dotaz ohledne noseni
Pokud zadam o povoleni k nabyti vlastnictvi, drzeni, ale skrtnu noseni u zbrane kategorie B,povoleni k noseni te dane konkretni zbrane zrejme logicky nedostanu(kdyz o nej nezadam).
Ale ve zbrojaku jiz mam napsano "Opravnen nosit zbran kategorie B" a v prukazu zbrane se o noseni nic nepise...
Mohu tedy,na zaklade tohoto, nosit zbran B, i kdyz mi to teoreticky (u te konkretni zbrane)nebylo povoleno?
Proc se ptam: Byl jsem s nakupkou na 858 u policajtu a nemel sem ji kompletne vyplnenou(zapomel sem a dal jsem mu ji tam jen predvyplnenou z obchodu). Dopisoval mi tam duvod zadosti a td.
Prislo mi ale,ze "neco" skrtal (nebylo videt na jeho ruce,neb tam maj takovej divnej pultik na tom stole) a ja mam obavy,ze mi skrtl prave to noseni.
Vim,ze ze zakona mam pravo 858 i nosit. Ale nechce se mi podavat novou zadost,neb u nas trva vyrizeni 14 dni.
Ale nebyl jsem s to se ho zeptat,s diky jsem odesel a ted cekam na vyrizeni.
A hloda me to.
Ne ze bych chtel 858 nosit na ulici pod kabatem,ale znate to, proc neco nemit, kdyz to mit muzu...
Takze jeste jednou- mohu nosit B zbran,u ktere v nakupce nebylo uvedeno noseni,na zaklade toho,ze ve zbrojaku jiz mam opravneni Bcko nosit?