Problém - CZ 75 SP-01 Tactical nebo K100MK6
Mám problém.Chci si koupit pistoli SP-01 a proto musím jednu svojí prodat.Nechám si jednu do budoucna na nošení,ale nemůžu se rozhodnout kterou.Každá rada je vítaná.
čtv 15.2.2007, 21:50
para
I když ani jedna není moje krevní skupina, do světa bych určitě poslal čízu ..............brrrrrrrr, až jsem se skoro vosypal jen jsem na ní pomyslel
P.S. je to tvoje věc, ale nějak nachápu proč chceš kupovat bazmek, kterej už máš
_________________ "Only the dead have seen the end of war."
Naposledy upravil para dne čtv 15.2.2007, 22:02, celkově upraveno 2
čtv 15.2.2007, 21:55
Lukáš Koukal
@Gew: pokud zohledním, jak často to měníš, a za jak dlouho budeš moct nosit, myslím, že řešit tuhle otázku u tebe nemá cenu. Stejně to všechno otočíš ještě alespoň dvakrát. Spíš bych se rozmýšlel, proč koupit zase stejnou - můžeš vyzkoušet i něco jiného, když máš tu možnost, ne? A pohybuješ se v cenové kategorii, kde je výběr téměř neomezený. A prodal bych tu, která mi vyhovuje míň. Jak tě baví z nich střílet? Kterou máš častěji v ruce? Tak tu si nech.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru