|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Fox4077
|
 P: Glock 22 Gen.4
Zbraň zakoupena 15.10.2015, komplet balení (kufřík, vytěrák, kartáček, rychlonabíječ, výměnné hřbety, reg. karta, dokumentace) Zbraň je v bezvadném stavu, nastříleno pouze do 500ks továrním střelivem. Na zbrani je instalována záslepka pažbičky Ghost, 2kg stojina spouště a čelo závěru Český lev. Původní stojinu spouště i čelo závěru přikládám.
Komplet dále obsahuje: - 4 originální zásobníky - 4 cvičné náboje - kydexové vnější pouzdro s kovovými poutky 40 a 50mm
Střelivo: - 361ks FMJ S&B 11,7g - 100ks JHP S&B 11,7g - na výjimku A-I
Nové náhradní díly: - pružina zápalníku 24N stříbrná 3ks - pružina zápalníku 28N červená 1ks - pružina blokace zápalníku 1ks - pružina vytahovače 1ks - vodítko zápalníku 1ks - miska zápalníku 1dvojkus
Nákupní povolení, zp a výjimka A-I na střelivo samozřejmostí. Prodej u mě doma v Opavě. Cenu nabídněte. Díky za prostor k inzerci.
_________________ Byť se mi dostane jíti roklí šeré smrti, nebudu se báti ničeho zlého. Neboť já budu ten nejhorší bastard, který v tom zatraceným údolí bude. Jsem zlej, hnusnej a unavenej. Žeru ostnatej drát, chčiju napalm a trefím dávkou bleší řiť na 200 metrů.
|
pon 19.7.2021, 9:53 |
|
 |
Fox4077
|
 Re: P: Glock 22 Gen.4
Takže nakonec si mazlíka nechám. Děkuji za prostor k inzerci a poprosím o smazání.
_________________ Byť se mi dostane jíti roklí šeré smrti, nebudu se báti ničeho zlého. Neboť já budu ten nejhorší bastard, který v tom zatraceným údolí bude. Jsem zlej, hnusnej a unavenej. Žeru ostnatej drát, chčiju napalm a trefím dávkou bleší řiť na 200 metrů.
|
sob 23.4.2022, 9:27 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 2 ] |
|