Steaky a vůbec maso od firmy SelaVita můžu jen a jen doporučit. Komunikace krásná, jednatel je do steaku fanda a tak když má čas tak i po telefonu si s Vámi o steacích pokecá. Relativně si pamatuje stálé zákazníky.
Maso je možnost nechat v celku nebo nechat nařezat po 200,250,300g... jak si řeknete. Příjdou vakuované a v chladu vydrží max. 1 (2). Pokud to zamrazíte tak to až tak nevadí, ale mě osobně to příjde jako škoda. Nicméně hodně potom záleží na tom, jak rozmrazíte. Lepší rozmrazit pomalu v ledničce. Tak maso nedostane takový teplotní šok a udrží si nějakou svojí chuť.
No a příprava steaku už je na každém soudruhovi
Jo a ještě jedna věc. Kdo je z Prahy může si maso nechat dovést nebo si vyzvednout v řeznictví na náměstí bratří synků.
@HV
Ono to, že se u nás nedá sehnat kvalitní vyzrálé maso je tím, že nechat maso vyzrát něco stojí. Vychladit 1t masa min měsíc stojí cca 4-6 tis (pokud si dobře pamatuji.. trošku cucám z prstu, nechce se mi to dohledávat). A to tady v našich finančních podmínkách nikdo moc dělat nebude. Dělat maso na sklad, když všichni chtějí flákotu masa za 3,50 z lidlu.