Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je úte 22.5.2012, 16:49

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 ID karty členů klubu MujGLOCK 
Autor Zpráva
MujGLOCK team

Příspěvek 
selag: Jako příklad cituji z toho, co se chystá na sobotu a co je tu na foru i v jiné diskuzi:
"Sdružení LEX ve spolupráci s LKOS Praha a SSK SWAMP pořádá střeleckou soutěž v Lidové obranné střelbě pro všechny držitele zbrojního průkazu v sobotu 22. října 2005 na střelnici Sportovního Střeleckého Klubu Čelákovice."

stř 19.10.2005, 12:38
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky
VIP člen

Příspěvek 
JASIK: Díky, už tomu pomalu začínám věřit. :lol:

stř 19.10.2005, 12:40
MujGLOCK team

Příspěvek 
selag: To jsem rád 8)
No vraťme se k tématu - propagační předměty a ID karta. Když budeš hodný, zkusíme vymyslet a domluvit i nějaké slevičky ve Tvém regionu... Lidi to prostě musí brát tak, že klub MG teprve začíná a určité "výhody" přijdou až časem s ohledem na počet lidí, kteří v klubu budou.

Naposledy upravil Jasik dne stř 19.10.2005, 13:42, celkově upraveno 1

stř 19.10.2005, 12:43
VIP člen

Příspěvek 
JASIK: Díky, to by bylo fajn, ale není to rozhodující :D Včera jsem vyplnil přihlášku a nedělám to pro slevy - i když jsou příjemné- ale proto, abych podpořil klub MG, tento server a byl v partě s lidma stejných zájmů. Na začátku tady byla žádost o sponzorství a kdyby nebyl založen klub a nebyl jsem Čertíkem ujištěn, že už je to financování vyřešené, tak jsem stejnou částku zaslal jako sponzorský dar.
Nebylo by možné s Vaší pomocí tady v regionu zřídit nějakou střelnici? 8) Je to tady hrozná bída. :evil:

stř 19.10.2005, 12:49
MujGLOCK team

Příspěvek 
selag: 8) Střelnici - na to máme zatím fakt dost malé páky :wink:
Pokud jde o finance - ano, to jsme vyřešili a další roky by již mohli být uhrazeny z příspěvků členů klubu. Jen aby více lidí bylo stejně ochotných klub podpořit, jako Ty :idea:

stř 19.10.2005, 15:57
VIP člen

Příspěvek 
jasik:Díky za uznání. Vzhledem ke vzdálenosti mého bydliště je finanční podpora tak trošku to jediné, co pro klub můžu udělat. Vlastně ještě mě napadlo, že bych mohl pro členy klubu tady u nás zorganizovat bezplatnou ukázku provozu krematoria, skládky a na záívěr pro osvěžení návštěvu krytého koupaliště. :D Účast pouze pro členy klubu MG po předložení průkazky s platnou známkou na daný rok. :? Stejně se ale letos ještě na ten Váš Avim vypravím. :D

stř 19.10.2005, 17:18
VIP člen

Příspěvek 
Selag: a nechces se vypravit ted o vikendu do Celakovic *88*

stř 19.10.2005, 17:26
VIP člen

Příspěvek 
No už sem o tom slyšel, ale v neděli máme poslední kolo klubovky na "kov" 8) Moje neúčast by nebyla žádná velká ztráta, ale když už sem absolvoval všechny tři předcházející kola... *4*

stř 19.10.2005, 17:45
VIP člen

Příspěvek 
Vsak toto je v sobotu, aspon spojis prijemne s uzitecnym a poznas vetsinu lidi osobne *88*.

stř 19.10.2005, 17:57
VIP člen

Příspěvek 
S747N.Teda ty jsi pokušitel :D Opravdu bych rád, ale po dlouhé době se mi sejdou doma oba synové, tak prostě utéct na celý víkend opravdu nemůžu. Už za tu neděli budu mít trošku výčitky svědomí. :oops:

stř 19.10.2005, 18:00
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 30 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2