Příspěvek
od polucias » stř 13.2.2008, 15:33
ja lidi, celkovo cez 6000, rozne druhy , prebijane, original, aj hrdzve spinave , vyvalane v snehu ked sa mi vysipali. za celu dobu asi 5000nabojov mozno jeden zlyhac prebijany. Potom na na preteku vyradil v shoot of norinco neodpaleny, tak som po prvy krat odkedy som mal zbran(kupenu v komise) G17! rozobral udernikove ustrojenstvo.- to co som tam videl bola zumpa! neskutocna zumpa, udernik sa ledva hybal a napriek tomu zbran fungovala bezchybne viac ako 5000 nabojov a zlihala pri diskutabilnych norincach! clovek co mal tu zbran predomnou tam kvapol olej. odvtedy cisim aj udernikovy system raz za 1000 ran. ale po tejto skusenosti je G umna navzdy naj gun ! neskutocne znecistenie a 100%tna spolahlivost.
kedze si podrobne dokumentujem kde kedy a kolko som minul, mam momentalne jednu zavadu na norincu po 1150vystreloch. a to nimi strielam za kazdeho pocasia, a nijak ich necistim ani nemastim.
umna teda vylucujem akekolvek zlihanie zbrane a prisudzujem to iba vadnemu naboju, pri originali SaB nikdy ani naznak zavady a to kamaratovi v berette 90-two za dvojnasobnu cenu glocka , zachitil zaver pri vyhadzovani a zostala nabojnica medzi komorou a zaverom. Co uvadzam ako priklad v porovnani s inymi zbranami , lebo kamarat sa tym dost prechvaluje ze berete sa nestane toto a tamto, takze tak...