Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je čtv 19.10.2017, 19:13



Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 9 ] 
 Je možné použiť hlaveň z G20 4gen!!! do G29 3gen ? 
Autor Zpráva

Registrován: 03/2013
Příspěvky: 7
Příspěvek Je možné použiť hlaveň z G20 4gen!!! do G29 3gen ?
Viete niekto porovnať uloženie pružiny na hlavni G20 4gen!!! a hlavni G29 3gen.

Je samozrejmé, že hlaveň z G20 3gen. do G29 3gen nepasuje, lebo uloženie pružiny hlavní je iné, lebo v G29 3gen. je teleskopická dvojitá a v G20 3gen. nie je teleskopická.

Predpokladám však, že teraz zo 4. generácie g20 by to už mohlo pasovať, lebo aj v G29 3gen. aj v G20 4.gen je dvojitá teleskopická struna. Ak má niekto z Vás možnosť toto porovnať, mohol by to pre mňa urobiť? Rád by som mal G29 aj s dlhšou hlavňou :D .


ned 27.7.2014, 21:48
Profil

Registrován: 09/2012
Příspěvky: 200
Bydliště: Pardubický kraj
Příspěvek Re: Je možné použiť hlaveň z G20 4gen!!! do G29 3gen ?
Já mám pouze G29 3. generace. Ale pokud jsem to pochopil, potřeboval bys spíš aby někdo měl G20 4.gen. Jinak pokud by to nepasovalo, nechá se udělat i delší hlaveň přímo pro G29


ned 27.7.2014, 22:08
Profil

Registrován: 03/2013
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Je možné použiť hlaveň z G20 4gen!!! do G29 3gen ?
Už mám porovnanie a skúšku dohodnutú s majiteľom G20 4.gen. Výsledok oznámim, ak by to ešte niekoho zaujímalo.

S výrobou tej dlhšej hlavne je podľa problém. Ak si odmyslím výrobcov v USA (napr. Wolf), odkiaľ objednanie, platbu, individuálny dovoz a záruky vidím problematicky, tak v EÚ ostáva IGB Austria, ktorá však v katalógu neponúka dlhšiu hlaveň do G29. Asi by to išlo od nich objednať individuálne, ale to by navýšilo už aj tak ich cenu (hlavne v katalógu sú za viac ako 300 eur) a neviem, či by nebolo treba aj nejaké certifikáty do SR. Preto sa mi javí ako najrýchlejšie, najlacnejšie a najbezproblémovejšie kúpiť štandardnú hlaveň do G20 4.gen., ak bude pasovať uloženie vratnej pružiny (resp. ak bude možná jednoduchá úprava brúsením). A vzhľadom k unifikácii výrobkov kvôli zlacňovaniu výroby (a u Glocku zvlášť) predpokladám, že by hlaveň mohla pasovať. Dosť rečí, porovnanie to ukáže.


pon 28.7.2014, 13:15
Profil

Registrován: 09/2012
Příspěvky: 200
Bydliště: Pardubický kraj
Příspěvek Re: Je možné použiť hlaveň z G20 4gen!!! do G29 3gen ?
Dobře, dej vědět, samotnýho by mě to zajímalo.
Jinak IGB to sice v katalogu nemá, ale udělá to bez problému. Cena asi 9000 Kč se všema poplatkama, včetně poplatků za papíry potřebný pro dovoz. Asi to vyjde dráž než hlaveň z G20, ale tady máš jako bonus plně supportovanou komoru, což se hodí pokud přebíjíš.


pon 28.7.2014, 14:29
Profil

Registrován: 03/2013
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Je možné použiť hlaveň z G20 4gen!!! do G29 3gen ?
Vyslúšané. NEPASUJE! Firma Glock to (2ks) odmieta vyrobiť, hoci požiadavka im bola predložená prostredníctvom pre Glock významného obchodného partnera. Zostáva teda už iba možnosť objednať hlaveň z IGB Austria, alebo sa zmieriť s tým, že dlhšiu hlaveň v G29 mať nebudem (a tie peniaze vraziť do nábojov). Viem však, že myšlienka na dlhšiu hlaveň sa po čase aj tak znova objaví, môžu za to čiastočne aj amerikánske obrázky a články.


stř 30.7.2014, 15:57
Profil

Registrován: 09/2012
Příspěvky: 200
Bydliště: Pardubický kraj
Příspěvek Re: Je možné použiť hlaveň z G20 4gen!!! do G29 3gen ?
A v čem je ten zásadní rozdíl, že nepasuje?


stř 30.7.2014, 20:58
Profil

Registrován: 03/2013
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Je možné použiť hlaveň z G20 4gen!!! do G29 3gen ?
Neviem vložiť fotky, presnejšie neviem zmenšiť fotky tak, aby som ich vložil.


čtv 31.7.2014, 8:55
Profil
VIP člen
Uživatelský avatar

Registrován: 03/2005
Příspěvky: 12967
Bydliště: mám
Příspěvek Re: Je možné použiť hlaveň z G20 4gen!!! do G29 3gen ?
Tak pouzij treba www.JYXO.info *4*

_________________
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek


čtv 31.7.2014, 9:36
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Registrován: 03/2013
Příspěvky: 7
Příspěvek Re: Je možné použiť hlaveň z G20 4gen!!! do G29 3gen ?
Obrázek

Obrázek

Ďakujem za radu.


čtv 31.7.2014, 11:45
Profil
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 9 ] 

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  



Powered by phpBB © phpBB Group, designed by STSoftware, český překlad – phpBB.cz

Doporučujeme: XBMC KODI