Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je stř 25.11.2020, 19:55



Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 16 ] 
 Fobus: pouzdro na novou G30 s railem 
Autor Zpráva

Registrován: 03/2005
Příspěvky: 31
Příspěvek Fobus: pouzdro na novou G30 s railem
Tak sem zkoumal jak je to s plastovymi pouzdry na novou radu G30 s railem,Blade-Tech v te drazsi verzi kydexu primo nabizi modely s railem a bez railu,u nas na dotaz u ruznych prodejcu nevedi o Fobusu,ze by mel byt ve verzi s railem a priznavaji ze stavajici pouzdro moc nepasuje.
Napsal jsem na MPI a takto to vypadalo :

Cartmann píše:
Dobry den,
prosim Vas mam dotaz na pouzdro Fobus GL-4. Pasuje i na nove G30,ktere maji rail?
Dodavaji se uz novejsi modely pro tyto verze G30?

MPi píše:
Dobrý den,
zatím existuje jediná verze pouzdra Fobus GL-4. Víme, že příliš nepasuje na poslední verzi Glocku 30. Momentálně s tím mnoho nevymyslíme. :-(

Cartmann píše:
Dobry den,
dekuji za info, ale na strankach Fobusu maji ze je to na glock with rails.

https://secure.fobusholster.com/catalog ... cts_id=298

MPI píše:
Hmm...zvláštní. To jsou stránky amerického Fobusu. Dobrá tedy, beru zpět. Zítra sem náhodou přiletí majitel Fobusu, optám se tedy přímo u zdroje, jak to vlastně je. Dám vědět.

Poznamka: to zitra znamena dnes,psali sme si vcera....


pát 07.12.2007, 9:01
Profil

Registrován: 05/2007
Příspěvky: 179
Příspěvek 
Odpověď nejpovolanějšího: GL-4 funguje pouze se starou 30-kou a existuje pouze v jediném provedení. Američani si na sebe ušili bič. Howgh!


pát 07.12.2007, 18:13
Profil

Registrován: 03/2005
Příspěvky: 31
Příspěvek 
tak tak
odpoved od MPI

MPi píše:
Dobrý den,

musím Vás zklamat. Jak jsem tvrdil, existuje pouze jediná verze GL-4. Americké stránky říkají něco, co není pravda. GL-4 pro novou G-30ku nebyl nikdy vyroben a těžko bude. Toto je informace přímo od majitele firmy Fobus.


pát 07.12.2007, 20:01
Profil

Registrován: 05/2007
Příspěvky: 179
Příspěvek 
No dyť to povídám... :P


pát 07.12.2007, 20:42
Profil

Registrován: 03/2005
Příspěvky: 31
Příspěvek 
Tazkze stary model G30 skoncil,ale Fobus asi nema zajem to resit,bude dodavat dal stare modely pouzder.Copak je to tak malo prodavany model, ze se nesnazi udrzet na trhu dal?


pát 07.12.2007, 21:05
Profil

Registrován: 05/2007
Příspěvky: 179
Příspěvek 
Je to izraelská firma. Vyrábí čistě na základě poptávky. A ano, neprodává se jich dost. A to ani co se amerického trhu týká...


pát 07.12.2007, 21:42
Profil

Registrován: 03/2005
Příspěvky: 31
Příspěvek 
tak ted nevim kde je pravda...
Ale vsude mozne na netu v americe je ze padlo FObus je na G30 s railem.
Ted sem koukal na web Brymove a maji skladem jak G30,tak padlo Fobus a hned sem tam psal, do 5-ti minut prisla odpoved

cartmann píše:
Dobry den,
vidim podle webovych stranek, ze mate od Fobusu skladem padlo na G30 a take, ze mate G30 skladem.
Muzu Vas poprosit jestli to k sobe pasuje.
Podle dostupnych informaci nove modely G30 s railem nepasuji do pouzder Fobus na G30,ktere jsou na stary model bez railu a udajne Fobus jina pouzdra delat nebude.
Jste jedini kteri maji oboje na sklade.

Dekuji za ochotu.

Zbrane Brymova píše:
Dobrý den,
ano, pasuje to k sobě.Popravdě model G30 bez railu jsme nikdy neměli, od začátku nám chodí jen s railem, a ty do pouzder od fobusu jdou.


ned 09.12.2007, 12:10
Profil

Registrován: 05/2007
Příspěvky: 179
Příspěvek 
Mozna to jde do pouzdra GL-3 na GLOCK 21.


ned 09.12.2007, 12:27
Profil

Registrován: 03/2005
Příspěvky: 31
Příspěvek 
Pouzdro Fobus Glock 21/20 s padlem je jina polozka nez Fobus Glock 30 s padlem


ned 09.12.2007, 12:32
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 09/2007
Příspěvky: 1251
Bydliště: LKPR
Příspěvek 
Fobusi bych vcelku věřil :wink:


ned 09.12.2007, 12:52
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 03/2005
Příspěvky: 31
Příspěvek 
Ja nerikam ze neverim,ale verim,ze to pasuje kdyz to napsal prodejce,ktery ma oboje skladem.Jelikoz G30 chci,tak si pro to pristi vikend pojedu,tak uvidim na vlastni voka....


ned 09.12.2007, 12:53
Profil
Uživatelský avatar

Registrován: 09/2007
Příspěvky: 1251
Bydliště: LKPR
Příspěvek 
Jasně,vyzkoušej a sám nejlíp uvidíš,takže ti přeju dobrej kup 8-)


ned 09.12.2007, 12:56
Profil Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 05/2007
Příspěvky: 179
Příspěvek 
Cartmann: To je vynikající postřeh. :shock: G30 s railem je vyšší než G30 bez railu, i lučík má trochu jiné rozměry. Proto píšu, že by G30 mohl jít do pouzdra pro G21.


ned 09.12.2007, 17:36
Profil

Registrován: 05/2007
Příspěvky: 179
Příspěvek 
Tak... jelikož se vyskytlo už příliš mnoho protichůdných "ověřených" informací, tak mi to nedalo a vypravil sem se na podrobný průzkum problematiky G30. Měl sem v ruce starou i novou G30 a pouzdra GL-4. Závěr je jednoznačný a pro mě překvapivý:

Opravdu existují 2 varianty pouzdra GL-4. Značená jsou naprosto stejně, verze pro novou G30 je na první pohled větší. Takže zřejmě nezbývá jiná možnost, než si to vždy fyzicky ověřit. Za vzniklý zmatek a dezinformace se tímto omlouvám.

Mimochodem, nová G30 je v přední části větší i než G21, takže i můj nápad, že by se mohlo jednat o záměnu s pouzdry pro G21 se ukazuje jako lichý.

Ještě bych rád dodal, že stará G30 samozřejmě pasuje do pouzdra GL-4 pro novou G-30ku, ale trochu se v něm vrklá, právě díky tomu, že v přední části je pouzdro širší, resp. vyšší.


pon 10.12.2007, 12:08
Profil

Registrován: 04/2006
Příspěvky: 99
Příspěvek pouzdro na G 30
Dnes mi došlo od Action Zone pouzdro na G 30 pádlo pro leváka GL4LH a pasuje na moji pistoli s railem. Nápisy na pouzdru i na igelitovém sáčku jsou shodné na obou pouzdrech, jak tom co nepasuje, tak i na tom co pasuje. Takže až si budete něco kupovat tak si to raději vyzkoušejte !!! zdar


čtv 27.12.2007, 14:22
Profil

Registrován: 11/2007
Příspěvky: 85
Příspěvek 
vcera jsem upgradoval G30 ze stareho ramu bez railu na novy ram s railem, bohuzel moje GL4 je strasi verze (kupovano cca pred rokem v actionzonu). G30 s railem tam sice narvat jde ale vytahnout uz horko tezko -> nepouzitelne. Nicmene si s tim Dremel behem pul hodky(i s nastrikem novych nytu) poradil a uz to jde krasne, takze prestavba vcelku bez problemu mozna...

BTW: U Brymove mi bylo receno ze MPI nadale nebude vozit samotne hole ramy (1080 Kc), ale uz jen kompletni okolo 4k .. holt smula :cry:


ned 07.6.2009, 14:57
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 16 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 7 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group, designed by STSoftware, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: XBMC KODI