Problémy, závady.......rady a porady
| Autor |
Zpráva |
|
FRENKY
|
 Re: Problémy, závady.......rady a porady
..ještě možná jedna možnost. Zkusit "ručně" vypáčit vytahovač z nábojnice
_________________ Jsem jednoznačně pro zavedení povinného psychologického vyšetření ... humanistů.
|
| úte 27.12.2011, 10:33 |
|
 |
|
S474N
VIP člen
|
FRENKY: no jeste muze zkusit rozebrat celo zaveru, vyjmout udernik (pokud pujde, coz asi ne), ale co by melo jit bez problemu vyndat je prave ten vytahovac.
_________________ | MujGLOCK | - < Forum > < Fotogalerie >
Citát dne: "Rychlejší, než 158 na drátě, je 357 na opasku."
|
| úte 27.12.2011, 10:47 |
|
 |
|
FRENKY
|
Sundat krycí desku závěru právě nemůže. Na to je závěr málo vzadu (nedostane se ke stlačení vodítka zápalníku). Snad jedině /velice teoreticky/ přes zásobníkovou šachtu.. Edit: tak přes zásobníkovou šachtu asi taky ne..na to závěr zase málo vpředu 
_________________ Jsem jednoznačně pro zavedení povinného psychologického vyšetření ... humanistů.
|
| úte 27.12.2011, 10:51 |
|
 |
|
admix
|
Pokud pouzije trochu nasili, tak to celo zaveru sunda i bez zmacknuti voditka zapalniku, ale chce to fakt opatrne, aby to celo nedokurvil sroubovakem 
_________________ "Neozbrojený člověk může před zlem pouze utéct, a zlo není přemoženo tím, že se před ním utíká."
 Dual HK USP 9x19mm + Colt M4A2 5.56x45mm + PAR15/Dlask A3 .223Rem/5.56x45mm NATO, EOTech 512.A65/1
|
| úte 27.12.2011, 10:56 |
|
 |
|
Paulie89
|
Frenky, díky, teď se mi hodně ulevilo. Mám sice obě ruce obité ale nakonec jsem tu nábojnici z toho fakt vymlátil. Chtělo to do jiného místa a trochu víc zešikma. Díky moc! 
_________________ Glock 17 Gen4
|
| úte 27.12.2011, 11:00 |
|
 |
|
FRENKY
|
Nemáš zač. Standardně se bouchá právě do místa, kde hřbet pažby přechází v bobří ocas. Je to vlastně takové natažení zbraně "s rozběhem"  Třeba na vyduté nábojnice je to nepřekonatelný postup  Jsem rád, že ti to pomohlo. Edit: Ještě mě tak napadlo, že uvedená situace by se monžá dala řešit i opačně. Snahou o zavření závěru (silou - bouchnutím zezadu na závěr). No ale teď už je to fuk.
|
| úte 27.12.2011, 11:09 |
|
 |
|
Slick7
|
Tak přesně tohle se mi stalo teď na střelbách, závěr s hlavní mí zůstal ve stejné poloze, jako zde popsaná situce s prázdnou nábojnicí v hlavni. Byl jsem z toho úplně v pr.... , závěr samozřejmě vůbec nešel dozadu ani dopředu, no prostě solidně zarvaný do sebe. Naštěsti tam byl se mnou kámoš, který si ji vzal, přišel k pařezu, co tam byl, vyhodil zásobník, uchopil glocka pevně oběma rukama, jako při střelbě, závěr opřel o okraj pařezu, aby hlaveň byla volně přes okraj pařezu a zprudka zatlačil a náboj byl venku. Při bližší prohlídce vyhozeného náboje, byl problém velmi rychle odhalen, vydutá nábojnice! 
|
| úte 06.3.2012, 21:19 |
|
|