|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|
Prodejce - ARMS-CZ - Humpolec, Praha, Brno, Plzeň, Olomouc..
| Autor |
Zpráva |
|
Jasik
MujGLOCK team
|
 Prodejce - ARMS-CZ - Humpolec, Praha, Brno, Plzeň, Olomouc..
 Typ: Prodejce, e-shop  Město: Humpolec, Praha, Brno, Olomouc, U.Hradiště, Plzeň, Hodonín..  Název: ARMS-CZ  Web: http://www.arms-cz.czByl jsem v prodejně v Humpolci. Ochotný pan prodavač (možná i majitel  ), dobré ceny, hodně věcí na skladě. Odcházel jsem s pár krabičkami střeliva, nějakými drobnostmi a velmi spokojený.
|
| pon 09.5.2011, 9:49 |
|
 |
|
LAKIM
|
 Re: Prodejce - ARMS-CZ - Humpolec, Praha, Brno, Plzeň, Olomo
Já nakupuju v Hodonínské prodejně. Maximální spokojenost. Koupil jsem tam III G a IV G. Je to sousední okres. Vstřícní lidi. Obchod kam se člověk rád vrátí a klidně si pár km zajede.
|
| pon 09.5.2011, 16:08 |
|
 |
|
GLOCK69
|
V Uherském Hradišti byl výborný pan Prodavač, po něm to byl tragický omyl a teď zase výborný. Ať to vydrží.
|
| pon 09.5.2011, 17:27 |
|
 |
|
Pancho Kid
|
Tuhle jsem byl v Praze. Výloha ve stavu, že jsem myslel, že tam už žádný obchod není (špinavá, popadaný plakáty a tak). Nicméně jsem tam strčil hlavu a ptám se: Fungujete ještě...ta výloha vypadá, jako bylo zavřeno. Odpovědí mi bylo: Probč by jsme nefungovali, výloha neprodává.... Tak jsem zakoupil brokový náboje a šel. Obsluha neutrální, přišlo, že je tam spíš draho, ale moc jsem se nerozhlížel.
_________________ Glock 17, CZ 75B, Remington 870, 858 Tactical, manželka
|
| pát 29.7.2011, 16:04 |
|
|
|
Stránka 1 z 1
|
[ Příspěvků: 4 ] |
|