Tak jsem se právě vrátil od policie,kde jsem si byl zaregistrovat K100MK6.
Už na hodbě jsem se divil proč vyřízení jednoho člověka trvá průměrně 20 minut.Poté co na mě došla řada a vztoupil jsem dále, jsem pochopil.
Za pultem seděl vedle sebe chlap se ženskou,zamířil jsem k ženské,protože ta mě zavolala.Další děj popíši v bodech.
1.Když jsem vztoupil probíhal následující rozhovor kolem stolu,kde leželo něco,co silně připomínalo ruční granát.,,Zítra zavolám pyrotechnika,to to musel odevzdat zrovna u nás?´´řekla ženská.Chlap na to,,To nebude potřeba to zneškodním sám´´ a začal se v tom hrabat.Když si mě všimnul,tak toho naštěstí nechal.
2.Protože jsem doma zapoměl zandat lučík,pistole se jí rozpadla v ruce a koukala dost bezradně.
3.Poté co jsem jí složil nikde na závěru nenašla označení K100MK6,tak mi ji zaregistrovalo jako K100.
4.Pak si jí chlap půjčil,že se podívá.Čuchnul k ní a řekl:Z téhle pistole se střílelo a to se nesmí.Pak začal oblíbený kolotoč.Sřílelo.Nestřílelo.Sřílelo.Nestřílelo.Dokažte to.Vyvraťte to.
5.Pak pokračovala ženská,že mi musejí dopsat na ZP povolení k nošení(je mi 16let a mám jenom B),jinak nemůžu mít zbraň kategorie B.(už mám dvě)Chlap mě začal poučovat,jak můžu nakládat se zbraní a že nikdy nesmím použít pouzdro ani na střelnici.Pak mi řekli,že když si to tam nechám dopsat,tak budu moct zbraň normálně nosit.
6.Nakonec mě dorazili,že kartička bude až 22.1.
TOTO NENÍ FIKCE
Co myslíte,mám si tam to povolení nechat dopsat?