Re: Pistole GrandPOWER K 100, GPI ST6

Ostatní "plastové" pistole
Zbraň: GLOCK
Jak jistě víš, tak G pro mě není modla, ale spolehlivej nástroj. Proto sem se nikdy nezapojil do jeho nekritického opěvování. Jsem si plně vědom jeho kladů a záporůcmk píše:A to rika jeden ze zakladatelu MG?Ale začínám mít dost toho vychvalování zázraku K 100. Jak je jedinečný, super, nejlepší......
Myslim, ze chvala na nektere vlastnosti K100 se jeste zdaleka nevyrovna az prehnanym chvalam na Glocka (nerikam, ze si Glock chvalu za nektere sve vlastnopsti nezaslouzi - naopak zaslouzi - stejne jako K100)... Kazdopadne oboji je to prd proti chvalam na Duty, ktera jsou k precteni na strelectvi.cz
Mas sice pravdu... Ale vytrzenou z kontextu.A pokud je na té zbrani něco špatně, tak za to můžou češi.Viz zásobníky, hlavně, niklování, rozpadající se mikrometry,nekvalitní vylézající kolíky, ulomené lučíky, havárie hlavně... to je jen krátký výčet toho, jak čeští výrobci-subdodavatelé, potažmo uživatelé ničí pověst této geniální zbraně. Tak že mě to trošku se*e.
Během dne dohledám a hodím to sem. Bylo to jak na jejich webu, tak na ruském.HV píše:Selag: Hoď sem nějaký odkaz na tebou popisovanou havárii hlavně? To by mě zajímalo. O ničem takovém jsem neslyšel.