Trenink s K100 - rekord v double-clicku spouste

Zbran byla K100. Ale 0.13 se povedlo jen jednou, nicmene 0.15 az 0.20 byl vcelku standart.
Nicmene se potvrdilo to, ze K100 se musi pravidelne a dobre cistit - po poslednim zavodu (120 vystrelu) jsem ji nachal tak, jak byla (vycistil jsem jenom lauf), dneska jsem jich vystrilel asi 200. Celkem asi 320 ran bez cisteni.
Kdyz jsem ale byl tak u 250. rany, zacal zlobit zaver (nevratil se obcas uplne dopredu), kdyz jsem byl u 270. rany, byla "nenavratnost" 100%. Dokonce i rucne jsem mel celkem problem jej vratit do predni polohy. Kdyz se to povedlo, zbran jsem rozebral, otrel tu pul-kruhovou cast v ramu, do ktere vzadu zapada hlaven a do 320. rany uz to zase strilelo bezchybne.
Opet se mi povedlo, ze mi to 3 naboje nevystrelilo. Puvodne jsem na tento problem prisel v sobotu, kdy po vystreleni cca. 70 ran v zavode mi to z dalsich 50ti (pri popper-duelech) nevystrelilo 4 rany (vsechno LIMITy - tovarni prebijenky), dnes jsem prvnich 50 ran strilel S&B, dalsich 50 ran Magtech a poslednich 100 ran Limitama a prave u nich se problem objevil... Premejslim, jestli to nesouvisi prave s nechuti zaveru dostat se az 100% dopredu, protoze chvili po tech 3 selhacich zacal ten zaver zlobit tak, ze uz to nedelalo ani obtisk na zapalce.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
Pokud víš, kolik máš zbraní, nemáš jich dost.