Pokus o sebevraždu v Havířově

Příspěvek od Int1m1thy » ned 28.6.2015, 22:09

http://www.navratdoreality.cz/?p=view&id=21697


25.června 2015, Havířov, Česká republika
31letý muž pod vlivem drog zaměstnal ve středu v noci policisty z Havířova. Nejprve cestou nočním Šumbarkem sekal do okolo zaparkovaných aut a když spatřil policisty, začal vyhrožovat, že se podřeže.
„V noci jsme přijali oznámení, že v ulici Heleny Malířové v městské části Šumbark někdo seká do vozidel. Policisté poblíž místní restaurace viděli pokřikujícího muže, který začal vyhrožovat sebepoškozením. Policistům řekl, aby se k němu nikdo nepřibližoval, nebo se zabije. Na krk si přiložil sekáček na maso," prozradila policejní mluvčí Zlatuše Viačková.

Na místo dorazili policisté ze zásahové jednotky s policejním vyjednavačem. Situace byla vyostřená, jednatřicetiletý muž stále vyhrožoval sebepoškozením, byl velmi nervózní, jakoukoli pomoc odmítal. Protože se pohyboval na přechodu pro chodce, uprostřed cesty, museli policisté během zákroku odklánět dopravu.

Nic platné dlouho nebylo přesvědčování policejního psychologa, aby muž zbraň odložil. Byl stále nervóznější, všechny od sebe slovně odháněl a policista se proto rozhodl jednat a k jeho zpacifikování elektrický paralyzér (taser). Poté si ho lékaři převzali.
Policejní zásah natočil na video člověk bydlící poblíž a video umístil na YouTube.
G17gen4