Druhá věc je cena a to, jestli těch 640kg na ploše 80x80 Tvoje podlaha unese (zum beispiel, FS+3 za 110.000,- bez DPH + doprava, stěhování a případné ukotvení do podlahy).
Trezor
Vše o právu, zákonech, zbrojním průkazu a souvisejících věcech
Není technický problém mít skříňový trezor, který ti odnesou leda s půlkou místnosti, dobudou se do něj prostředky, které můžeš přinést k tobě domů, tak za týden a při průměrném požáru se v něm plastová pistulka ani neohřeje.
Druhá věc je cena a to, jestli těch 640kg na ploše 80x80 Tvoje podlaha unese (zum beispiel, FS+3 za 110.000,- bez DPH + doprava, stěhování a případné ukotvení do podlahy).
U jednoho nejmenovaného zákazníka mají serverovnu vytvořenou z prostor trezoru po bývalé bance, Je to cca 5mx5m, výška cca 7m. Místnost se odemyká klíčem dlouhým asi 30cm
a i ty dveře jsou tak silné. Když tam dělali otvory pro hadice klimačky a pro dráty, strávila tam specializovaná firma asi 14 dnů. To by bylo něco pro Glockaře, co?
Tam byl Váš milášek v bezpečí.

...zbraně, mám zbraně
HV: meli pouzit Termit (thermite) a mohli to mit hotovy za par sekund. Jediny problem je s nasmerovanim
*47*

| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."

bunkr
Nebo teďka se hodně rozprodávají bunkry z války
..koupit třeba nějaké kulometné hnízdo by nebylo taky k zahození
...a v případě nebezpečí bych si mohl svého glocka pěkně ostře bránit 

Fortis cadere, cedere non potest
(statečný muž padne, ale neustoupí)
(statečný muž padne, ale neustoupí)
| MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >

HV píše:U jednoho nejmenovaného zákazníka mají serverovnu vytvořenou z prostor trezoru po bývalé bance, Je to cca 5mx5m, výška cca 7m. Místnost se odemyká klíčem dlouhým asi 30cma i ty dveře jsou tak silné. Když tam dělali otvory pro hadice klimačky a pro dráty, strávila tam specializovaná firma asi 14 dnů. To by bylo něco pro Glockaře, co?
![]()
Tam byl Váš milášek v bezpečí.
Ve středu si jedu pro tuto skříň na zbraně.
Oproti skříním typu Maxi 5M od safetronics apod. má 5 kolíků ve dveřích, čalounění a pro moji potřebu úplně skvělé vnitřní uspořádání (5x dlouhá + 4police na krátké/náboje a velká uzamykatelná schránka.
Jinde jsem podobnou konfiguraci nenašel.
Bohužel tomu odpovídá také i trochu vyšší cena, nicméně viděl jsem, zkusil jsem, zamiloval jsem se
Oproti skříním typu Maxi 5M od safetronics apod. má 5 kolíků ve dveřích, čalounění a pro moji potřebu úplně skvělé vnitřní uspořádání (5x dlouhá + 4police na krátké/náboje a velká uzamykatelná schránka.
Jinde jsem podobnou konfiguraci nenašel.
Bohužel tomu odpovídá také i trochu vyšší cena, nicméně viděl jsem, zkusil jsem, zamiloval jsem se

Glock 17, CZ 858 Tactical, Mossberg M590 A1, Tokarev 1933, Sajga M3, Makarov PM, Mosin 44, Beretta 71, SVD-63 Dragunov
Zbraň: žádná
Re: Trezor
Zdarec borci...
Jedna otázka z kategorie "teoretických"
Pokud mám doma 1ks krátké zbraně "B" a 1ks dlouhé zbraně "B" (bydlím sám) trezor dle zákona nepotřebuji, že? By mě zajímalo jak by policie postupovala, kdyby mě vykradli a odcizili by mi zbraň. Kterou bych měl zamknutou v pokoji a např. zamknutou v nějakém obyčejném OBI skřínce za 1000 bez certifikátu. Já zákon neporušil nebo se pletu? Já vím je to slovičkaření a těžko říct přesně co by..kdyby..ale jen mě to zajímá.
Díky
Jedna otázka z kategorie "teoretických"
Pokud mám doma 1ks krátké zbraně "B" a 1ks dlouhé zbraně "B" (bydlím sám) trezor dle zákona nepotřebuji, že? By mě zajímalo jak by policie postupovala, kdyby mě vykradli a odcizili by mi zbraň. Kterou bych měl zamknutou v pokoji a např. zamknutou v nějakém obyčejném OBI skřínce za 1000 bez certifikátu. Já zákon neporušil nebo se pletu? Já vím je to slovičkaření a těžko říct přesně co by..kdyby..ale jen mě to zajímá.
Díky
Glock 19 ; 858 Tactical 4p
Re: Trezor
Pokud by tě vykradli a museli přitom překonat zámek vstupních dveří, zámek dveří v pokoji a následně trezorek z OBI, pak se nemusíš bát, že bys nechal zbraň nedostatečně zabezpečenou. 

STI Edge, Kimber Gold Match II, K100, Ruger LCP, Remington 870 Action Express, Vostok SM2 - pacifista od kosti!