|
|
|
| Autor |
Zpráva |
|
Selag
VIP člen
|
 Re: Kahr MK9 nebo MK40?
Konkretní důvod je, že sem línej ho nosit a jiné využití pro něj nemám. Když občas cítím potřebu mít u sebe zbraň tak mám G 19. A taky to bude finanční základ na dalšího mazlíčka.  Jinak proti Kahrovi nic nemám. Naprosto spolehlivá pistolka a na nošení myslím zn. ideál.
_________________ Glock 17, Beretta CX 4 Storm, Glock 19 4. gen. STI Edge 9x19, Luvo LA-15 .223 Rem. SW mod.36 new.
|
| pát 08.4.2011, 9:20 |
|
 |
|
karel73
|
 Re: Kahr MK9 nebo MK40?
morho - píšu pozdě, ale přece, nestíhám vše pročítat a až teď jsem zaregistroval tvůj dotaz. Odpovím krátce - žere mi to vše, teda přebíjáky nestřílím, zkoušel jsem to míchat i v jednom zásobníku a vždy ok. Jednalo se o směs 7,5g, 8g + subsonic od SB + Magtegh nebo jak se to píše + Geco. Sice mám nějaký výběrový model, který byl trochu dražší než stand dvoutón, který bral kamarád, ale to asi nebude mít vliv. Zkrátka závada žádná.
|
| pát 12.8.2011, 21:43 |
|
|