Nakupka na adapter 22LR na pusku
Pac pujdu v pondeli kolem PCR, chci si vyridit nakupku na malorazkovej adapter pro AR15u. Vim, ze to spada pod Bcko, ale - pitomej dotaz - co ma byt v Zadosti o povoleni v kolonce Druh zbrane? Ma to bejt "Hlavní části střelné zbraně"? Nejak jsem nebyl schopnej se dogooglit.
Diky
úte 16.4.2013, 22:25
bacil.357
Re: Nakupka na adapter 22LR na pusku
já tam měl "adaptér". A proč tu kolonku nenecháš prázdnou a nevyplníš po konzultaci přímo na PČR??
_________________ Glock mit uns...
stř 17.4.2013, 4:23
cityshark
Pac jsem hrozne uvedomely obcan a rad prichazim s formularema vypnenejma A trpim pocitem, ze adapter zakon nezna jako druh zbrane...
stř 17.4.2013, 8:10
Alci
zákon nezná jako druh zbraně ani "puška", ale přesto to tam píšou a škrtají cokoliv jinýho. Nech to na nich, ať si napíšou jakoukoliv hovadinu uznají za vhodné. Já už nepíšu ani výrobní čísla. Ty mi škrtají taky a píšou tam něco úplně jinýho než mám na faktuře a zbrani. Ten papír a průkazky jsou jejich boj. Oni mají svoje neveřejné nařízení a směrnice.
stř 17.4.2013, 18:02
cityshark
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru