Policie - zkušenosti, názory,...

Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat :-)

Re: Policie - zkušenosti, názory,...

Příspěvek od cipis » pát 17.1.2014, 10:41

Více střílení? Ehm, to radši asi ani ne ...
To už radši ty vychytávky, vždyť řada moderních aut se dá defacto ovládat na dálku, tak se mu prostě vypne motor a je po srandě.

VIP člen

Příspěvek od Strelkyne » pát 17.1.2014, 11:38

john.hawk: když ono se kritizuje tááák strašně snadno :D

Zrovna dneska v noci mě zastavili policajti a celá akce proběhla dost komicky. Vystupuju z auta, abych vlezla pro doklady do kabelky, kterou vozím vzadu a proti mně policajt se slovy: konečně jeden řidič, co nám nechce ujet - a smál se. Pak teda pokračoval tou předepsanou formulkou o silniční kontrole, aby dostál povinnosti.
Já na to: dobrý večer, teda noc, to jsem jela tak pomalu, že si myslíte, že jsem požila?
On: Noooo, tudy v noci padesátkou nikdo nejezdí - další smích.
Já: Nojo, jenom blondýny. Ale já o vás vím už 4 kilometry.
On: Tak to máte další plus - jediná žena, co se dívá do zrcátka i jindy, než při malování pusy.

Mezitím jsem jim předala doklady a dali mi dejchnout, a pak jsme pokračovali další diskuzí právě o ujíždějících řidičích a jasně že jsem se jich zeptala na možnosti, jaké mají při zastavování aut. Rozepisovat to tady nebudu, ale vlastně jsem se dozvěděla totéž, co psal john, plus to, že nemají zastavovací pásy a když, tak zastaralé a stejně je problém je rozvinout přímo před ujíždějícím autem. Tak jsem jim řekla, že jim vůbec nezávidím a popřála jim klidný zbytek služby.

EDIT: Tak tohle mě pobavilo - v Brně máte chvílemi opravdu veselo.
"V sobotu 11. ledna pořádáme již podruhé ples thajského boxu," informovala na svých webových stránkách brněnská restaurace Plznička minulý týden.

Na první pohled běžná akce však skončila policejním vyšetřováním. A její průběh raději nechce nikdo komentovat.

Oslava totiž vyvrcholila bitkou, po které museli lékaři ošetřit sedm lidí. "Tři z nich byli strážníci, kteří původně do restaurace přijeli před jednou hodinou v noci kvůli nahlášenému rušení nočního klidu," uvedl mluvčí brněnské městské policie Jakub Ghanem.

Zbylí čtyři ošetření byli účastníci oslavy, což potvrdili jihomoravští záchranáři.

O výsledky vyšetřování se navíc zajímá i policejní inspekce. Podle některých svědků se totiž strkanice se strážníky zúčastnili i policisté. Byť byli v civilu a mimo službu, z útoku na své uniformované kolegy by měli nemalé potíže. Tedy pokud by jim ho vyšetřovatelé prokázali.

Zdroj: http://brno.idnes.cz/straznici-a-polici ... zpravy_daj
"Doufej ve spravedlnost, ale buď připraven i na bezpráví." Lucius Annaeus Seneca

Aspirant na exota
Aspirant na exota

Příspěvek od Lock » pát 17.1.2014, 17:48

Kluci od uniformy se perou radi...

Cipis, takovy maly EMP :-) ale vypinat auta za jizdy se v EU nesmi, tak jen mossad...

novinkycz: "prchající mladík ve svém audi" - takze ti mladici to neukradli a zdrhali proc? Kvuli alkoholu?
Strelkyne píše:Odborník žasne, lajk se diví - nějak chlapci zapomněli na kameru:
ale kdeze, pry si mysleli, ze kamera nenahrava nebo ze se smaze driv, nez ji poskozeny objevi :-) jsou to ... Presne takovych par typku z rad policie znam...

VIP člen

Příspěvek od Strelkyne » sob 08.2.2014, 20:49

Pětice kladenských policistů je podezřelá z toho, že u výslechů mlátila a mučila zadržené. Generální inspekce bezpečnostních sborů je ve čtvrtek zatkla na oddělení Kladno město. Policistům hrozí až osmileté vězení. Informovala o tom televize Nova.
GIBS zadržela 9 lidí, tři z nich byli policisté.

Inspekce skupinu sledovala několik měsíců. Z mučení a mlácení zadržených lidí ji údajně usvědčuje kamera, kterou tajně umístila ve výslechové místnosti.

Zdroj: http://praha.idnes.cz/inspekce-zatkla-k ... zpravy_cen
"Doufej ve spravedlnost, ale buď připraven i na bezpráví." Lucius Annaeus Seneca

Příspěvek od Pařez » sob 08.2.2014, 21:00

Na sprosté podezřelé hold přísnost musí bejt...Stát se to na Ukrajině,tak by knížátko se Zaorálkem vyváděli jak utržení..

VIP člen

Zbraň: GLOCK 19

Příspěvek od S474N » sob 08.2.2014, 21:44

Parez: a za sproste beres i ty, kteri nechteji komunikovat a nechavaji vse na dukazech a prokazani? Ja jen, ze i taci jsou, se kterymi je "komunikovano" treba za pomoci zlatych stranek...
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

Obrázek

Příspěvek od Pařez » sob 08.2.2014, 21:55

S474N:no ona je to tzv. "dvousečná zbraň".Je lehko fandit když dají přes držku nějakému recidivistovi než když dají přes držku Tobě a ani nevíš jak jsi k tomu přišel.Prostě třeba jen neměli náladu a Ty jsi se nachomítnul někde kde jsi ani nechtěl být.To je dneska ein zwei jak říkáme mi moraváci :lol:

Shi

Příspěvek od Shi » ned 09.2.2014, 22:07

john.hawk píše: Mrzí mně že se při honičkách někdo zraní, umře, chtělo by to upgradovat některé postupy..více střílení na kola..anebo další technické vychytávky..
A nebo si přečíst studii z pera výzkumníků od FBI, kde hodnotí rizika a přínosy honiček a jejich závěry jsou celkem jednoznačně v neprospěch honiček řidičů, protože přínos neodpovídá riziku. Závěry z USA i z Austrálie, kde se také namáhali s hodnocením přínosu a následků honiček je, že smysl má honit jedině řidiče u kterého je důvodné podezření, že to je hledaný vrah na útěku, který bude vraždit znovu.

Re: Obecní-Městské policie - zkušenosti, názory,...

Příspěvek od Sailor » sob 22.2.2014, 20:33

Nevím kam to dát,školení cajtú,snad to tu nebylo.
http://www.youtube.com/watch?v=dLzQBGiFRwA
Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning

Zbraň: CZ75 B

Příspěvek od Xerxes » čtv 24.4.2014, 20:18

Když už jsme u toho youtube, znáte tohle? :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=1hyTZVNaZeU

Partner MujGLOCK

Příspěvek od john.hawk » pát 25.4.2014, 13:16

Situace z reálu : v Brně je ul. Cejl, kde bydlí převážně velmi kulturně bohatí polobčané. Jejich děti ve věku od 12-14 let z nudy jezdí tramvají a občas si někdo vyhlídne starou paní tak ve věku cca 70 let, která chodí o hůlce. Této paní pak při vystupování z šaliny strhnou zlatý řetízek z krku, naušnice co prostě popadnou do ruky. Protože v té šalině byl někdo odvážný, zavolal na linku 158, hodil popis těchto pachatelů a jejich směr útěku. Hlídka PČR je pak slovila opodál ale to zlato u nich nenašla..Co by jste dělali na místě té hlídky vy ? Kdyby jste je měli teďka přímo před sebou, popis by seděl, místo kde jste je zastavili by sedělo..
PS: pište jen ti co myslí vážně..

Exot fóra
Exot fóra

Příspěvek od Stepan » pát 25.4.2014, 13:23

john.hawk píše:Hlídka PČR je pak slovila opodál ale to zlato u nich nenašla.
Zatknout všechny, celou dobu je 100% sledovat a pak je podrobit důkladné prohlídce. Hledat zlatý řetízek v šatstvu se dá nejlíp detektorem kovů. Je taky potřeba důkladná tělesná prohlídka. Řetízek si můžou hodit do vlasů, dát do pusy a podobně a toho si těžko někdo všimne. Taky je potřeba velice dobře prohlédnout místo zatčení a okolí. Najít řetízek v trávě - zase jenom detektorem.

Něco mi říká, že policie takhle důkladně nehledala.

Zbraň: Weaponized sarcasm

Příspěvek od jry2000 » pát 25.4.2014, 13:26

Neco mi rika ze ses blb :).

Retizek po prijezdu PCR uz je davno ve frcu. V tu dobu uz ho nemaji, ty genie!
Lajte mi lhu-li

Zbraň: G26

Příspěvek od SEIKEL » pát 25.4.2014, 13:35

ty ses fakt naiva ... takto to nefunguje .... po par metrech to preda dal ... ten kdo krade si u sebe nic nenechava ... maji zmaknutej system.

cmk

Příspěvek od cmk » pát 25.4.2014, 13:58

Něco mi říká, ze Stepan prosel ještě starym dobrym 18ti mesicnim výcvikem PCR a k tomu pro jistotu dalšími nadstavbovými kurzy a nakonec si dodelal ještě policejni akademii a nasledne ma za sebou alespoň 15 let praxe u všech slozek... Jeho napady jsou naprosto nevidane a dokonale... Především vychazejici z realne praxe a zkusenosti :-)
Motto: Rychlejší, než 158 na drátě je 357 na opasku
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.

Příspěvek od jry2000 » pát 25.4.2014, 14:14

Je to klaun, buracely deti!
Lajte mi lhu-li

Příspěvek od kregan » pát 25.4.2014, 14:31

Nedávno jsem mluvil s kamarádem. Neprošel psychotesty k MP, ale i tak to zkusil eště u PČR, kam ho vzali. Asi v tom maj trochu hokej.

Zbraň: GLOCK

Příspěvek od pitt » pát 25.4.2014, 16:14

http://m.novinky.cz/articleDetails?aId=334549&sId=&mId=

vidim spravne zakuklence cca 160cm???
Naposledy upravil(a) pitt dne pát 25.4.2014, 16:47, celkem upraveno 1 x.

Příspěvek od jry2000 » pát 25.4.2014, 16:19

No co ... je to clovek v policejnich monterkach ... Co je na tom divnyho?
Lajte mi lhu-li

Příspěvek od Sailor » pát 25.4.2014, 16:20

Spíš tam budou schody
Glock 26 gen.4,Glock 42,CZ 75,Colt Huntsman,Mossberg Maverick 88,FN Baby Browning

Zpět na „OFF TOPIC - BEZ ZAMĚŘENÍ“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz