|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|
P: Prodám rohovou jednoplášťovou skříň Wico EWS6.
Autor |
Zpráva |
Fox4077
|
 P: Prodám rohovou jednoplášťovou skříň Wico EWS6.
Prodávám páč už mám jen dvě zbraně a na další se nechystám. Barva je světle šedá, kupoval jsem ji novou 1. 3. 2012. Odvrtal jsem tam dvě díry pro uchycení ke zdi a už nemám ty molitanové úchyty na dlouhé. Skříň je ve 100% stavu, tedy žádný oprýskaný lak apod. Podmínka je, že si pro ni přijedete, ideálně ve dvou. Já totiž nemám, po operaci, jednu ruku v ideální kondici. Opava Cena 3 500,-
_________________ Byť se mi dostane jíti roklí šeré smrti, nebudu se báti ničeho zlého. Neboť já budu ten nejhorší bastard, který v tom zatraceným údolí bude. Jsem zlej, hnusnej a unavenej. Žeru ostnatej drát, chčiju napalm a trefím dávkou bleší řiť na 200 metrů.
|
sob 14.10.2017, 14:52 |
|
 |
cipis
|
 Re: P: Prodám rohovou jednoplášťovou skříň Wico EWS6.
SZ
|
ned 15.10.2017, 0:26 |
|
 |
Fox4077
|
 Re: P: Prodám rohovou jednoplášťovou skříň Wico EWS6.
Prodáno. Děkuji za prostor.
_________________ Byť se mi dostane jíti roklí šeré smrti, nebudu se báti ničeho zlého. Neboť já budu ten nejhorší bastard, který v tom zatraceným údolí bude. Jsem zlej, hnusnej a unavenej. Žeru ostnatej drát, chčiju napalm a trefím dávkou bleší řiť na 200 metrů.
|
čtv 19.10.2017, 9:57 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 3 ] |
|