Ozbrojenec střílel v německém kině, pak se v něm zabarikádov

Příspěvek od S474N » čtv 23.6.2016, 18:29

Ozbrojenec střílel v německém kině, pak se v něm zabarikádoval. Až 50 zraněných!

Palba, zděšení, křik a ranění! Ozbrojený muž odpoledne střílel v kině v německém městě Viernheim a následně se zabarikádoval v sále. Informace o počtu zraněných se různí. Polde některých zdrojů je však na místě až 50 raněných. Dění jsme sledovali online.

Muž se střelnou zbraní a velkým nábojovým pásem vtrhnul do kina nedaleko porýnského Mannheimu krátce po 15:00 SELČ. Poté, co vystřelil do vzduchu, utekly z kina desítky křičících zděšených lidí.

Ozbrojenec byl maskovaný. Zbraň, kterou pálil, byla buďto poplašná nebo šlo o vzduchovku. Muž se po svém běsnění zabarikádoval v jednom ze sálů. V tu dobu už byla na místě zásahová jednotka.

Ta po doražení na místo použila slzný plyn k odlákání střelcovy pozornosti. Bohužel tím zranila několik lidí. Údaje o jejich počtu se různí. Německá média uvádějí 25 až 50 poraněných lidí.

Manévr však zásahové jednotce a policie vyšel. Zmatený střelec byl poté zabit. Jeho smrt již potvrdil hesenský ministr vnitra. Motiv mužova činu, který ho stál život, není znám. Policie nevylučuje pokus o loupežné přepadení ani politicky motivovanou kriminalitu.


Puvodni odkaz:
:arrow: http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-svet/ ... edium=copy
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek