Události o zbraních ve světě i u nás, trestné činy se zbraní, apod.
Zbraň: GLOCK
Co se tyce neotvirani dveri - nechtel bych byt tim ridicem, ktery neraci otevrit sesti nasranejm hajzlum zahnanejm do kouta vidinou lochu - a to plati obecne, pokud by to bylo jen trochu mozne, snazil bych se jim nestavet do cesty.Starosta píše:...snazit se dostat na kobylku sesti ozbrojenejm v tramvaji poloplny lidi, to uz by muselo nekomu z nich hodne hrabnout, nebo by muselo vyjit na povrch, ze mam bouchacku...
Libi se mi tva jistota, ze jde jen o prachy... Libi se mi tva duvera v magora, co ti miri na hlavu pistoli. Libi se mi tva spoluprace s utocnikem, jakmile ti pri sacovani narazi na pistoli. My se ale bavime o tom, jak bychom resili situaci ktera probihala, ty tady pises na zaklade toho, ze vis, jak to dopadlo... Toz good luck, az budes v takove situaci. Mohlo by se totiz s uplnym klidem stat, ze se ten debil rozhodne, ze se mu proste nelibi tvuj oblicej a ze ti ho poupravi. Nozem, plynovkou (z kontaktni vzdalenosti do oka, ucha atd. je to lahudka), kopancem. V takove situaci nevis, co muzes od utocnika ocekavat. A jak rikam, pokud bys mu napr. rychlym pohybem tu pistoli vyrazil, ziskal si aspon maly kousek prostoru, rychle tasil a zamiril na nej, mel by moznost si to rozmyslet a vycouvat. Nemusis hned strilet. A jak rikam, tramvaj se 7 sedicimi cestujicimi neni preplneny obchodak.de-luxe píše:Jakýkoli "kovbojský" řešení téhle situaci přímo ve voze je holej nerozum. A strilet v tramvaji kvuli kryplům, který filcujou cestujícího? to snad může jen blázen, kterej by mě okamžitě vrátit zbroják... to by byl takovej průser a naprosto nepřijatelný riziko pro všechny zúčastněný osoby...co takhle zdravej selskej rozum, zvažování rizik..cožpak jste vy, co tu píšete o zakleknutí a provrtávání těch čórkařů olovem a plánujete treninky strelby v brnenský tramvaji, uplně zešíleli? mít bouchačku za pasem je v prvý řadě ohromná zodpovědnost. nosit zbraň neznamená vždy nutnost tasit...tohle není počítačová hra...já se klidně nechám oloupit, já klidně nechám oloupit toho chudáka..pokud pomine nebezpečí, změní se situace, zavolám policii, ohlasím nebezpečný ozbrojený pachatele, vyfotim je na uteku - pokud to bude možný a nebudu se bát a budu-li si věřit, pověsím se na ně, navedu policii na místo...vždyt v tomhle případe jde "jen" o prachy, mobil...nejde o život (ty hajzlové nikoho nechteli za bílýho dne popravit, jen jsou to sráči, který hrozbou zbraně chtějí vzbudit strach a paniku, sbalit šrajtofli a zdrhnout)...já jet v tý tramvaji a nějakej superman tam začít střílet, tak na něj podám trestní oznámení pro obecný ohrožení...Trochu soudnosti a smyslu pro zodpovědnost prosím.
Kdyz pominu to, ze se nerad nechavam okradat statem, natoz kdejakym neprizpusobivym xindlem, tak tu jistotu, ze nejde o zivot ale "jen" o prachy beres kde? Ze tramvaj nekde neskoci na vyhybce, ze s sebou nepohnes tak, abys "ohrozil" chudaka zlocince a ten se pak jen branil ... I kdyby mel jen posranou plynovku, tak z 10cm do spanku, to je fakt jen o penezichde-luxe píše:vždyt v tomhle případe jde "jen" o prachy, mobil...nejde o život (ty hajzlové nikoho nechteli za bílýho dne popravit, jen jsou to sráči, který hrozbou zbraně chtějí vzbudit strach a paniku, sbalit šrajtofli a zdrhnout)