Mám zbraně, volal muž z Prahy na policii. V autě s rodinou h


Události o zbraních ve světě i u nás, trestné činy se zbraní, apod.

Uživatelský avatar

VIP člen

Příspěvky: 13302

Registrován: stř 30.3.2005, 10:20

Zbraň: GLOCK 19

Bydliště: mám

Mám zbraně, volal muž z Prahy na policii. V autě s rodinou h

Příspěvek od S474N » ned 16.6.2019, 17:07

Mám zbraně, volal muž z Prahy na policii. V autě s rodinou ho zadržela zásahovka

Zásahová jednotka v sobotu odpoledne zadržela v Praze 5 muže, který sám na sebe policisty přivolal, protože u sebe měl zbraně. Po hádce byl rozrušený a v autě jel s ženou a dětmi. Bál se, aby neudělal něco protiprávního.

Muž podle policie kolem páté hodiny odpoledne zavolal na tísňovou linku a sdělil, že se právě pohádal s někým z rodiny, jede autem s ženou a dětmi a má zbraně.

„Muž dále uvedl, že je silně rozrušený a zbraně chce pro jistotu odevzdat. Policisté nemohli nic podcenit s ohledem na to, že tam byla manželka a děti, a proto byla na místo vyslána zásahová jednotka, která muže zajistila,“ řekla Novinkám mluvčí policie Andrea Zoulová.

Doplnila, že na místě momentálně na místě pracují kriminalisté, muž zatím není z ničeho podezřelý. V autě měl podle policie dvě zbraně, které vlastnil zřejmě legálně. Podrobnosti policisté nyní zjišťují.

Puvodni odkaz:
:arrow: https://www.novinky.cz/krimi/507769-mam ... hovka.html
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek
Uživatelský avatar

VIP člen

Příspěvky: 13302

Registrován: stř 30.3.2005, 10:20

Zbraň: GLOCK 19

Bydliště: mám

Re: Mám zbraně, volal muž z Prahy na policii. V autě s rodin

Příspěvek od S474N » ned 16.6.2019, 19:57

Muž, který na sebe v Praze zavolal zásahovku, měl doma nelegálně zbraně

Policie našla u muže, který v sobotu sám na sebe přivolal policejní zásahovku, nelegálně držené zbraně. Nyní je podezřelý z trestného činu nelegálního ozbrojování. Muž přivolal policisty, protože se bál, že by mohl zbraně při jízdě v autě s rodinou použít.

„Při prohlídce auta a po vstupu do bytu byla nalezena celá řada legálně i nelegálně držených zbraní, proto vyšetřovatelé zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu nedovolené ozbrojování,“ uvedla v neděli mluvčí policie Andrea Zoulová.

Zadržený 47letý muž musel nejprve na lékařskou prohlídku. Následně skončil v cele předběžného zadržení a bude vyslechnut.

Muž podle policie v sobotu kolem páté hodiny odpoledne zavolal na tísňovou linku a sdělil, že se právě pohádal s někým z rodiny, jede autem s ženou a dětmi a má zbraně. Z oznámení nebylo zřejmé, zda muž drží ostatní rodinné příslušníky jako rukojmí či nikoli.

„Muž dále uvedl, že je silně rozrušený a zbraně chce pro jistotu odevzdat. Policisté nemohli nic podcenit s ohledem na to, že tam byla manželka a děti, byla na místo vyslána zásahová jednotka, která muže zajistila,“ řekla v sobotu Zoulová.

Puvodni odkaz:
:arrow: https://www.novinky.cz/krimi/507790-muz ... brane.html
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

Příspěvky: 170

Registrován: pát 27.7.2012, 12:05

Zbraň: glock

Bydliště: Praha

Re: Mám zbraně, volal muž z Prahy na policii. V autě s rodin

Příspěvek od josuk » ned 16.6.2019, 20:04

tak podle tv nova měl doma i další nelegální zbraně.. takže o zbroják přijde.. totiž původně mi to přišlo jako zajímavé téma.. jak to řeší ostatní.. mě když doma nase.ou tak radši zamykám a nenosím..

Zpět na „Černá kronika“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz