Jak zrušit zdejší registraci?
Napište nám názor , chyby, nové nápady, zlepšení aj. na stránky MujGLOCK.com
18 příspěvků
• Stránka 1 z 1
V nastavení jsem to nenašel, jinde také ne. Pokud vše, co pro to mohu udělat, je požádat nějakého admina, žádám o to. Děkuji.
prodotto: jakypak mas duvod
.

| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

prodotto: ze by onen problem s vypadanym vyvrtem?

Starosta: proc? Protoze me prijde ponekud zvlastni, kdyz chce nekdo zrusit registraci pouze z duvodu, ze jine osoby jsou jineho nazoru. To mi osobne prijde, ze problem je nekde jinde
.

...minimálně by to šlo takto:
11. Jste-li napomenuti administrátorem, nereagujte na toto do daného tématu, ale výhradně přes SZ (soukromé zprávy). Zatímco Vaše napomenutí je pro ostatní výchovné, reakce na něj je již zbytečná. U tohoto bodu platí vyjímka a za porušení budete vyloučeni z fóra ihned.
Ale lepší bude napsat adminovi do PM
11. Jste-li napomenuti administrátorem, nereagujte na toto do daného tématu, ale výhradně přes SZ (soukromé zprávy). Zatímco Vaše napomenutí je pro ostatní výchovné, reakce na něj je již zbytečná. U tohoto bodu platí vyjímka a za porušení budete vyloučeni z fóra ihned.
Ale lepší bude napsat adminovi do PM

HV: to rozhodne, nicmene on napomenut nebyl. Navic odejit preci muze, respektive nemusi preci prijit. To ze to zde ventiluje je pomerne zajimave.

netopyr: obavam se, ze takova moznost v phpBB opravdu neexistuje. Uz jenom z duvodu mozneho zneuziti pri nabourani loginu.

netopyr: ocekavat muzes, to ti urcite nikdo mit za zle nebude 

Re: Jak zrušit zdejší registraci?
Bože, co je to za tyjátrprodotto píše:V nastavení jsem to nenašel, jinde také ne. Pokud vše, co pro to mohu udělat, je požádat nějakého admina, žádám o to. Děkuji.

Když se mi někde nelíbí, tak tam prostě přestanu chodit a nedělám kolem toho takový šaškárny

Ale pokud vím, tak žlučí jsem ti hnul jen já, takže nevidím jediný důvod proč bys měl zanevřít na celej MG???
......pokud ovšem nemáš problém s tím, že někdo může mít jinej názor a jinou zkušenost.....mimochodem hlavně o tom diskuze jsou.
Měl by ses probrat a začít se chovat jako dospělej člověk

"Only the dead have seen the end of war."
18 příspěvků
• Stránka 1 z 1