GLOCK 42 - kapesní pistole v 9mm Browning
Debata o pistolích GLOCK
Zbraň: Glock17,S&W686
Re: Kapesní Glock - G 42
vystrelenych 200 nabojov, vsetko SB
cca pri 150 sa vyskytol jeden "double feed"
Ruger LCP
G42
Ruger LCP
G42
Zbraň: G26
Tak to bohužel neníMorris píše:pekne zasahy!
nez zacneme robit zavery, skus este klasicke strelivo od SB - myslim, ze to tu nikomu nezavadi.
Zbraň: G26
Podstatné je to za předpokladu, že zbraň má čas okolní teplotu absorbovat.
Zbraň: G17
doslo k tomu, coho som sa obaval - zbran nevystrelila. Takto mimo udrel udernikMorris píše: K tomu sa pripaja druha otazka, lebo som si vsimol, ze nie vzdy udiera udernik do stredu zapalky, vid obrazok. Mate to tak aj vy? Myslite, ze je to v pohode? Lebo z tohoto mam najvacsiu obavu.

K tomu mi zacala zbran robit rovnaky problem ako Fox4077 - po obtiahnuti bez naboja (pri suseni) mi niekedy nenatiahlo kohut.
Uplne som jej prestal doverovat, a tak som ju odniesol do obchodu, nech ju spravia. Trvalo to 6 tyzdnov, kym glock poslal pistol s novym ramom (s rovnakym cislom).
Je to ram s cislom jedna, v clanku ktory postol Stepan
Uz pred odoslanim som mal vsetky suciastky novej verzie (zasobniky verzia 2) okrem ramu. Ten je teda uz tiez novy.Stepan píše:Milane, je tvoje zbraň první nebo druhá verze?
http://looserounds.com/2014/05/10/glock ... o-the-g42/
Zatial vsetko funguje ako ma, kohut obtahuje vzdy a aj udernik udiera viac v strede. Tak dufam, ze tymto je zbran vyladena.
Keby sa nieco zmenilo, ozvem sa.
T.j. tym chcem doporucit zaujemcom o tuto zbran, aby pred kupou v obchode nastudovali dany clanok a vsetky casti skontrolovali, ci su to tie nove.
este mala poznamka:

domcek spuste mam s cislom 2, avsak je to ta nova verzia s tym "limcom"
Ostatne cisla suciastok mi sedia podla clanku, ale mozno bude lepsie si to vytlacit a sledovat nie len cisla, ale aj samotne prevedenie tych "spravnych" suciastok.
Inak uz ked pisem tento dlhsi prispevok, tak si hovorim, ze je to v riti, aby u glocka musel toto vsetko clovek absolvovat - aby dostal spolahlivu a bezchybnu zbran. Je to hamba.
Snad ani nemusim hovorit o tom, ze po 6 tyzdnovej oprave mi k zbrani neprilozili ani ziaden darcek (napr zasobnik, alebo glock tool na rozoberanie, zbrojarsku podlozku a pod - proste hocico za par eur) a ani list s ospravedlnenim....
- zásobníky-nové (zaoblené hrany)
- záchyt závěru-podle tvaru nový a číslo: 33217-1
- domeček spouště č. 2
- rám č. 2
Tak ani nevím, jestli je to dobře či ne. Ale před štědrým dnem ještě zajdu na střelnici a uvidím, jestli s ním mrsknu o zeď nebo ne.

Jsem zlej, hnusnej a unavenej. Žeru ostnatej drát, chčiju napalm a trefím dávkou bleší řiť na 200 metrů.
A kdo zvolil Dastu, tak jakou typu? (hadrák chci našít do kapsy na brašně) Díky.

Jeste chystam nakup od Crossbreedu reseni BELLY BAND

Coz je sice trochu draha sranda, ale doufam ze to bude pouzitelne pro skryte noseni jen s jednou vrstvou obleceni zastrcenou v kalhotech.
http://www.crossbreedholsters.com/Hotca ... fault.aspx
http://www.falco.sk/e-obchod/opasky-a-d ... 508-2.html
mam to doma, vyskusam vecer a dam vediet.
inac dobre vidim, ze tam mas napaskovane mamby? Ako to s nimi striela?
Jinak mamby to jsou, ale jeste jsem s nima nestrilel, takze uvidime po tom co jsem si precetl mistni forum se trochu bojim.
co mas na mysli?DemonA píše:No coz o tech tech bellybandu jen s kapsou je plnej ebay, jenze tam prave si nejsem zcela jist bezpecnosti zvlaste pri apendix carry.
urcite ich nenosit, ak ich nemas odskusane!!Jinak mamby to jsou, ale jeste jsem s nima nestrilel, takze uvidime po tom co jsem si precetl mistni forum se trochu bojim.
Zbraň: glock 42
Marty71 píše:Ahoj všem! Pořídil jsem si na prcka pádlo Fobus, ale musel jsem zcela povolit ten stavěcí šroub, jinak nešel ven. Ve vlákně o pouzdrech jsem zde dopátral, že to někdy není úplně ono, ale koupat ho v horké vodě se mi moc nechce. Podařilo se vám to nějak nastavit?
A kdo zvolil Dastu, tak jakou typu? (hadrák chci našít do kapsy na brašně) Díky.
Typové označení už nezjistím. Kupoval jsem ho před 6 měsíci a nepamatuji si ho.

Ja mám úplne rovnakú zostavu, kupované v 10/2014.Fox4077 píše:
- zásobníky-nové (zaoblené hrany)
- záchyt závěru-podle tvaru nový a číslo: 33217-1
- domeček spouště č. 2
- rám č. 2
Vnútorné. Tak nie je tam teplo ako v byte samozrejme, vo svetri sa dá vydržať. Ja viem, že ten problém sa môže práve vonku prejaviť, len skôr sa s tým dostanem na vnútornú ako vonkajšiu.voshi píše:Pánové, Vy, kteří střílíte bez závad. Při jaké okolní teplotě střílíte?
Podstatné je to za předpokladu, že zbraň má čas okolní teplotu absorbovat.
ano, pokial nosis nadrcnute, tak ako som hovoril, ten pas urcite nie je bezpecne riesenie.DemonA píše:Mam na mysli to ze kryti luciku pouze latkou bez kydexu/kuze neni uplne reseni, ktere preferuji zvlaste pri noseni na druhe hodine, proto se mi vic libi reseni od crossbreed, ktere jsem hazel o neco nahoru..
Vcera vecer som ho (ten pas) nasiel - mam ho na g26, ale 42 tam vlezie perfektne a poistka ho zhora pekne drzi.
A isiel som si zabehat. Dal som ho na apendix carry, na co ten pas nie je moc stavany (pretoze usite je to tak, ze zbran nemieri priamo dole ale je v uhle - je to robene na nosenie na tretej hodine). Chce to troska cviku na tasenie, jednak ten uhol a druhak ta poistka.
Kazdopadne je to velmi funkcne riesenie na beh, a lacne.
Ale na dlhsie nosenie na holom tele....neviem, tento falco material je robeny s dorazom na pohodlie, ale ajtak to nie je ono - ani pohodlim, ani potenim. Samozrejme som bol pod nim cely mokry a aj zbran cela zapotena. V lete sa obavam, ze to bude podobne aj bez sportu.
ten pas co si postol vyzera byt viac kvalitny, aj to drzanie zbrane lepsie, ale ak mozes vyskusaj to naskor - podla mna to bude strasne siroke (hrube), a bude to na obleceni kreslit.