Nejprve snad toto: Sice jsem to tu nechtěl nijak zvlášť rozpitvávat, ale budiž:
Dle mého vrozeného citu pro právo, někým nazývaný také selský rozum

je veškeré prohledávání tašek či dokonce ojíždění detektorem, civilními osobami, neamerické

A to že jsem podepsal pracovní řád to nijak neospravedlňuje, to by tam taky mohlo být uvedeno, že třeba vražda v areálu podniku není trestný čin(zločin), ale jen přestupek. Pozemek soukromé firmy prostě není ve vakuové bublině, ve které si pan generální vytváří své vlastní nařízení, které jsou nadřazeny zákonům ČR.
Ono sice stále platí, že co není zákonem výslovně zakázáno je vlastně povoleno, tedy ochrankář(civil) mě sice může vyzvat k prohlídce(třeba na základě podepsaného prac. řádu), ale já jako svobodná lidská bytost můžu toto odmítnout. V takovém případě by to mohlo pokračovat asi tak, že by ochranka zavolala PČR(tedy úřední osobu) a ta by mohla provést prohlídku, ale zase pouze a jen na základě důvodného podezření, např. že bude přítomen svědek, který mě viděl, že něco kradu. Protože i policista Vás nemůže jen tak bezdůvodně na ulici prošacovat, vždy by to mělo být na základě důvodného podezření, opakuji důvodného, a né namátkového, jak je tomu na vrátnicích.
Problém je neexistence zákona o bez. službách, tedy i v tomto panuje džungle jako ve všem tom našem bordelu, kterému se říká ČR.
Lars: no ojíždí nás dost těsně, pokud něco pípá, tak vše vyndat z kapes apod. a G17 fakt pod okovaný opasek neschovám
Dokonce jeden vrátný se v tom docelá vyžíval a čuměl ženským i do kabelek

Než ho vyhodili za krádeže. Pracuji se svou partnerkou, a když jsme odcházeli tak chtěl po ní nahlédnout do kabelky, ona mu sice vyhověla, ale to už mi nepříjde jako jenom přitáhnuté za vlasy, ale spíše za celé kadeřnictví. Od nadřízených pak slyším takové hlášky, že vrátní mohou pouze nahlédnout, ale nesmějí jí v té kabelce hrabat, to už fakt nevím jestli mám brečet a nebo s nepřítomným pohledem jít do polí. Nevím proč by musel nějaký jouda, vědět, kdy má moje partnerka jahodový týden do haj..u!
Byť se mi dostane jíti roklí šeré smrti, nebudu se báti ničeho zlého. Neboť já budu ten nejhorší bastard, který v tom zatraceným údolí bude.
Jsem zlej, hnusnej a unavenej. Žeru ostnatej drát, chčiju napalm a trefím dávkou bleší řiť na 200 metrů.