Mladý opilec (19) z Tachova dělal machra: Vytáhl na policist

Příspěvek od S474N » pát 22.6.2018, 16:58

Mladý opilec (19) z Tachova dělal machra: Vytáhl na policistu v civilu plynovku

Sprostými posunky provokoval opilý mladík (19) v Tachově řidiče (45), kterého si náhodně vybral. Když se proti tomu ohradil, namířil na něj útočník plynovou pistoli. Tu mu naštěstí jeho kamarád (17) vytrhnul z ruky. Muž, shodou okolností policista v civilu, opilce zpacifikoval a zavolal kolegy. Mezitím se pokusili oba mladíci utéct, policisté je ale zakrátko dopadli.

Vše začalo, když dva opilí mladíci procházeli kolem právě parkujícího auta v tachovské Rapotínské ulici. Jeden z opilců začal řidiče urážet sprostými posunky. „Ten vystoupil z vozidla a slušně se ohradil, aby mladý muž svého jednání zanechal,“ popsala policejní mluvčí Dagmar Jiroušková.

To ale opilce rozzuřilo doběla. „Vytáhl z kapsy kalhot pistoli, kterou nabil a namířil proti řidiči,“ uvedla Jiroušková. Druhému mladíkovi okamžitě došlo, že je zle, a kamarádovi pistoli vyrval z ruky.

To už ale policista v civilu agresora zpacifikoval a houknul na druhého kluka, ať mu vydá zbraň. Musel to sice mladíkovi párkrát zopakovat, ale ten si vše nakonec srovnal v hlavě a pistoli, naštěstí jen plynovou, mu podal.

Policista ale musel do auta pro mobil, aby mohl přivolat kolegy. Toho oba výtečníci využili a pokusili se »zdekovat«. Daleko ale neutekli. „Byli dostiženi v ulici Chodská. Oba měli pozitivní dechové zkoušky, starší z mužů nadýchal přes dvě promile a mladší téměř jedno promile,“ dodala Jiroušková s tím, že případ nadále šetří tachovští policisté.

Puvodni odkaz:
:arrow: http://www.blesk.cz/clanek/regiony-plze ... novku.html
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek