Muž se pokusil zastřelit šéfa své přítelkyně, protože jí dáv

Příspěvek od S474N » úte 11.12.2018, 18:03

Muž se pokusil zastřelit šéfa své přítelkyně, protože jí dával malý plat

Až dvacetileté vězení hrozí muži ze Vsetínska, který v opilosti vystřelil na provozovatele restaurace a jen těsně jej minul. Podle policistů útočil proto, že nebyl spokojený s platem, který v podniku dostává jeho přítelkyně.

Incident se odehrál minulý čtvrtek večer v obci na Vsetínsku. Opilý čtyřiapadesátiletý muž ozbrojený legálně drženou pistolí se tehdy vydal do restaurace za jejím jednašedesátiletým provozovatelem.

„Chtěl jej usmrtit, protože nebyl spokojený s tím, jak byla finančně hodnocena jeho přítelkyně, která v restauraci pracovala,“ uvedla krajská policejní mluvčí Lenka Javorková.

Do restaurace se ale muž nedostal, protože už byla uzavřená. Proto několikrát zabouchal a kopl do dveří v domnění, že majitel vyjde ven.

„Když nevycházel, nabil pistoli a vystřelil do okna, kde se svítilo a byla za ním vidět silueta postavy. Muže naštěstí minul, kulka proletěla několik centimetrů nad jeho hlavou,“ poznamenala Javorková.

Útočník pak odešel domů, kde ho následně zadrželi policisté. Šli vcelku na jistotu, napadený provozovatel restaurace jim totiž sdělil, že s mužem měl konflikt už v minulosti.

Dva dny po činu si útočník vyslechl obvinění z pokusu o vraždu, hrozí mu až dvacet let vězení. Soud muže poslal do vazby.

V letošním roce je to ve Zlínském kraji sedmá vražda nebo pokus o vraždu.

Puvodni odkaz:
:arrow: https://zlin.idnes.cz/pokus-o-vrazdu-vs ... zEH1I93SBo
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek