Ale nikoho, však zatím ještě nemám ani tu zbraň, čekám na nějakou tu extra výhodnou koupi , něco jako G19 III. generace v NOS stavu za 10 tisíc , nespěchám na to, však ono se něco objeví.
Ale jsem člověk ohromně zvědavý a tak když už jsem tady mezi odborníky tak bych si rád upřesnil informace, které jsem dosud načerpal .
S tou střelou obalenou papírem to máš z filmu Ostřelovač (2007). Nedovedu si příliš představit, jak by to mělo fungovat - rýhování hlavně se do střely zařízne, nějaký papírek to moc ovlivnit nemůže, protože střela při průletu hlavní papírem určitě obalená nezůstane.
To ztotozneni brokovnice bych rad videl a jsem ochoten podniknout test ...kdo tvrdi ze to jde ? Co s hilnou? Otisk na zapalce?nebo jak se vytvarovala na komoru? Podle me by se to horko tezko prokazovalo a pokud by nebyl zadny jiny dukaz tak by to na usvedceni nebylo. Oter broku ...taky asi nesmysl...muze byt a nemusi...ale jakasi voditka tohle zkoumani asi muze poskytnout na podporu obzaloby...ale ne na tom tu obzalobu postavit.
podle me to je vsecko moc slozite.
ke spachani mnohem brutalnejsiho trestneho cinu by stacil zlomek usili, nez nekde dolovat ze zeme nejakou deformovanou strelu a pak ji hnat znovu laufem (auuu, uz jen ta predstava boli) a pak doufat, ze na to balistici neprijdou (a to si pis, ze na to prijdou).
vsak se taky vetsina strelby po lidech provadi z nelegalnich zbrani, ktere se po strelbe sesrotuji.