No, no, no, snad jsem tolik neřeklaJonny píše:Iren: To sis měla koupit malorážku a ne 9 mm. Také si můžeš dokoupit adaptér na .22 LR (za cenu jednoho bazarového G 17).

Doporučení, ceny, zkušenosti, přebíjení
Opravdu? A kde to tedy konkretne zakon rozlisuje?Jonny píše:S474N: ad bod b- rozhodně to nevylučuje, aby ti byl prodán náboj, který v žádném případě nesmíš použít na obranu. Ty ho můžeš vlastnit, mít ho doma, pokud odpovídá tvé zbrani, střílet s ním případně na střelnici, která má tento náboj schválený, ale nesmíš ho použít pro obranu. 8)
Díky bohu mám takovou práci kde je čas nějaký ten náboj udělat..S474N píše:No nevim, ale nejak do toho nezapocitavas svuj cas, coz generuje dalsi naklady. Jde o to, ze tobe to tak mozna vyhovuje - bavi te to, ci cokoliv jineho, jenze me osobne to vubec treba nebere a radeji dam 3.30 za tovarni naboj a nemusim se s tim nikde susnit. Svuj volny cas tedy venuji jinym konickum.franta píše: No a ne? Přebíjím si sám a patrona mě vychází na 1,8 kč (FMJ) tak už z tohohle pohledu.. Přebíjím cca 3 roky a jediné závady mi způsobily málo zalisované zápalky (SB) (a to poznáš při finální kontrole..) Od dob co používám Remingtony - pohoda
Proc si ho nemuzes koupit? Jednoduse proto, ze ti ho neprodaji - pokud nemas Acko (jenze to jsme zase jinde)Jonny píše:S474N:
b) nabývat do vlastnictví střelivo nebo jednotlivé díly nábojů pouze do zbraně, kterou je oprávněn držet, a to po předložení průkazu zbraně, a
Má zrůkaz zbraně na 9 mm Luger. Proč by sis tedy nemohl zakupit jakýkoliv náboj s jakoukoliv střelou do 9 mm Luger?![]()
Nic proti, ale kolik si už udělal nábojů, že víš, co to obnáší?
Zbraň: Glock 19 Gen 4