Prodejce - Praha - BestPatron


Osobní zkušenosti s prodejci, s obsluhou střelnic apod.

Uživatelský avatar

Příspěvky: 747

Registrován: sob 14.5.2011, 20:19

Zbraň: víc než 1 :-)

Bydliště: Plzeňský kraj

Prodejce - Praha - BestPatron

Příspěvek od nettik » pát 05.4.2013, 10:18

:arrow: Typ: Prodejce
:arrow: Město: Praha
:arrow: Název: BestPatron
:arrow: Web: http://bestpatron.eu/ přímo obchod: http://bestpatron.shop5.cz/

Včera jsem od nich koupil komplet pušku s optikou, montáží a dalšími doplňky. Spokojenost ? Maximální. Byli jsme domluveni, že přijedu mezi 17.h a 18.h ...byl jsem rychlej a dofrčel v 17:05h a jelikož jsem je nemohl najít(mají pronajaté prostory v normálním obytném domě a je potřeba se dopředu objednat a domluvit, páč nemají žádné označení ani zvonek), využil jsem telefon. Pan Vavrečka se omluvil, že ho zdržel pražský provoz a jak slíbil, během 10 minut byl na místě.
Původně jsme se po mailu domlouvali jen na prodeji, že toho mají hodně a montáž asi nehrozí...jaké pak bylo moje překvapení, že nejen že dost slušně namontoval, ale krásně jsme si u toho pokecali tu hodinku o všem možném a když jsem pak navíc dostal slevu skoro na všechno(kromě pušky na které už tak asi nic nemá) a montáž byla grátis, odcházel jsem maximálně spokojený a už teď vím, že tam rozhodně utratím další peníze za střelivo a další doplňky - střelivo v mojí ráži zrovna neměli, na úsťovku Roedale jsem zase už neměl já :lol: vlastně kecám, dost jsem ušetřil, ale chci si tu pušku ošahat netknutou a až pak jít do úprav ;-)

Závěr: Pokud Vám nevadí, že Vám ne vždy odepíšou hned a rádi si pokecáte(když mají čas) tak rozhodně doporučuji - a mají i věci které nemají na e-shopu, viz třeba ta úsťovka, nebo moje puška, vše na domluvě !
Uživatelský avatar

Příspěvky: 358

Registrován: stř 22.2.2012, 17:57

Zbraň: G17 Gen4

Bydliště: Ostrava

Re: Prodejce - Praha - BestPatron

Příspěvek od wizard-ov » pát 04.10.2013, 22:55

Jo jo, za mne taky palec nahoru. Kupoval jsem tam EOTecha, sluchátka (Sordiny), montáž a pár dalích blbin a spokojenost. Slovo skladem tam opravdu znamená to co by znamenat mělo. Do dvou dnů jsem měl pokaždé zásilku doma. Doporučuji,

Zpět na „Zkušenosti s prodejci“

Založeno na phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Designed by ST Software.
Český překlad – phpBB.cz