pokud budete mít chuť, jistě se rozepíšete. Pokud máte zájem vědět jak se i Vás dotkne plošný zákaz držení zbraní, doporučuji si pročíst více, než jen toto náhodně vybrané téma, dále doporučuji pročíst i jiné zdroje, kupříkladu web LEX -http://gunlex.cz/ . Je jistě zajímavé řízení osudu, kdy náhodně narazíte právě na top na foru MG, ale nyní máte možnost problematiku plošného zákazu držení zbraní studovat hlouběji, přeji hodně trpělivosti a nenechte se představami o dokonalosti a křišťálové čistosti úmyslů tzv EU znechutit. Nerad to říkám, ale Vaší osobní újmě v UB žádná EU nezabránila. Stejně jako to nedokázala ani v jiných zemích, kde již vládne praktický zákaz nejen střelných zbraní, ale třeba také nožů, teleskopických obušků, sebeobranných sprejů, prostě čehokoli, co napadený může použít na svou obranu tak, aby tato obrana byla účelná a odvrátila útočníkovu snahu Vás zabít či Vám způsobit fyzickou újmu. Za sebe si pak navíc dosaďte třeba svou manželku(manžela), syna/dceru, vnouče, otce/matku, nebo milence/milenku. Ode mne vše k restrikcím bez ohledu na slušné občany.
Budete-li mít osobní zájem se dozvědět osobně více, napište odkud jste a je možné, že se ve Vašem okolí najde někdo, kdo se Vám pověnuje více. Máte-li však zájem zde přijít pouze zaprudit, vyřvat, založit flame, pak pamatujte na dobře míněnou radu. Může se to otočit proti Vám. Důsledky svého počínání si pak přičtěte k faktu, že skvělá EU dosud nevydala normu, která možnost diskuze na veřejném foru zakazuje třeba i Vám.

Bukowsky,
hezky jsi to napsal, kamaráde :wink: , plně s tebou souhlasím

Příspěvky: 10

Registrován: pát 25.12.2015, 18:14

Zbraň: velký pyj

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od kolemjdouci » sob 02.1.2016, 18:01

Někteří uživatelé v tomhle threadu upozorňovali na Crywolfa policii, ne? Par stránek zpět tady postovali obrázky, jak je Crywolf v hajzlu, že posral atd... a vyšumělo to do prázdna. Takže se vám všem omlouvám, že si Vás dovoluji prudit tím, že si tu chováte magora.

Sice hezký, že mi tu dáváte zdroje zbraňové lobby, apelujete na mě s podpořením snahy neomezovat zbraně, ale to neřeší problém s Crywolfem v odstavci 1.

Ale jak je vidět, zřejmě vás to nezajímá a tudíž se omlouvám, že jsem si dovolil obtěžovat. O petici proti regulaci zbraní EU jsem slyšel (hospodě o tom mluvil jeden nimrod), s takovou ji však rozhodně nepodepíšu a doufám, že nikdo z mého okolí také ne.

Hezký den

"Zrůdička a Exot"
Uživatelský avatar

VIP člen

Příspěvky: 3091

Registrován: ned 21.11.2010, 12:57

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od reddog » sob 02.1.2016, 18:35

kolemjdoucí:
Je dobře, že jste našel čas si tu petici přečíst. Je taky dobře, že se o tom mluví. Můžete nám prosím do jiného vlákna, třeba sem: post158899.html#p158899 napsat, co Vám v tom textu petice vadí, že ji nelze podepsat? A jen pro pořádek. Psal jsem za sebe, tedy že já Vám doporučuji si přečíst něco víc od LEXu. Ostatní Vám jistě napíší svá doporučení, tedy pokud budou pokládat diskuzi s Vámi za účelnou.
Nemám tak dobrou paměť jako Vy, tak pokud můžete, napište prosím konkrétně kdo Policii upozorňoval na Crywolfa, alespoň stránku, přeci jen je tam přes stočtyřicet stran komentů a pár stránek zpět je dost nepřesný popis.
Děkuji za přání hezkého dne, přeji Vám totéž. Rozhodně Vás za zrůdičku či exota nepovažuji, osobně mne neprudíte, rád si s lidmi popovídám i v případě, že s nimi plně nesouhlasím. Vše je dáno tím, nakolik chce dotyčný diskutovat a nakolik jen vykřičet svou pravdu.

Příspěvky: 53

Registrován: ned 19.8.2012, 19:52

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od dr.know » sob 02.1.2016, 19:27

reddog: Je ti známo úsloví "nekrmte trolla"? Kdyby si na blábol toho pána vůbec nereagoval, nedávalo by mu to další prostor k dalším blábolům.
To samé jak s crywolfem. Ignorance je nejlepší přístup a tihle "kolemjdoucí" sa odjebů prudit inam, v ideálnom prípadě do rici...
Špatná reklama je jak všichni víme, také reklama. Ignorovat, neřešit...

Příspěvky: 10

Registrován: pát 25.12.2015, 18:14

Zbraň: velký pyj

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od kolemjdouci » sob 02.1.2016, 19:51

havran píše:Matýsek se nám posral, začíná ho dohánět minulost...

Za mě, milý Matěji, jsem pro podání TO na tebe pro podezření ze spáchání hned několika TČ, a rozhodně se zasadím o to, aby jsi byl prověřen a pokud možno zbaven ZP. Momentálně jsem ve fázi, kdy to probíráme s právníkem a chystáme to, uvidíme co a kdy, každopádně počítej s tím, že se to stane. Možná tě ještě probereme na srazu, a podnikneme nějaký kroky společně, takže bych to čekal tak nějak na prázdniny...

Byl jsi několikrát varován a upozorněn že takhle nee, budiž to do budoucna varováním pro blbečky tvého typu co si nevidí do huby a pod ruce na klávesnici.

Ostatní prosím o případné doplnění "causy" sem do vlákna, ještě budu kontaktovat lidi s upírů a ostatních Matějem plevelených a vyhrožovaných fór, diskuzí a inzerátů, a podáme to nějak hromadně, ať se s tím pak benga nemusí zbytečně zdržovat a dohledávát. Prostě tě, kamaráde, předáme nahotovo a v mašličkách.

(...)
Tento pán se ukázal jako nejschopnější... No nějak to očividně nedopadlo. Ohledně petice, jde o to, že pokud takový člověk (Crywolf) má legálně zbraň, zpřísnění je třeba a tudíž petici nelze podepsat.

dr.know: Tak pardon, ale až Vám Crywolf udělá průser, tak utažení šroubů pocítíte vy, ne já. O moje hračky nejde. Ale evidentně nemá cenu s Vámi diskutovat, protože jsem očividně jen neozbrojený pitomec a troll, který tlachá na zbraňovém fóru.

Ale vidím, že většina zbraňařů tu neozbrojeného diskutujícího vidí jako hmyz. A moc příjemní nejsou. No, co se dá dělat. Mně to vytvoření obrázku o střelecké komunitě stačí. Jak říkáte, špatná reklama, taky reklama.

Hezký večer.

Příspěvky: 173

Registrován: pon 19.5.2014, 22:28

Zbraň: Glock 26...mimo jiné

Bydliště: Brno

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od jost » sob 02.1.2016, 20:00

dr.know: jj myslím že je na to i medicínský výraz...určitá mentální porucha dotyčný píše bláboly právě pro to aby lidé reagovali....netřeba se tím zabývat a jakkoli reagovat...je to spíše smutný příběh a pomoci by mu měl odborník psycholog případně psychiatr.
Uživatelský avatar

VIP člen

Příspěvky: 3091

Registrován: ned 21.11.2010, 12:57

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od reddog » sob 02.1.2016, 20:43

kolemjdoucí:
Děkuji za vypíchnutí havranova příspěvku, alespoň již vím, koho jste to měl na mysli.
Jen bych dodal něco málo k těm restrikcím. Vážím si Vašeho názoru, respektuji jej, nicméně nesouhlasím. Utažení šroubů pocítíte také. Věřte, že třeba Velká Británie je příkladem, který nikdo z nás následovat nehce. A věřte, nejsou to pro mnohé z nás jen hračky.
Pokud jste měl na mysli mne, tím že se se mnou nedá diskutovat a že Vás považuji automaticky za neozbrojeného pitomce či trola, pak jste se sem asi opravdu přišel jen vykřičet. Možná by pomohlo říct, jak Vás případ UB osobně zasáhl a objasnit tak důvody svého protizbraňového postoje. To, že jste dnes, či včera či dříve, narazil zrovna na Crywolfovo téma je zajímavé, ale při troše hledání lze nalézt lepší top, kam dát najevo svůj postoj. Tedy pokud jde o samotný gunban názor. Pokud se ale jedná o samotného Crywolfa, můžete osobně patřičná místa upozornit na skutečnosti, které tady, v naší nedůslednosti, vypichujete. Navíc pak můžete užiavateli havran napsat SZ (soukromou zprávu) a zeptat se jej, jaké kroky provedl a s jakým výsledkem.
Přeji hezký večer

jost:
určit diagnózu tak rychle já si nedovolím :wink: , naopak si rád pohovořím. třebas na mne diagnóza také čeká :mrgreen: . možná toho bude víc a vznikne nové téma. pokud to však bude celé k ničemu, alespoň si budete moct s klidem říct - my ti to říkali, my měli pravdu :wink:

Příspěvky: 173

Registrován: pon 19.5.2014, 22:28

Zbraň: Glock 26...mimo jiné

Bydliště: Brno

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od jost » sob 02.1.2016, 20:53

:wink: máš recht aspoň to tu trošku ožije :)
Uživatelský avatar

Příspěvky: 23

Registrován: čtv 12.11.2015, 21:11

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od HasanZ » sob 02.1.2016, 21:37

Nechápu proč ho pořád řešíte a jednoduše jej neignorujete? Pokud to nemá v hlavě v pořádku, tak je ubohé ho takhe veřejně ponižovat, ikdyž si sám nahráva. Váš názor stejně nikdy nepříjme. A pokud jakkoliv zneužíva lidi, sám na to jednou doplatí.

Příspěvky: 1596

Registrován: stř 21.3.2012, 9:17

Zbraň: 3 kusy

Bydliště: Praha

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od Carloss » sob 02.1.2016, 23:13

Chtěl jsem něco napsat, ale nenapíšu. Kolemjdoucímu je to stejně fuk, ten se přišel kvůli něčemu úplně jinému, a vy ostatní to víte. Tak proč to dál řešit.
ČZ 85, ČZ 50, Walther PPK, NP22, Auto-Ordnance 1911A1 WWII, SIG P239, BARK9
Uživatelský avatar

Příspěvky: 1842

Registrován: čtv 13.3.2014, 13:38

Bydliště: Plzensko

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od Int1m1thy » úte 27.9.2016, 15:58

Jo kdyby Matej vedel... :) A to chce vedet!
G17gen4
Uživatelský avatar

Příspěvky: 477

Registrován: úte 18.8.2009, 10:55

Zbraň: ANO

Bydliště: près Austerlitz

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od havran » čtv 29.9.2016, 17:37

Matěj stále žije a působí dal, na jiných fórech, se stejným číčovinama, vyhrožováním a přístupem. Mame zmapováno...
Uživatelský avatar

Příspěvky: 477

Registrován: úte 18.8.2009, 10:55

Zbraň: ANO

Bydliště: près Austerlitz

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od havran » čtv 29.9.2016, 17:39

Int: kdyby věděl, tak mu šlehne, i kdyby jen tušil... Chudáček oběť kybersikany... Aspon to tak prezentuje...
Uživatelský avatar

VIP člen

Příspěvky: 13302

Registrován: stř 30.3.2005, 10:20

Zbraň: GLOCK 19

Bydliště: mám

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od S474N » úte 11.10.2016, 22:33

Panove, ale tady konci veskera legrace, stryc pravnik s vama zatoci! A nejvic se mnou!
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek
Uživatelský avatar

Příspěvky: 67

Registrován: sob 26.12.2015, 23:27

Zbraň: G43/34

Bydliště: doma

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od yan.ko » úte 11.10.2016, 23:28

kde to ted jede?
"Na krásu Vaších koní a rychlost Vaších žen"
Uživatelský avatar

Příspěvky: 1306

Registrován: ned 30.10.2011, 13:01

Bydliště: Děčín

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od Sailor » stř 02.11.2016, 12:30

Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning
Uživatelský avatar

Příspěvky: 477

Registrován: úte 18.8.2009, 10:55

Zbraň: ANO

Bydliště: près Austerlitz

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od havran » úte 15.11.2016, 11:59

Satane bacha. Ty budeš první na řadě a první v prdeli. Už tě má ty proflakla existence.

Zpět na „Exoti na fóru“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz