Prodejce - Jaroměř (e-shop) - GUNEXPERT

Neodporucam nakup v tomto e-shope. Deklaruju tovar na sklade a odoslanie hned po obdrzani platby. Po mojej objednavke im platba dosla na ucet a nic sa nedialo. Po prvom telefonickom dotaze mi bolo oznamene ze tovar odide hned po vikende,tj 27.10. a ze mi to bude oznamene mailom,spolu s trekovacim cislom. Nic nove sa odvtedy neudialo. Dnes 30.10. po obede som teda znova telefonoval v akom stave je moja objednavka. Neprijemny clovek z kontaktneho cisla (zabudol sa predstavit) mi po niekolkych minutach oznamil ze zasielka este nebola odoslana a ze dnes pojde. Na otazku preco nesla po vikende,ako mi bolo prislubene to odovodnil tym ze bol sviatok,tak sa nemam divit (bez nejakeho naznaku ospravedlnenia). Na dotaz ze ci maju sviatok cely tyzden a nie len jeden den mi neprijemne odvrkol ze mi moze poslat peniaze naspat,ked sa mi nieco nepaci. Tak som poziadal zrusit objednavku a vratit peniaze.
Aj ked ponuku maju dobru,uz od nich nic nekupim a urcite budem tuto skusenost posuvat dalej. A byt majitelom,toho blbca co vybavuje objednavky by som okamzite vykopol z firmy. Teda ak to neni jedna a ta ista osoba.