Topení do boudy
Ostatní debaty mimo zaměření, vtipy, když se prostě chcete vykecat
Zbraň: zatim nemam
Re: Topení do boudy
Ja to resim taky, sice ne u psa, ale i tak a uz mam skoro "nasetreno" na vyhrivanou napajecku pro dobytek.
Zbraň: Glock 17
Ahoj, vůbec bych to neřešil. Není-li pes vysloveně krátkosrstej a má zateplenou boudu s předsíňkou přiměřené velikosti, "vytopí" si ji sám. Měl jsem dva vlčáky po sobě a na zimu jsem jim dával do vstupu závěs z koženky a ložnici vystlal slámou nebo senem. Nikdy žádný nenastydl. Myslím, že je to pro psa mnohem příjemnější než elektrická matrace.
S vodou je to horší, ale ani tady jsem neplýtval elektřinou: před venčením jsem strčil misku do baráku, aby led povolil, pak ho vyklepl a nalil novou vodu. Ráno před venčením byl stejně vždycky led rozlízaný až k hladině - oni si poradí sami.
S vodou je to horší, ale ani tady jsem neplýtval elektřinou: před venčením jsem strčil misku do baráku, aby led povolil, pak ho vyklepl a nalil novou vodu. Ráno před venčením byl stejně vždycky led rozlízaný až k hladině - oni si poradí sami.
K té vodě - zjevně bydlíš v teplém pásmu. U nás přes pár nocí zamrzala voda v misce komplet.
Momentálně má švára dvouměsíční štěně, které s fenou funguje v boudě s hadrama na podlaze. Přidaný komfort je závěs před vstupem do boudy a mámina srst
. Jo, jedná se o rotwíky.
Musím ale říct, že ta malá zubatá potvora velice rychle zjistila, že pod bundou je taky teplo, když už se dostane z boudy, na vítr a zimu, do náruče
.
Momentálně má švára dvouměsíční štěně, které s fenou funguje v boudě s hadrama na podlaze. Přidaný komfort je závěs před vstupem do boudy a mámina srst

Musím ale říct, že ta malá zubatá potvora velice rychle zjistila, že pod bundou je taky teplo, když už se dostane z boudy, na vítr a zimu, do náruče