Myslivec postřelil dívku

Příspěvek od panvrabec » úte 27.3.2012, 19:52

Dvanáctiletá Lucka z České republiky byla na Slovensku s kamarádkami na houpačce, když ji trefila kulka do ramene. Podle televize Joj myslivec střílel na lišku ve vzdálenosti několika kilometrů a kulka přeletěla až na místo, kde byly děti. Lucka měla obrovské štěstí, že kulka už neměla takovou razanci a zachytila se na šňůrce od mikiny.

Lucka po tréninku mladých cyklistů odpočívala na houpačce, když pocítila náraz. „Něco mi narazilo do ramene. Lekla jsem se, a když jsem se tam podívala, měla jsem tam krev. Nic jsem neslyšela a byl to pocit, jako by mě trefil míč,“ řekla pro zpravodajskému serveru noviny.sk Lucka.

„Myslel jsem, že do ní narazil pták,“ dodal její vylekaný otec.

Mladí cyklisté přijeli trénovat na Slovensko a odpočívali nedaleko obce Dolný Ohaj u Nových Zámků. Dívka měla obrovské štěstí, že utrpěla pouze povrchová zranění.

Policie už vyslechla myslivce z města Šurany. Přiznal, že ve vinohradě střílel na škodnou lišku. Když slyšel, co se dívce stalo, sám se přihlásil na policii. Odevzdal zbraň, která bude podrobena expertíze. Vyšetřovatel zahájil trestní řízení ve věci ublížení na zdraví ve stadiu pokusu. http://www.novinky.cz/zahranicni/evropa ... lisku.html
Zdroj: Novinky.cz

Tomu se říká štěstí v neštěstí :) (slovo kulka si představujte jako projektil)