Vyhledat témata bez odpovědí | Zobrazit aktivní témata Právě je pát 25.5.2012, 13:20

Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
 Prodejce - Praha - Brymová 
Autor Zpráva

Příspěvek Re: Prodejce - Praha - Brymová
Tak jsem tam dneska poslal ženu, resp. dorazil jsem tam s ní. Chlapík, co byl ověšenej všelijakejma cajkama jak vánoční stromek víceméně zodpověděl naše dotazy, brokový náboje napodruhý ze skladu přinesl, na Glocka 4 gen. nás nechal sáhnout (když ho žena, vlastnící ZP natáhla, poulil oči a ksichtil se jak belzebub). Chtěl jsem si koupit ještě pásek, ale chování toho člověka mne přesvědčilo, že to pětikilo raději nechám jinde, ale mlčel jsem a nijak stav nekomentoval. Když jsme vyšli ven, tak se mne žena, neznalá místních poměrů ptá: A proč se ten člověk snažil udělat z nás za každou cenu blbce?
Takže vše při starém. Děkuji fakt nechci.

sob 17.4.2010, 16:47

Bohužel musím potvrdit a naprosto souhlasit. Tenhle krám hřeší na to, že si udělali kdysi jméno díky dobrému místu a zásobení, ale jinak je tam neustále vše při starém a snad ještě horší. Byl jsem tam nedávno a jak jsem se tam tak rozhlížel a prolézal vitríny, měl jsem možnost zaslechnout jednání se zákazníky (za tu dobu byli asi tři) a konverzaci prodavačů mezi sebou (byla tam ta ženská+dva chlapi, z toho ten jeden ověšenej:-)) To, že se hádají před zákazníky, řvou na sebe - resp. ta ženská řvala po nich apod., to bych ještě přešel. Ale že tam borec machroval na zákazníka a zvýšil na něj docela nepěkně hlas, to mně fakt nas..lo. Druhého zjebal za to, že vlastně neví co chce a on mu přeci nebude radit. No a toho třetí jsem potkal ve dveřích, když jsem spěšně odcházel ve strachu, že bych mohl dopadnout nedej bože stejně, pokud bych dostatečně neformuloval a nespecifikoval můj dotaz. Příště radši popojedu o kus dál. Někam, kde si ještě člověka váží a znají slovo zakázník .

pon 26.4.2010, 22:50

Mohu jen potvrdit to, co už tu je napsané. Byl jsem tam ve čtvrtek a jak se chovají je děsné :mad: Když jsem přišel na řadu a zeptal se na pouzdro a cenu, tak to jsem si dovolil hodně, poté jsem chtěl náboje (mamby) a odpověď na dotaz ceny "hmm nevím, asi kolem deseti korun"na ostatní už jsem se neměl sílu zeptat, zaplatil jsem mamby,krabku SB a odešel. Nejvíc mě dostalo jednání s pánem, který neměl ZP a řešil nějakou zbraň pouze na OP a ověšenej prodavač s ním jednal jak s největším povlem.... hnus kam už nepáchnu.

úte 27.4.2010, 20:45

Nevim, ke me se chovali vstricne uz na Staromaku, a ani ted na Smichove mi neprijde, ze by byli nevrli, naopak. Naposledy jsem tam stravil neco pres hodinu a kdybych uz nemel batoh tezkej, ze nesel zvednout z podlahy, zustal bych tam dal.

stř 28.4.2010, 0:00
Profil ICQ

Divný, já tam byla taky tuhle, kupoval jsem dvě krabky, a nijakého nevhodného chování jsem nepozoroval. Pravda, furt tam něco řešej ... že někdo něco měl přivézt, nepřivezl, někdo si měl pro něco přijít a nepřišel a jsou celkově takový lehce nervní. Ale prodávat v krámě se zbraněma, tak jsem taky nervní :)

stř 28.4.2010, 21:32

No já jsem tam byl nedávno a toho jejich chování mám akorát dost tak že já osobně do Brymový už ne a to já vůl jsem jim tam nechal za tři měsíce prachy za 3000 lugrů.

sob 27.11.2010, 13:53

Zdravím, já byl u Brymové na Smíchově minulý týden koupit nového Glocka, ale vzhledem k jejich chování jsem spíš nabyl přesvědčení, že je obtěžuji, tak ho raději koupím někde jinde.

ned 13.3.2011, 18:30

To u nich není nic neobvyklého. Když jsem chtěl dvě krabičky nábojů tak na mě čuměli jak na mimozemšťana. Ty jsi chtěl kupovat a to si představ případnou reklamaci :) .Vyser se na ně jdi jinam.

ned 13.3.2011, 21:03

No já mám taky zkušenost s touto prodejnou. Loni jsem si našel na jejich stránkách pistolovou rukojeť na Remington 870.
Po telefonu jsem byl ujištěn že je na skladě. Přijel jsem do prodejny a požádal o prodej rukojeti. Jeden prodavač mi ji přinesl a než mě ji stačil prodat přišel druhý prodavač se slovy že ta rukojeť je zamluvená už asi měsíc a že si pro ni zatím nikdo nedošel ale že mi ji tím pádem nemohou prodat.Podotýkám že ležela normálně v regále na obchodě. Ale ujistili mě že ji objednají, napsali si můj telefon i mejl do nějakýho sešitku a že se do 14 dní ozvou. Neozvali se doteď, už je to asi 10 měsíců. Rukojeť už jsem si dávno koupil v Brně na Šumavské ulici Alfa-proj. Takže o solidnosti personálu prodejny Brymová vím své. :mrgreen:

úte 15.3.2011, 16:20

Ja tam kupoval pistoli a typek mi prisel v pohode. Rekl jsem chci se podivat na tuhle pistoli, predvedl ji, rozebral na pozadani, zeptal se jestli tenhle typ znam a nepotrebuju neco poradit, nakonec popral at slouzi. Takze za me pozitivni hodnoceni.

pon 04.7.2011, 22:18

Minuly tyden jsem zasel k Brymove pokoupit nejakou tu krabicku vcelicek.
Kdyz jsem chtel 9mm Luger Geco, tak mi prodavac suse oznamil, ze pan majitel je nejak v uzkych, potrebuje cosi poplatit a zakazal cokoliv objednavat. Takze bohuzel nemaji ani krabicku.
Nakonec tam vystrachal par krabicek Fiocchi za 4,60 a byl jsem rad, ze mam aspon neco. Tak vam nevim...

pon 07.11.2011, 11:47
Profil ICQ Zobrazit autorovy stránky

Byl jsem tam nekolikrata vzdycky to stalo za prd.Kupoval jsem tam glocka 19 a hak usp a pristuup silenej.Uz me tam nikdy neuvidej.

čtv 22.12.2011, 11:10

devítky, ty 140 grainový. ale to je prachová navážka, neni, je ...mi připomněl vás z fóra

ned 15.4.2012, 15:31
Odpovědět na téma   [ Příspěvků: 33 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2