CRYWOLF - co s ním?


Různé existence vyskytující se (nejenom) na našem fóru

Co s ním?

ban
91
22%
nechat si ho pro zpestření (i králové si drželi zrůdičky pro pobavení)
75
18%
ignorovat a nepřispívat
42
10%
snažit se ho zcivilizivat
9
2%
není majitelem ZP ani by být neměl
47
11%
je to blázen
58
14%
je to prudič (troll)
37
9%
IQ - 50 - 100b.
41
10%
IQ - 100 - 150b.
4
1%
IQ - nad 150b.
5
1%
 
Celkem hlasů: 409

Příspěvky: 11

Registrován: pon 09.1.2017, 9:37

Zbraň: CZ P-07 / CZ Shadow2

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od SlashKO » pát 22.9.2017, 13:35

Příspěvky: 1556

Registrován: pon 04.4.2005, 10:02

Zbraň: GLOCK

Bydliště: Kraj Vysočina

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od Selag » pát 22.9.2017, 13:43

Já jen pro jistotu, kdyby to na Zbraněkvalitně admin smázl.....
Dobry den

Už nějakou dobu sleduji vývoj kauzy Crywolf na střeleckém foru Mujglock a byl jsem požádán o vlastní názor na tuto věc.Jsem držitelém ZP 3 roky,aktivně nosím zbran poslední rok a půl.Poslední dobou jsem s Crywolfem letmo ve spojení a tak mne požádal o reakci.
O čem to celé je?.Před cca 5,6 lety zmíněný Crywolf měl problémy s přítelkyní z hlediska vzájemné tolerance při nošení zbraně.Nakonec se tam hádali a členové fora se chytli skutečnosti,že dle příspěvků Crywolf svou přítelkyni brutalně zbil.Když však členové tohoto fora apelovali na zmíněnou dívku aby podala TO dokonce ji nabízeli výpomoc,dívka tak přes všechnu zášt neučinila.
S Crywolfem se posléze spojil někdo kdo údajně ví,že dívka si tyto modřiny způsobila sama.A proto se křivého obvinění bála.Navzdory všemu, členové fora Mujglock, nedosáhli k žádné sebereflexi a zcela upřeli Crywolfovi presumci neviny.Pak přítelkyně přestala přispívat, ovšem členové fora začli být velmi agresivní vůči mladému střelci Crywolfovi.začli jej urážet,začli dávat na forum jeho veřejně dostupné fotky,neustále pídili po jeho adrese a os.údajích.Dopouštějí se dodnes velmi závažného činu kyberšikany a je jen s podivem ,že PČR která forum pravidelně pročítá, zvlášt v souvislosti s nákupem či prodejem zbraní mimo zákonné podmínky stále nezakročila.Pokud si dáme čas a pročteme celé forum,ukazuje se,že Crywolf celé situace využil pro své vlastní pobavení.Je to špatně či dobře?.Tuto odpověd nechám na druhých, avšak stále se takto děje už pět let.Sám Crywolf mi řekl,že z toho těží popularitu,že jednou byl na nejmenovanné prodejně a byl poznán a tak se s ním dal do řeči pán,který mu nabidl pravici,byl velice milý a jeho chování bylo na míle dáleko tomu,které můžeme vidět na forum Mujglock.Zajímam se o tuto kauzu několik měsíců,a musím říct,že Crywolf to má docela chytře vymyšlené.Jednou,čas od času do fora napíše něco naprosto nerealného,jako nyní příspěvek,který je nejnovější.Že cvičí jednotku 601. která je naše nejvíce elitní.K tomu připsal,že by se rád se členy setkal osobně a v míru a s úsměvem cituji : zakopal válečnou sekeru.Čekali byste smír a klidné jednání,které by mělo všechny nositele střelnývh zbraní provázet?.Ale kdepak! Na Crywolfa se opět strhla vlna výhrůžek,že jej odzbrojí pomocí právniků apodobně,že si nezaslouží ani špetku respektu ,že je PI*A a podobné slova a že nemají zájem cokoliv udobřit.Já sám ,se tážu,je nutné aby v naší zemi byli takto agresivní jedinci?.To čekáme skutečně na Uherský Brod 2 ?.Crywolf ventiluje skrze forum pouhé neškodné desinformacea polopravdy,kdežto mnozí členové vystupují nevyrovnaně až agresivně.Bojím se však,že by se podobná agrese mohla dostavit také při realné konfrontaci do budoucna.Měl jsem už opakovaně tu čest,sednout si s Crywolfem na kafe,a dokonce jsem byl několikrát u něj doma. Rovnež dvakrát na střelnici.Troufám si co nejméně a nezaujatě říct,že Crywolf ani zdaleka nepřipomíná osobnost či profil osoby,jaký vidíme na foru Mujglock.Je to vášnivý střelec a dokonce bych si dovolil říct svým způsobem i pacifista,i dkyž uznávám,že na první pohled se tyto okolnosti navzájem vylučují.Dle mě velmi zodpovědný ,který ke zbraním jako takovým,přistupuje s přirozeným respektem.
Musím řict,že po přečtení 2 vláken o Crywolfovi,jsem až na pár jeho lží či mystifikací, neschledal žádné závadné jednání z jeho strany naopak však mnozí členové fora ,hrdě porušují zákony a narušují většinu norem pro slušné chování.A to i přesto,že Crywolf to chtěl několikrát ukončit.
Bohužel členové fora se opět odhodlali pouze k urážkám a útisku.Crywolf situace využívá poměrně dobře ve svůj prospěch,jeho příspěvky bych přirovnal k jakési psychologické hře,či dokonce k policejní provokaci,Sám se netají,že už mnoho z fora ukázal příslušným složkám.Ovšem aktivně se neděje nic.(snad zatím).Crywolf je tam častuje s oblibou slovem dementi,i toto je chytré nebot se jedná o diagnostické označení,nikoliv o urážku,zřejmně nechce klesnot na jejich chabou úroven slušného chování.Nicméně nastává otázka kdy se můžeme cítit na veřejnosti bezpečně ?.Když jde kolem nás ozbrojený Crywolf,který se nikdy nedopustil jediného přestupku či přečinu,který jedná s rozvahou klidně a inteligentně?Dle zákona?Nebo když budou vedle nás se zbraní u pasu ,agresivní a zákeřní jedinci z fora Mujglock,kterým se třeba nedostalo štěstí v životě a tak se snaží ubližovat nevinnému střelci,který se nikdy ničím protizákonným neprovinil?.Že si z nich pár let dělal srandu a tzv trollil na foru? To s jeho inteligencí ani duševním stavem nesouvisí,to přeci dělají mnozí jiní lidé a přesto jsou nezávadoví a úspěšní.Ovšem zamyslíme li se hluboce při čtení toho co píše Crywolf a co členové píšou jemu,zákonnitě dojdeme k závěru,že u Crywolfa je jen nadsázka a smích kdežto u střelců jen agrese ,zloba,výhružky,urážky.Díky tohoto fora jsem si dneska jistý ,že leč je to kontroverzní a u střelců zavrhované téma,byl bych pro povinné klinickopsychologické vyšetření KAŽDÝCH PĚT LET u držitelů zbraní.Oproti tomu bych navrhoval toto vyšetření cenově zákonem regulovat,nebot dneska je velmi drahé a jedná se o podstatný zásah do financí držitele ZP.Zcela jistě by to omezilo jisté procento lidí kteří jsou skrytě agresivní a jejich držení zbraně,by mohlo jejich agresi učinit velmi razantní až ničivou.Je nutné také dodat,že mnozí držitelé ZP nemají jen samonabíjecí pistole či revolvery.Jedná se také o výkonné 30 ranné útočné pušky vojenského charakteru a co hůř také dalekonosné pušky nastrojene puškohledem.(tímto samozřejmně nemyslím ctěné myslivce !)
Dovedeme si jistě představit ,jak takový člověk, jenž ho někdo vytočí tak říkajíc do ruda, může reagovat zvlášt, má li u sebe palnou zbran.Já prvky takové agrese opakovaně spatřuji právě v souvislosti kauzy Crywolf na foru Mujglock.Naopak jsem Crywolfovi vděčný,že mohl ukázat široké veřejnosti,jakou úroven,mají někteří střelci v ČR.
Členové fora mnoho let poukazovali na fakt,že Crywolf občas něco prodává na internetu (typicky nože,či střelne zbraně.Ptám se je tohle špatně?Každý má snad na toto právo a hlavně možnost cokoliv nabídnout a relevantní je pouze a jenom poptávka a akceptování nabídky.Cenu si určuje prodávající a je jedno jaká je.I za tyto banality byl Crywolf opakovaně poškozován na osobnosti tím,že byl častován nadávkami typu šmelinář a zloděj,čimž se dopustili minimalně křivého obvinění z TČ krádeže.Opět žádná sebereflexe těchto členů natož oznámení,jenž je z hlediska platných zákonů povinný pro každého občana.Zdá se,že členům jde jen o to, tohoto člověka pošpinit za každou cenu,upřít mu veškeré zákoném a ústavou daná lidská práva a rovnež ve špatném světle reprezentovat českou střeleckou komunitu.Zamysleme se ,zda je toto jednání správné.Můžeme někteři být na Crywolfa tisíckrát naštvaní,cítit zášt i nedůvěru,ale nepřísluší nikomu jenž ho osobně nezná soudit jeho skutečné já,jeho osobnost,či dokonce způsobilost k držení ZP. Je nutné dodat,že každý kdo na tohoto člověka útočí,jej zcela jistě nezná osobně a pokud ano ne déle než 3 minuty.
Proč? Protože ten kdo jej uráží či soudí,čerpá jen z toho co ,,někde četl,, nikoliv to co skutečně prožil.Za sebe mohu říct,že Crywolf je hodně fajn a slušný chlap,byli jsme spolu na střelnici už dvakrát a když mi dneska ráno, poslal odkaz na forum,co se tam zase děje,rozhodl jsem se vnést na Crywolfa také druhý pohled, částečně proto protože, Crywolf to navrhnul,částečně proto, protože doba pro držitelé zbraní je nejistá a pokud můžeme něco zlepšit v naší komunitě,můžeme tak činit nyní. Názor na celou kauzu nechám na vás.Já se snažil být co nejvíce objektivní co to jde a hlavně jsem první,který Crywolfa troufám si říct skutečne zná osobně.Omluvte prosím případné drobné chyby.


Děkuj vám, za váš čas a pozornost.

Tomas V.
Glock 17, CZ 75 TS konfigurator, Sig 226 X-Five, DD M4, CZ 75 TS2 Depp Bronze, Ruger SP 101, KMR L-02 Spectra
Uživatelský avatar

Příspěvky: 477

Registrován: úte 18.8.2009, 10:55

Zbraň: ANO

Bydliště: près Austerlitz

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od havran » pát 22.9.2017, 14:04

Sračky sračky sračky.

Objektivita není zajištěna tím, že spolu chlapci chodíte na kafíčka. Ani k dementovi protahovat laufeny. Co vás kurva všechny vede sem lizt a prispivat, když jsou zde všichni tak nevyrovnaní a agresivní. Si to běžte kafrat někam, kde to lidi zajímá. Tady se jako dement zapsal, potvrdil a pokračuje.

Beze si to jebat na Mimibazar, jistě se najde aspoň pár fór, kde ještě nemá ban pro demencí, vysirani, vyhrožování a co já vim...

Co jsi za ten elaborát dostal? Psal jsi to sám, psal to on, nebo ti to diktoval.

Už mu zase lepí půlky, bo je mu jasný, že zase přestřelil, ale kámo, tentokrát už ne. Ani tvoje zastání z něj neudělá člověka, nula nulou zůstane a od nuly pojde. Tobě nezbývá než popřát ke skvělými výběru kamaráda.

A teď se sbalte a běžte si někam do koutku plakát, že to zase nezabralo a jak jsou všichni zlí.

Tady jste všichni na návštěvě. Komu se to nelíbí, ať sem neleze. Založte si vlastní fórum "Bohorovni dementi a spiknutí světa proti nám". Jistě se vás tam sejde dost a budete si rozumět.

Pokud ti přijde normální přijít někam na návštěvu, tam se chovat jak hovado, vyhrožovat a být sprostej, pak musela selhat výchova už někdy v dávné minulosti.

Osobně by si to nikdo z vás nedovolil, internetový capslockovy bojovníci že zkušenostma z Youtubka...
Uživatelský avatar

Příspěvky: 2996

Registrován: ned 12.3.2006, 10:18

Zbraň: G17 a další

Bydliště: Praha Západ

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od Starosta » pát 22.9.2017, 15:03

To jsou přesně výrazové prostředky Crywolfa. Vsadím boty, že to psal sám. I to, jak se v "er formě" hodnotí je na blití :D
Starosta
-- Si vis pacem, para bellum --
Uživatelský avatar

Příspěvky: 477

Registrován: úte 18.8.2009, 10:55

Zbraň: ANO

Bydliště: près Austerlitz

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od havran » pát 22.9.2017, 15:16

Jo a mimochodem, na fóru u MarKa dostal ban po trech dnech jeho působení... Abys jen věděl kde se ho zastavas. Tohle je jediný místo kde ji nezabanovali a kde jí trpí. Co předvedl a předvádí vidíme všichni.

Starosta: myslíš tu interpunkci, větnou stavbu, odstavce nebo absenci češtiny? Jj, buď to psal sám, nebo sám. A nebo si našel dalšího kámoše s nedokoncenym základním vzděláním. Tohle už je skoro pátá třída, vynechal caps. Případně Vrána k Vráně sedá.

Je fakt zábavnej. Bohužel asi jinak než zamýšlel.
Naposledy upravil(a) MujGLOCK.com dne pát 22.9.2017, 19:10, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeny tři po sobě jdoucí příspěvky!
Uživatelský avatar

Příspěvky: 2996

Registrován: ned 12.3.2006, 10:18

Zbraň: G17 a další

Bydliště: Praha Západ

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od Starosta » pát 22.9.2017, 16:49

havran: Všechno prostě:
- jak ho údajný pisatel bezmezně adoruje jako on sám
- jak používá řečnické otázky
- jak používá stejné dvojvýrazy jako "slušný a bezúhonný", "hodný a milý", atp.
- jak vyjadřuje obavy a snaží se manipulovat čtenáře
- jak používá stejná slova, jako "jedinci" - slova "agrese" a "agresivní" jsou třeba v příspěvku 8x (edit: 9x), to miluje
- jak přepsal některé věty dokola tolikrát, že už nedávají smysl
- ta interpunkce
- a především jak všechno překrucuje a dozdobuje přívlastky, protože všichni jsou fuj zlí a on je hodný a milý chlapec

Fakt jak děcko :roll:
Už chybí jen strýc, právník, trestní oznámení a hodnověrné hodnocení toho neškodného hocha od samotného Gazdíka (pardon, že si někoho takového vůbec beru do úst ve spojení s tímhle pitomcem).
Starosta
-- Si vis pacem, para bellum --
Uživatelský avatar

Příspěvky: 477

Registrován: úte 18.8.2009, 10:55

Zbraň: ANO

Bydliště: près Austerlitz

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od havran » pát 22.9.2017, 16:55

Jj, přesně tak. Zase vedle


Musí to být frustrující
Uživatelský avatar

VIP člen

Příspěvky: 13302

Registrován: stř 30.3.2005, 10:20

Zbraň: GLOCK 19

Bydliště: mám

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od S474N » pát 22.9.2017, 19:12

A co takhle napsat MarKovi, at se mu koukne na IP? Mam takovy neodbytny pocit, ze se ciste nahodou bude shodovat s tou jeho tady *40* *3* *47*
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek
Uživatelský avatar

Příspěvky: 477

Registrován: úte 18.8.2009, 10:55

Zbraň: ANO

Bydliště: près Austerlitz

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od havran » pát 22.9.2017, 20:53

No, on to psal kámoš od něho... Má rozbitej kompl
Uživatelský avatar

VIP člen

Příspěvky: 563

Registrován: sob 07.10.2006, 9:35

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od U.I. » ned 24.9.2017, 14:23

Celé jsem to nečetl, nemám na to energii ani kapacitu, ale připomíná mi Crywolf nějakého Honzíka (Vy víte koho), tím vymýšlením nereálných věcí ....

každopádně, osobně ač nerad někoho ignoruju, tady bych to zařadil,

pěkný den do Ostravy a chtělo by to asi nějak zamedikovat....
Uživatelský avatar

MujGLOCK team

Příspěvky: 2411

Registrován: úte 29.3.2005, 15:34

Zbraň: G17, G43, CZ858

Bydliště: doma

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od Jasik » pát 06.10.2017, 9:26

Normálně se začínám bát o svůj ZP, jak vidím, že nás pranýřuje tolik kamarádů ctihodného, naprosto vyrovnaného, vtipného a vysoce inteligentního pana Seiferta.
Teda abych se omluvil , že jsem pana Matěje nazval tou píčou (bez hvězdičky), fakt jsem to tak nemyslel a byl jsem v tu chvíli rozrušen z jiných okolností každodenního života (upřesňuji, že jsem v tu chvíli neměl u sebe střelnou zbraň, takže jsem nikomu nemohl ublížit stylem Uherský Brod 2 nebo 3 nebo 3 a půl, a navíc se ve svém věku dokáži již natolik ovládat, že v případě nahromadění stresových faktorů vše vybíjím pouze nadávkami a nesklouzávám k fyzickému ani jinému násilí).
Ono totiž ta píča je v pravdě zajímavý orgán, který, pánové přiznejme si to, nám přináší občas i zábavu a potěšení, na rozdíl od nezajímavého, nudného a naprosto neviditelného individua pana Seiferta.
Děkuji za pozornost, odcházím...

Edit: Admine, nesloučíš to s tím, co je vedle?
banda-blaznu-vs-crywolf-t15802.html

Příspěvky: 156

Registrován: pon 04.4.2016, 8:51

Zbraň: Glock 19 Gen4

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od Stewie » pát 06.10.2017, 9:44

Píča je krásná věc, ale nesmí to být chlap.
Uživatelský avatar

MujGLOCK team

Příspěvky: 2411

Registrován: úte 29.3.2005, 15:34

Zbraň: G17, G43, CZ858

Bydliště: doma

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od Jasik » pát 06.10.2017, 11:30

Tak pan Lukáš z "Okouna" a fóra na hunting-shopu to zkusil medializovat...

https://m.facebook.com/reflexcz/?filter ... cz%2F&_rdr

https://mobile.facebook.com/streamtv/?f ... eline&_rdr

https://www.facebook.com/profile.php?id ... Tk&fref=nf


Edit: poslední odkaz na profil Lukáš Soni nefunkční - je nutno být přihlášený na FB.
Naposledy upravil(a) Jasik dne pát 06.10.2017, 14:16, celkem upraveno 1 x.
Uživatelský avatar

VIP člen

Příspěvky: 13302

Registrován: stř 30.3.2005, 10:20

Zbraň: GLOCK 19

Bydliště: mám

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od S474N » pát 06.10.2017, 14:01

Nezapomnel tam dodat linky na tyto diskuse u nas? Soude podle tech tisicu ohlasu se tim urcite bedlive zabyvaji.

Mimochodem, je opravdu "inteligentni" poukazovat na nejake vyfantazirovane chyby strelcu v dobe, kdy se resi ve snemovne veci s timto souvisejici. Aby nakonec o ty hracky neprisel i on sam...
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Příspěvky: 641

Registrován: úte 21.2.2012, 14:17

Zbraň: CZ75 Compact,858,

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od CRYWOLF » úte 10.10.2017, 9:32

Kdyby tady byl někdo s mozkovou kapacitou větší než má myš domácí ,zjístil byl,že v EU se nechystá nic velkého pro samotné střelce a pouze minimalní změny.....Každopádně jsem ochoten přiznat si,že kapacita 10 ran do dlouhé je i pro sportovní akčnější disciplíny omezující,jinak jsem si novelu pročetl a pro obyčejné uživatele palných zbraní se toho moc nemění.Ono vůbec když tady sleduji poslední roky svůj výskum a spatřuji labilitu některých zde ,nejsem přesvědčen o tom,že by takové lidé měli vlastnit například útočné pušky byt samonabíjecí.....a já osobně jsem pro radikalní zpřísnění včetně povinných psychotestů co dva roky.Se podívejte jak to může dopadnout do Las Vegas jak tam pokosil lidi ! BumpStockem !!

jasně,že to vypadá pod akci falešná vlajka,nicmeně tohle se může jednoho dne stát i tady..stači aby někdo poštrejchoval nožem něčí zde manželku a takový člověk se zhroutí a může začit vraždit.Můj výskum jasně dokazuje ,že ozbrojená veřejnost je super ale jen do určité míry.
Já napřiklad plánovaně nedavno prodal CQ-A1 a misto toho budu brát jen pumpu... proč mit smrtici pušku když s broknou se blbne mnohem lepe??? navíc tu mi neseberou kdyby šlo nejvíc do tuhého .


tady všichni brečíte jak se všechno zpřísnuje !! a vy se divíte??? Dyt nejste schopni ani držet pospolu myšleno jako semnou v dobrem. STŘELCI STŘELCŮM.. Hadate se a jen urážíte lidi !!!! takové hovádka nemaji být ozbrojené.My slušní a ctihodní občané ano ..ale děsím se toho co zde vidím posledni roky...Tolik nebezpečných jedinců je tady po zuby ozbrojeno...
takové prominte mi ten výraz HOVADA jako jsem viděl a vidím tady, jsem za celičký svuj život neviděl ani nikde v čr ani v zahraniči ..a stydim se za vás pánové, stydím se za vás protože děláte českým střelcům jen ostudu !!!!!!! banda labilů bez smyslu pro slušnost a úctu k druhým !!! Jste časovaná bomba a jsem svému kolegovi nesmirně vděčný a že nezůstal u slov a napsal tento článek byt jsem byl nucen udělat drobne korekce !!!

a nemyslete si že nejste vidět.... na emaily inspektorátů pravidelně zasilam screeny vašeho chování .. vždycky vás raz za čas otestuju zda jste dozráli a vždy se potýkam se skutečností,že nikoliv....což mě dost irituje ale já sám bez pomoci veřejného slova či nových zákonů příliš nezmůžu ,jsem rovnako obyčejny občan jako vy zde ! Jen však slušně vychován a chovajíc se v ramci možností se vší úctou a slušností ke druhým...zvláště pak střelcům neb máme stejný koníček.


proč si myslíte že vždycky napišu něco nepravdivého(na prvni pohled nemožného) a čekám co se bude dít?? ano jen sbírám další material tedy další reakce plné skryté agrese,výhružek apodobně.....A Děkuji všem cvo mi zde nadávají vyhrožují či šlapou po mé bohem dané cti.
čím víc toho bude tím víc budete na očích ....už tak jste brání jako NEJHORŠÍ STŘELECKE FORum V ČR s BANDOU egocentrických .......sprosta slova co jsem četl vynechám.......

zlí podlí a agresivní jak vůči mě tak vůči jiným.....šlapete po důstojnosti ostatních lidí zde a porušujete toliko zákonů ,že sám nevím přesný početl a bude to vyžadovat mou další podrobnou analýzu a další nespočet kontaktů PČR ...s timto problémem........

a dovolim si použit rovněž jedno vulgární slovo a to je sračky (srabi).........
proč?? Protože napříč léty mě mnozí z vás potkali at už na střelnici nebo na ulici či na akcích a clubech....NIKDO.....DŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮŮRAZNĚ OPAKUJI NIKDO !!!! neměl ani čest..NATOŽ TAK ODVAHU přijit ke mě na vzdálenost řekněme 1 metru či raději dvou.... a říct mi ahooooj ty jsi ten Crywolf?? ja jsem ten a ten pojd pokecat !!! přál bych si říct mnohym do očí to co vám píšu .. dokonce bych se vám smal do tváře...... bohužel vaše odvaha velikosti psí blechy mi toto neumožnuje.................

PODLÍ UBOŽÁCI BEZ KURÁŽE, BEZE CTI,BEZ ODVAHY

Internetoví válečníci...


JSTE OSTUDOU OPAKUJI JSTE OSTUDOU ČESKÉ STŘELECKÉ KOMUNITY !!!!! SPODINA A STUD.....TYTO VĚCI VÁS MNOHÉ CHARAKTERIZUJÍ ....



Váš střelecký i morální mentor
Crywolf
Crywolf: Mýtus?Realita? Desinformace ? Vtip? kdoví...jedno je však jisté,CRYWOLF JE LEGENDA !!!

Příspěvky: 380

Registrován: pon 05.11.2012, 17:30

Zbraň: vícero

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od Piggy » úte 10.10.2017, 9:59

CRYWOLF píše:Já napřiklad plánovaně nedavno prodal CQ-A1 a misto toho budu brát jen pumpu... proč mit smrtici pušku když s broknou se blbne mnohem lepe??? navíc tu mi neseberou kdyby šlo nejvíc do tuhého.
A to tu už měl několik docela rozumných příspěvků - a pak plácne takovouhle blbost. :roll:

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Příspěvky: 641

Registrován: úte 21.2.2012, 14:17

Zbraň: CZ75 Compact,858,

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od CRYWOLF » úte 10.10.2017, 10:07

Kdyby vše šlo nejhůř, nevemou nam brokovnice ale utočne pušky s takto výkoným střelivem jako 7,62 či 5,56 určitě....Navíc ikdyby ne,bude značně omezena její nábojová kapacita ilegalitou zásobníků na více než 10 ran............................
Crywolf: Mýtus?Realita? Desinformace ? Vtip? kdoví...jedno je však jisté,CRYWOLF JE LEGENDA !!!
Uživatelský avatar

Příspěvky: 477

Registrován: úte 18.8.2009, 10:55

Zbraň: ANO

Bydliště: près Austerlitz

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od havran » úte 10.10.2017, 10:19

Hmm. Jak jsem psal. Slovo dělá může. Odkopal ses sám.

Celý jsem to nečetl a ani se nechystám.

Dostal jsem se k vyskumu...
Dál už neee. To je pořád třetí třída.

Dělá se výZkum odslova zkoumat... učivo 3. třídy ZŠ. Co číst dál?

VIP exot fóra
VIP exot fóra

Příspěvky: 641

Registrován: úte 21.2.2012, 14:17

Zbraň: CZ75 Compact,858,

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od CRYWOLF » úte 10.10.2017, 10:42

použivam slovenskou verzi platné jsou oboje já vždy se S
Crywolf: Mýtus?Realita? Desinformace ? Vtip? kdoví...jedno je však jisté,CRYWOLF JE LEGENDA !!!
Uživatelský avatar

Příspěvky: 477

Registrován: úte 18.8.2009, 10:55

Zbraň: ANO

Bydliště: près Austerlitz

Re: CRYWOLF - co s ním?

Příspěvek od havran » úte 10.10.2017, 10:45

Hele, když už si najdeš jinýho debila co to za tebe napíše, aby to podle vás mělo hlavu a patu, což tvoje příspěvky nemají a ani česky nebývají. Tak si kurva najdete aspoň ještě jednoho co umí česky a zkontroluje vám to. Jistě máš ve svým okolí nejméně jednoho známého, který dokončil základku. Ne kamaráda, to asi těžko, ale nějakýho znamyho. Nebo poproste někoho dospělými ať vám to předtím zkontroluje.

Případně by mohlo pomoct to nepsat u těch vašich vyhul srazů.

Takže, přepsat, opravit a znovu. Tohle snad nemyslíte vážně
Naposledy upravil(a) MujGLOCK.com dne stř 11.10.2017, 21:15, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Sloučeny dva po sobě jdoucí příspěvky!

Zpět na „Exoti na fóru“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz