Nedorazeny zaver - prvni zavada
jak jste si asi nekdo uz vsiml, jsem tu uplne novej. Dnes jsem byl podruhe na strelnici. Tentokrat, asi po 80 ranach se mi zasekly dva naboje
 , sikmo pred komorou a tudiz se nedovrel zaver. Prvni zavadu jsem vyresil tak jsem mel nacteno. Zaver jsem povytahnul a pomalu zpet vratil do komory. Po vystrelu nasledoval druhy zasek.  Zavolal jsem si na pomoc zpravce strelnice a ten to vyresil tim, ze vyndal zasobnik a odesel. Copak to mohlo zpusobit? Cetl jsem, ze to je bud znecistenou kluznou drahou (tu mam dobre namazanou a zbran vystelila pouze circa 200 naboju). Strilel jsem s naboji Magtech  9mm Luger 8.03g (124gr.) FMC (9B). Budu moc rad kdyz mi nekdo poradite jestli jsem mel smulu anebo jsem to nejak zpusobil sam.
 , sikmo pred komorou a tudiz se nedovrel zaver. Prvni zavadu jsem vyresil tak jsem mel nacteno. Zaver jsem povytahnul a pomalu zpet vratil do komory. Po vystrelu nasledoval druhy zasek.  Zavolal jsem si na pomoc zpravce strelnice a ten to vyresil tim, ze vyndal zasobnik a odesel. Copak to mohlo zpusobit? Cetl jsem, ze to je bud znecistenou kluznou drahou (tu mam dobre namazanou a zbran vystelila pouze circa 200 naboju). Strilel jsem s naboji Magtech  9mm Luger 8.03g (124gr.) FMC (9B). Budu moc rad kdyz mi nekdo poradite jestli jsem mel smulu anebo jsem to nejak zpusobil sam.Honza (jancz3rt)

), jestli nevstupujou do drahy zaveru.
 ), jestli nevstupujou do drahy zaveru. '
 '