|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
Autor |
Zpráva |
Stenny
|
 P: Prodám Micro UZI
Prodám Micro UZI, jsem druhý majitel, ale první ji ani nevyčistil od cosmolinu. Vystřílel jsem cca 400 nábojů, první majitel údajně asi 200. Žádné zjevné závady.
Poloautomatická z výroby, nejde o předělávku z fullauto ("pistole samonabíjecí").
Ke zbrani jsem dodělal svislou přední rukojeť, což odstranilo snad největší zápor MicroUZI - nepohodlné držení levou rukou. Rukojeť lze samozřejmě bez poškození zbraně sundat. Muška zbraně zvýrazněna svítivě zelenou barvou.
Ke zbrani přidám pět zásobníků na 25 nábojů, zásobníkovou sponu a brašnu na tablet, do které se UZI přesně vejde.
Spolehlivá a přesná zbraň, takový Škorpion v Lugeru. Prodávám z důvodu finanční tísně.
Cena 9 000 kč, ale jsem otevřený dohodě.
Částečná výměna za náboje 9mmL nebo svítilnu Olight Mini Valkyrie možná.
|
stř 11.9.2019, 17:32 |
|
 |
Stenny
|
 Re: P: Prodám Micro UZI
Sleva na 8500 nebo dohoda. Případně 2200ks továrních přebíjenek 9mm Luger, mimo Limit 
|
pát 20.9.2019, 18:28 |
|
 |
Stenny
|
 Re: P: Prodám Micro UZI
Prodáno.
|
pon 14.10.2019, 19:49 |
|
|