KUŠ KUŠ

tak především,určitě bych nic neřešil ve správním řízení, ale vždy u soudu . To bude švanda to je fakt chlapec pár holkam nadal a bývalé dal par facek v opilosti no teda :/ to je fakt důvod vzít zp

Víte žíjete stále v mýlce,že jsem někdo narušený a proto mě to tak hrozně baví,už se těším na podání vysvětlení to napíšu 8 stránek A4 .pry naděláno v kalhotech a z čeho??

ČR mi dala možnost vlatni ZP a zbraně jsou mým koníčkem už od malička takže ?? co?? to bych jako nesměl do smrti říct nějaké holčině že je pitka? Nebo bych nesměl své holce dát facku když celý večer provokuje ?? v manželství je to bohužel dost běžné ale že by se za ot zavíralo či odebiralo ZP....

) každopádně stejně bych to uhral tk max na psychotesty a znám svou povahu takže v pohodě

citujte zákon který neumožnuje držiteli zp býti provokaterem ?.
až nějaké holce nadám ona mne udá za urážku osoby tak si to zodpovím

i bez vás. Dodnes jsem však nikdy nikomu nijak neubližil ani to nemám v plánu

) takže cajk

Škoda že tu není jediný rozumný člověk opravdu člověk nezaujatý který by mne mohl poznat blíže

) pokud se nikdo semnou znát blíže nechce pak směle do toho

zatím se mějte ukážu se tu za týden jedu na dovču
Ještě jedná věc...
Stále tím víc, co koukám,tím,že si fakt myslíte,že jsem nejaký nebezpečný jedinec.tím víc přemýšlim,že bych vám udělal nějakou atrakci.Vážně bych nemohl na střelnici na ten letní sraz dorazit prostě na 2,3 hodiny vlakem ,že bychom se sešli představili a pokecali?? Já aspon poznám ty co mě neprávem odsoudili a vy doufám, aspon poznáte,že nejsem nějaký namyšlený pokerovany idiot co je schopný někoho zastřelit .Tot vše ,co si z toho vemete je vaše věc. Ale vážně bch tam nechtěl střílet nebo tak něco ,protože 99 z vás má nastříleno ,,kapku více,zbraně nosíte a někdo tak špičkový a úúžasný navíc instruktor bojové střelby nemůže mit trapas :///

Takže dotaz zní : je nějaká možnost dostavit se popř,že by se mne někdo normálnější ujal a představil lidem z tohoto fora? O nic mi nejde ani o soutěž ani o nějakou bitku či urážky na mou osobu to si nechte za monitor t vám to jde nejlepe

) tak jak?? dejte vědět prosím v průběhu dneška díky
váš zlý nenavisti plný a šílený Vlček !!!

Crywolf: Mýtus?Realita? Desinformace ? Vtip? kdoví...jedno je však jisté,CRYWOLF JE LEGENDA !!!